Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Ο σκοταδόψυχος Σόρος επιμένει στην εμετική προπαγάνδα: «Η Ρωσία θα καταστρέψει την Ευρώπη»

Ο μεγαλοκαρχαρίας των αγορών Τζορτζ Σόρος, ο ανθρωπόμορφος Σατανάς που βρίσκεται πίσω από κάθε αιματοχυσία των τελευταίων δεκαετιών, επιμένει να ξερνάει την προπαγάνδα του σε βάρος της Ρωσίας και εναντίον του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς γνωρίζει ότι...
η «αρκούδα» αποτελεί αυτή τη στιγμή το ισχυρότερο αντίβαρο απέναντι στον ιδεολογικό ασφυκτικό κλοιό της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Ο διεθνής κερδοσκόπος ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα διαλυθεί εάν τα κράτη-μέλη δεν συμφωνήσουν σε μια κοινή σκληρή πολιτική κατά της Ρωσίας, σε μια κοινή «απάντηση» στην επιθετικότητα του Πούτιν έναντι της Ουκρανίας.

Μιλώντας την περασμένη Τρίτη σε ένα γεύμα στο Ντίσελντορφ, το οποίο διοργανώθηκε από τη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, ο σιωνιστής δισεκατομμυριούχος ανέφερε ότι το μέλλον του ευρωπαϊκού οικοδομήματος, από την Ιρλανδία έως την Εσθονία, κρέμεται από μια κλωστή.

«Νομίζω ότι το πραγματικό ερώτημα είναι το εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση θα διαλυθεί εξαιτίας της Ρωσίας», ανέφερε ο Σόρος, ενώ πρόσθεσε ότι «η ΕΕ απειλείται από τη Ρωσία… Η Ένωση έχει σπάσει και δεν λειτουργεί».

Παράλληλα, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στον Gabor Steingart, τον εκδότη της Handelsblatt, το θρυλικό «κοράκι» των διεθνών αγορών κάλεσε τους Ευρωπαίους να συμπαραταχθούν ενάντια στη Ρωσία, η οποία όπως είπε είναι αποφασισμένη να «επικυρώσει» τη στρατιωτική ηγεμονία της σε τμήματα της ευρωπαϊκής ηπείρου.

«Ευρώπη, ξύπνα», είπε χαρακτηριστικά ο Σόρος, ο οποίος μόλις είχε επιστρέψει από μία επίσκεψη στην Ουκρανία.

«Υπάρχει τώρα μία εναλλακτική αντί της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ένας διαφορετικός τρόπος διακυβέρνησης, ο οποίος βασίζεται στη χρήση βίας. Αναφέρομαι στον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν, ο οποίος σημειώνει πρόοδο λόγω της αποτυχίας της ΕΕ να τον σταματήσει», ανέφερε.

Οι οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας, οι οποίες περιορίζουν την ικανότητα των ρωσικών επιχειρήσεων να εξασφαλίζουν χρηματοδότηση στην παγκόσμια αγορά, είναι ένα αναγκαίο κακό, τόνισε ο Σόρος, επαινώντας παράλληλα τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ για τη «συμμόρφωση» στις ευρωπαϊκές κυρώσεις.

«Νομίζω ότι η Μέρκελ απέδειξε ότι είναι μια πραγματική Ευρωπαία ηγέτις, καθώς αναγνώρισε τον κίνδυνο που αντιπροσωπεύει ο Πούτιν», είπε χαρακτηριστικά ο «γκουρού» της διεθνούς τοκογλυφίας.

«Οι κυρώσεις είναι ένα αναγκαίο κακό, αλλά επίσης έχουν μια πολύ άσχημη συνέπεια: ενισχύουν το ρόλο του Πούτιν», δήλωσε ο Σόρος, εξηγώντας ότι οι υποστηρικτές του Ρώσου Προέδρου συσπειρώνονται.

Ωστόσο, στη Γερμανία υπάρχουν «φωνές» που καταδικάζουν τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας και ζητούν «χαλάρωση» της σκληρής στάσης έναντι της Μόσχας.

Στο τελευταίο του βιβλίο που κυκλοφόρησε αυτό το μήνα, ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας, Χέλμουτ Κολ, ο οποίος επέβλεψε την επανένωση της χώρας του πριν από 25 χρόνια και διαπραγματεύτηκε την αποχώρηση των ρωσικών δυνάμεων, κατηγορεί τη Μέρκελ και τους Ευρωπαίους ηγέτες για τις πολιτικές, οι οποίες όπως αναφέρει, απομονώνουν τη Ρωσία.

Ο Σόρος αντιθέτως ισχυρίστηκε ότι χρειάζεται να «διπλασιαστεί» η σκληρή γραμμή της Ευρώπης έναντι της Ρωσίας και κατηγόρησε τον Αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, λέγοντας ότι η Ρωσία απειλεί τώρα να επεκταθεί ακόμα και σε χώρες της Βαλτικής, επειδή ο Ομπάμα απέτυχε να απαντήσει άμεσα στη ρωσική «κατάληψη» ουκρανικών εδαφών.

«Η ελευθερία είναι ένα δωρεάν αγαθό, αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος να την υπερασπιστείς», είπε ο Σόρος. «Αν δεν προβάλλεις αντίσταση, είναι δύσκολο να την διατηρήσεις», πρόσθεσε.

«Οι Ουκρανοί αγωνίζονται για να υπερασπιστούν την Ευρώπη αλλά οι Ευρωπαίοι δεν το αντιλαμβάνονται», συνέχισε ο Σόρος, ο οποίος παράλληλα με τα εύσημα για την υιοθέτηση των κυρώσεων, επέκρινε τη Γερμανία ότι δεν κάνει όσα χρειάζονται για την αποκατάσταση της σταθερότητας του ευρώ.

«Η καγκελάριος Μέρκελ μπορεί να υποστηρίζει ένθερμα τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας, άλλα υπερασπίζεται επίσης τις πολιτικές λιτότητας που αποδυναμώνουν και διαιρούν την Ευρώπη, περιορίζοντας την προθυμία της να παρέχει βοήθεια στην Ουκρανία», συμπλήρωσε.

Τα λόγια του αιμοσταγούς δολοφόνου, τα οποία μόνο αγωνία μαρτυρούν, αποδεικνύουν ότι οι νεοταξίτες βρίσκονται σε πανικό, καθώς οι κυρώσεις αντί να τους βοηθήσουν φαίνεται πως ενεργούν ως μπούμερανγκ εναντίον τους. 

Γι αυτό και ο Σόρος, χρησιμοποιώντας τη γνωστή γκαιμπελιστική τακτική επιχειρεί και πάλι να δαιμονοποιήσει τη Ρωσία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου