Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Καταδυνάστευση της ελευθερίας του Λαού ....!!

Οι απαιτήσεις των δανειστών για νέα μέτρα αλλά και η μέχρι τώρα άρνηση της κυβέρνησης να βοηθήσει ουσιαστικά την πραγματική οικονομία, φέρνουν όλο και πιο κοντά το ενδεχόμενο να κυβερνήσει ως πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ και να αναλάβει την ευθύνη… εξόδου από το αδιέξοδο.

Μάλιστα στις Βρυξέλλες λένε πως δεν θα απαιτηθούν από τον ΣΥΡΙΖΑ υπογραφές σε συμφωνίες με την Τρόικα, δήλωση που προκάλεσε έκπληξη, δεδομένης της....

.... τωρινής αδιαλλαξίας των δανειστών. 

Ίσως ενδεχόμενη αλλαγή ηγεσίας υπό τον ΣΥΡΙΖΑ να παρουσίαζε την εφαρμογή των απαιτούμενων από τους παγκοσμιοποιητές μέτρων προς περαιτέρω επιδείνωση της ελλαδικής οικονομίας ως «φιλολαϊκή», μιας και θα προωθείτο από κυβέρνηση της Αριστεράς. 

Αλλαγή προς το καλύτερο υπό τις τωρινές συνθήκες εννοείται πως δεν πρόκειται να έρθει. Άλλωστε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας παραδέχεται ανοιχτά ότι οι έντονες πιέσεις προς την κυβέρνηση Σαμαρά είναι μια προβολή για το τι θα αντιμετωπίσει μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. 


Στην Κουμουνδούρου σκέφτονται ήδη το σενάριο να αναλάβουν με όχι και τόσο ευχάριστο τρόπο, καθώς τότε θα έρθει η ώρα που οι εξαγγελίες από την θέση της αντιπολίτευσης θα δώσουν την θέση τους στην «ηλεκτρική καρέκλα».

Και να είστε σίγουροι η Ελλάδα δεν σώζεται μόνο με επιδόματα και δωρεάν ρεύμα. Αντίθετα έτσι οι πολίτες βυθίζονται ακόμα περισσότερο στην εξάρτηση από το κράτος-παρακλάδι της παγκόσμιας κυβέρνησης


Μην ξεχνάμε πως το σύστημα διαπλοκής δεν θέλει ανθρώπους να δουλεύουν ανεξάρτητοι αλλά εξαρτημένους τεμπέληδες, εύκολα χειραγωγήσιμους και αντιμετωπίσιμους, αφού όταν παίρνεις, πάντα κάτι δίνεις και αυτό σε τελική ανάλυση είναι η ελευθερία σου για ένα πιάτο φαί και μία στέγη της πλάκας! 

Πάντα για το καλού του λαού! 

Μια «φιλολαϊκή» καταδυνάστευση της ελευθερίας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου