Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ: Η CIA μέσω των ελεγχόμενων ΜΜΕ προωθεί τον παγκόσμιο πόλεμο! (βίντεο)

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ: Η CIA μέσω των ελεγχόμενων ΜΜΕ προωθεί τον παγκόσμιο πόλεμο! (βίντεο)Κορυφαίος Γερμανός δημοσιογράφος αποκαλύπτει ότι όλα τα μεγάλα δίκτυα ενημέρωσης ελέγχονται από την CIA.

O Udo Ulfkotte, πρώην συντάκτης της Frankfurter Allgemeine Zeitung, μίας από τις μεγαλύτερες εφημερίδες στη Γερμανία, παραδέχεται ότι εργαζόταν για λογαριασμό της CIA.

«Εργάζομαι ως
δημοσιογράφος περίπου 25 χρόνια και έχω εκπαιδευτεί να λέω ψέματα, να προδίδω και να μην λέω την αλήθεια στο κοινό», ομολόγησε ο Ulfkotte σε συνέντευξή του στο Russia Today. 

«Είχα τη στήριξη της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, της CIA

Γιατί; Επειδή είμαι υπέρ της Αμερικής»…………

Ο Γερμανός δημοσιογράφος αποφάσισε πλέον να πει την αλήθεια για τον τρόπο λειτουργίας των συστημικών μέσων, επειδή όπως είπε φοβάται ότι ο πόλεμος βρίσκεται στο κατώφλι της Ευρώπης.

«Τα γερμανικά και τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να φέρουν τον πόλεμο στους λαούς της Ευρώπης, να φέρουν τον πόλεμο στη Ρωσία. 

Είναι ένας δρόμος χωρίς επιστροφή, γι’ αυτό θέλω να μιλήσω ξεκάθαρα… Όσα έκανα στο παρελθόν, που χειραγωγούσα τους ανθρώπους, που συμμετείχα στην προπαγάνδα εναντίον της Ρωσίας, ήταν λάθος…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Ulfkotte πρόσθεσε ότι οι περισσότεροι δημοσιογράφοι στα μεγάλα δίκτυα ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη εργάζονται για τις μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών και χρησιμοποιούν το επάγγελμά τους ως «κάλυψη». 

«Νομίζω ότι συμβαίνει κατά κόρον με τους Βρετανούς δημοσιογράφους, με τους Γάλλους, τους Ισραηλινούς. Υπάρχουν δημοσιογράφοι που εργάζονται κατά αυτόν τον τρόπο ακόμα και στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ταϊβάν και αλλού».
 
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου