Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Ποιοι είναι στη « dream team» ή… « συντρίμ team »; του Σαμαρά ;;;;;

Με στελέχη τα οποία πριν λίγα χρόνια θεωρούνταν δευτεροκλασάτα από
συναδέλφους τους εντός της ΝΔ, απαρτίζεται η ομάδα του βραδινούκαφέ του πρωθυπουργού. 


Κατά πολλούς, το γεγονός αυτό δείχνει..
ότι ο κ. Α. Σαμαράς υποφέρει από «πολιτική μοναξιά».

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της κυριακάτικης εφημερίδας « το Παρόν», στο Μέγαρο Μαξίμου, κάθε Τρίτη βράδυ, πραγματοποιείται ευρεία σύσκεψη κυβερνητικών παραγόντων, βουλευτών, στενών συνεργατών και δημοσκόπων. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι αυτή είναι η « dream team Σαμαρά ». 


Όμως, με βάση τα στοιχεία της εφημερίδας, πολλά από τα στελέχη του «βραδινού καφέ» μέχρι πρότινος θεωρούνταν «δεύτερα» ακόμη και μέσα στο κόμμα τους (ορισμένα από αυτά δε, δεν ανήκαν καν στη ΝΔ).

« dream team» ή… « συντρίμ team »;

Στην ομάδα που συσκέπτεται κάθε Τρίτη βράδυ στο Μέγαρο Μαξίμου συμπεριλαμβάνονται οιΣοφία Βούλτεψη, κυβερνητική εκπρόσωπος, Αννα Ασημακοπούλου, εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ, Α. Παπαμιμίκος, γραμματέας ΝΔ, Ά. Γεωργιάδης, Γ. Τραγάκης και ΚώσταςΚαραγκούνης, κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, Γ. Μουρούτης, διευθυντής Γραφείου Τύπου Πρωθυπουργού και, φυσικά, ο συνεργάτης του κ. Σαμαρά, ο κ. Χ. Λαζαρίδης.


 Μεταξύ αυτών, οι περισσότεροι, σαν πολιτικές περσόνες, θεωρούνταν μέχρι και πριν από πολύ λίγα χρόνια έως και ανύπαρκτοι στη ΝΔ. Το «ποιοι είναι αυτοί» το ξέρουν καλά οι ίδιοι. 

Σήμερα, πλέον, είναι η « dream team Σαμαρά » ή… « συντρίμ team », όπως πολλοί θεωρούν ότι θα αποδειχθεί βάσει των εξελίξεων…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου