Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Ο Ελληνικός λαός καλείται να πληρώσει με βάρβαρα μέτρα το αποτέλεσμα των δήθεν διαπραγματεύσεων!...

Ο Ελληνικός λαός καλείται να πληρώσει με βάρβαρα μέτρα το αποτέλεσμα των δήθεν διαπραγματεύσεων!...
Γράφει ο Αιας

«Μπετόν αρμέ» οι εναπομείνασες κοινοβουλευτικές ομάδες των συγκυβερνώντων κομμάτων. Δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης του «εθνοσωτήριου» ρόλου που έχουν επωμισθεί, Επικύρωσαν δια της ψήφου τους και τον νέο προϋπολογισμό φτώχειας.

Ενδεικτική η δήλωση της Λούκας Κατσέλη: «Για άλλη μια χρονιά ο προϋπολογισμός σηματοδοτεί την παράταση της στασιμότητας, τη διόγκωση της ανεργίας και την έλλειψη αναπτυξιακής προοπτικής για την ελληνική οικονομία». 


Και προσθέτει: «Για άλλη μια χρονιά ο Ελληνικός Λαός καλείται να πληρώσει με βάρβαρα μέτρα το αποτέλεσμα των δήθεν διαπραγματεύσεων των κ. Σαμαρά-Βενιζέλου με τους δανειστές της χώρας. 

Η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να επιβάλλει....
.... στους εργαζομένους νέες θυσίες: Περαιτέρω μειώσεις μισθών, συντάξεων και δαπανών σε κοινωνικά κρίσιμους τομείς, απελευθέρωση των απολύσεων και κατάργηση του δικαιώματος της απεργίας».

Η Λ. Κατσέλη, κάνει ειδική μνεία στην σταδιακή κατάργηση προστατευτικών διατάξεων του ομώνυμου νόμου και την επιχειρούμενη τροποποίηση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας καθώς οι τις προτεινόμενες αλλαγές στη διαδικασία της αναγκαστικής εκτέλεσης και τους πλειστηριασμούς αποσκοπούν στην εξυπηρέτηση συμφερόντων των Τραπεζών, όπως, άλλωστε, επισημαίνει σύμπας ο νομικός κόσμος της χώρας.

Η μεταμεσονύχτια ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό διέψευσε τις ελπίδες του Μαξίμου ότι θα εξελισσόταν στην πρώτη άτυπη καταμέτρηση για την Προεδρική εκλογή. 


Οι φλερτάροντες με τον αυτοεξευτελισμό βουλευτές προτίμησαν να παραμείνουν στα ...λαγούμια τους.

Ωστόσο, πολύ σύντομα θα κληθούν να εμφανιστούν στο «ξέφωτο» για να δικαιολογήσουν ότι πρέπει να ...εφαρμοστεί ο εξόφθαλμα ληστρικός προϋπολογισμός του 2015, που οι ίδιοι καταψήφισαν!

Πάντως, στην προκειμένη περίπτωση η Επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου