Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Κυβέρνηση "πρόθυμη για όλα"..

Η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου προσφέρει
γην και ύδωρ στους δανειστές προκειμένου να...επιστρέψουν στην Αθήνα και να συνεχιστεί η διαπραγμάτευση!!! 

Έτοιμη να πει «ναι» σε όλες τις απαιτήσεις της τρόικας είναι η κυβέρνηση, προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία με τους εκπροσώπους των δανειστών και να παραμείνει η χώρα σε… τροχιά εξόδου από το μνημόνιο.

Την ώρα που.....

.... τα μηνύματα από Βρυξέλλες και Ουάσινγκτον έλεγαν ότι οι δανειστές δεν πρόκειται να επιστρέψουν στην Αθήνα αν η ελληνική πλευρά δεν αναλάβει πρωτοβουλίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος έσπευσε να σβήσει τις «κόκκινες γραμμές» σε ασφαλιστικό, εργασιακό και συντάξεις, θέλοντας να δείξει πως η κυβέρνηση παραμένει πιστή στα συμφωνηθέντα και θα ακολουθήσει κατά γράμμα τις προτάσεις των δανειστών.

Η κίνηση της κυβέρνησης είχε άμεσο αποτέλεσμα, καθώς σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, οι δανειστές ειδοποίησαν τον υπουργό Οικονομικών ότι -εκτός απροόπτου- θα επιστρέψουν στη χώρα μας την ερχόμενη Πέμπτη 6 Νοεμβρίου.

Νούμερο ένα «αγκάθι» στα μνημονιακά ορόσημα είναι το Ασφαλιστικό, με την τρόικα να κάνει λόγο για «στρεβλώσεις» που πρέπει να αρθούν σταδιακά, 
γιατί λειτουργούν ως κίνητρα για πρόωρη συνταξιοδότηση...

1 σχόλιο:

  1. Ηκυβερνηση πρεπει να ασχοληθει για την ανεργια ,την οικονομικη κριση και το ασφαλιστικουπαρχουν εκατομμυρια ανεργοι τι θα κανει γιαυτο γιαυτο κυριως πρεπει να ασχοληθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή