Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ».....όπως το 2012...!!!

maximou
Τον «νυν υπέρ πάντων αγώνα» θα δώσουν τρόικα – ΝΔ και ΠΑΣΟΚ προκειμένου να μην υπάρξει πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα (δηλαδή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ) τους επόμενους μήνες.
Ένα σχέδιο πολιτικής τρομοκρατίας βουλευτών και Ελλήνων ψηφοφόρων άρχισε από σήμερα το πρωί (9/12/2014) να βρίσκεται σε εξέλιξη (δεν είναι καθόλου τυχαία η σημερινή κατάρρευση του ελληνικού χρηματιστηρίου) που έχει δύο φάσεις:
Φάση πρώτη: δημιουργία ενός....
..... εκβιαστικού διλήμματος για τους ανεξάρτητους βουλευτές, αλλά και για τους βουλευτές ΔΗΜ.ΑΡ και ΑΝ.ΕΛ του τύπου «ψηφίζετε πρόεδρο και παραμένετε στη βουλή για ενάμιση χρόνο με πολύ πιθανή είσοδό σας σε Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς εκλογές, αν το επιθυμείτε, ή ψηφίζεται “όχι’, πέφτει η κυβέρνηση, πάμε σε εκλογές, πολλοί από εσάς τον Φεβρουάριο θα είναι εκτός βουλής και ακόμα φορτώνεστε την ευθύνη μίας παρατεταμένης ακυβερνησίας στην Ελλάδα ή μίας κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, που θα ανοίξει διάπλατα τις πόρτες στην κόλαση της τρόικας και των αγορών».
Αν το εφιαλτικό αυτό δίλημμα δεν περάσει στους βουλευτές στα πλαίσια της «πολιτικής τρομοκρατίας» που έχει υφανθεί κυρίως σε Βερολίνο και Βρυξέλλες, μοιραία πάμε σε πρόωρες εθνικές εκλογές περί το τέλος Ιανουαρίου. Στην περίπτωση αυτή περνάμε στη δεύτερη φάση του σχεδίου, που έχει στόχο πια τον πολίτη, στον οποίο θα ασκηθεί ο εξής εκβιασμός:
Φάση δεύτερη: «θέλεις μία Ελλάδα σε πόλεμο με την Ευρώπη, έρμαιο των αγορών, απροστάτευτη από τους γύπες τύπου Σόρος και Πόλσον, με τις τράπεζες άδειες από λεφτά, μία Ελλάδα που θα έχει την τύχη της Κύπρου (και όλα αυτά θα γίνουν αν κάνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ) ή μία Ελλάδα της Ευρώπης, προστατευμένη από τους δανειστές και έτοιμη να βγει από μνημόνια και αιχμαλωσίες; Τότε ψήφισε τη “σιγουράντζα” ΝΔ-ΠΑΣΟΚ».
Το σενάριο τρομοκράτησης βουλευτών και πολιτών έχει ήδη στηθεί. Το δίμηνο της «τεχνικής παράτασης» του μνημονίου που εγκρίθηκε χθες από το Eurogroup, έχει βασικό στόχο να δώσει ένα χρονικό περιθώριο διμήνου για ολοκλήρωση των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα, ώστε οι δανειστές μας ανάλογα με την έκβαση των εκλογών και των πολύ πιθανών εθνικών εκλογών περί το τέλος Ιανουαρίου, να πάρουν την ανάλογη στάση απέναντι στην Ελλάδα.
Ας είμαστε λοιπόν έτοιμοι για μία πολιτική τρομοκράτηση τις επόμενες εβδομάδες. Η τρόικα και οι αγορές προφανώς θα παραμείνουν αδίστακτες απέναντι στην Ελλάδα και μπορεί να φτάσουμε ακόμα και σε αυτό, που αποκάλυψε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 ο καθηγητής κ. Βαρουφάκης, οικονομικός σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ανοιχτά είπε ότι «ο Ντράγκι, δηλαδή η ΕΚΤ, αν δουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει την εξουσία, είναι πολύ πιθανόν να διακόψουν τη χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών» με μέσο βέβαια τα ελληνικά ομόλογα που θα σταματήσει να αγοράζει η ΕΚΤ.
Τα όργανα της τρομοκράτησης άρχισαν και μόνο μία ψύχραιμη αντιμετώπιση όλων αυτών που θα ακούσουμε τις επόμενες εβδομάδες θα είναι το εμπόδιο ενός τρόμου, που θέλει να σκορπίσει στην Ελλάδα η τρόικα με τους σχετικούς βοηθούς της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου