Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ – ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟ ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΣ

ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΩ;

ΗΛΙΑ Α. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥ www.stamat.gr

Η Πατρίς ΕΑΛΩ. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ευρίσκεται στο σημείο μηδέν.

Ο Εθνικός Στρατός και η Ελληνική Δικαιοσύνη, αυτοί οι θεματοφύλακες των «Ιερών και Οσίων» του Έθνους είναι οι μοναδικοί εγγυητές και προστάτες του Έθνους.

Θα φέρουν βαριά ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ για τα τεκταινόμενα σε βάρος της Πατρίδας, εάν αφεθεί τελικά έρμαιη στα χέρια των Διεθνών Συνωμοτών Κοσμοκρατόρων, αλλά και των εσωτερικών «Εφιαλτών» του Προδοτικού Κατεστημένου.

Το φαύλο Σύστημα της ασύδοτης και εφιαλτικής κομματοκρατίας πρέπει να υποστεί οριστική Συντριβή.

Ο Εθνικός Στρατός, αποτελεί τον καθοριστικό Θεσμό του Ελληνικού Έθνους. Αποτελεί τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΥΛΩΝΑ της Διαχρονικής πορείας του Έθνους – ΕΛΛΑΣ και έχει διαδραματίσει, σε δύσκολες για το Έθνος Ιστορικές Καμπές, βαρύτατο και καθοριστικό Εθνικό Ρόλο.

ΕΘΝΙΚΟ ρόλο, ο οποίος εκπορεύεται ασφαλώς από απόλυτα Συνειδησιακή πεποίθηση, του ριζωμένου, στις Ελληνικές καρδιές «ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ». 


Και εξ’ αυτών μόνο, των Υπαρκτών και Αδιαμφισβήτητων ΛΟΓΩΝ και ΑΝΑΦΟΡΩΝ, Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ Επιβάλλεται ΝΑ ΑΓΡΥΠΝΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ και ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ τους Μέγιστους – και Υπούλως κατευθυνόμενους – Εθνικούς Κινδύνους.

Όλα τα προαναφερόμενα αφορούν φυσικά τη ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ. 


Οι συνεχείς και ακατάπαυστες εντολές των Διεθνών Συνωμοτών – Δανειστών και Τοκογλύφων, για οικονομικές περιστολές, έχουν πλήξει βαθύτατα τις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας. 

Έχουν πλήξει δηλαδή την Εθνική Άμυνα και Ασφάλεια της Χώρας που σημαίνει ολοσχερή Αδυναμία Υποστήριξης της Εθνικής μας κυριαρχίας.

Έχουν στείλει Εγκυκλίους.....

.. και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, για Κατάργηση Υπηρεσιών, κλείσιμο Στρατοπέδων και πλήρη απαξίωση και Ευτελισμό και την περικοπή βασικών φαρμάκων και Υπηρεσιών στα θέματα Υγείας, του προσωπικού, που δικαιούται τη Νοσηλεία στο 401 Γ.Σ.Ν.Α. (Επ’ αυτού έχει δημοσιευθεί προσφάτως σχετικό άρθρο μου).

Με άλλους λόγους επιβάλλουν οι Πολικάντηδες – Υποτελείς την πλήρη ΥΠΟΤΑΓΗ στα ανιστόρητα και αισχρά κελεύσματα τους, στην φυσική Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, καθιστώντας ταυτόχρονα και αυτή Συνυπεύθυνη και Συνένοχη των προδοτικών και Έξωθεν Εντολών, που προέρχονται από τα Διεθνή Χαλκεία της φασιστικής παγκοσμιοποίησης.

Αλλά και επί της ουσίας.

Οι συνεχείς ανενδοίαστες και περιφρονητικές για την Αξιοπρέπεια όλων των στελεχών, αιματηρές περικοπές σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις Υπηρεσίες, σίγουρα θα επιφέρουν την ολοσχερή κατάρρευση, του Εθνοπρεπούς και Κορυφαίου Πυλώνα, για την Ύπαρξη της Χώρας.

Για ποιο ΗΘΙΚΟ; Ποιο ΦΡΟΝΗΜΑ και ποιο ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ; Θα παραμείνει υψηλό και εν ισχύει.

Τώρα, σε ότι αφορά την φυσική Ηγεσία του Στρατεύματος (τουλάχιστον από την Ψευδό-Μεταπολίτευση και εντεύθεν) έχει επιδείξει, εν τοις πράγμασι μια αδιανόητη και αδικαιολόγητη Υποταγή σε κάθε είδους «ψευδοΣτρατηγήματα» και κομματικά κελεύσματα, σε όλους τους Υποτελείς-Εντολοδόχους Ηγετίσκους της δήθεν «Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας», μάλλον «ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ».

Και όλα αυτά, μη τυχόν και κατηγορηθούν από τους Πολιτικάντηδες, ως «χουντικοί», «πραξικοματίες» και όλα τα σχετικά φληναφήματα.

ΛΑΘΟΣ τεράστιο των Στρατιωτικών Ηγητόρων, οι οποίοι δεν ασκούν Επάγγελμα, αλλά ΑΞΙΩΜΑ και ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Απλώς, με την διστακτικότητα και ανοχή που εκάστοτε παρουσίαζαν στους στυγνούς και αδίστακτους Πολιτικάντηδες, τους βοηθούσαν, να προχωρούν όλο και περισσότερο σε μεγαλύτερες παρανομίες και Αυθαιρεσίες σε βάρος του Εθνικού Στρατεύματος.

Διότι στο βάθος και μην κρυβόμαστε, οι Ένοπλες Δυνάμεις, είναι ο μόνος θεσμός, που αυτοί οι αχρείοι της κομματοκρατίας, τρέμουν και φοβούνται, την εμφάνιση κάποιου σύγχρονου «Στρατιωτικού Συνδέσμου» α λα 1909, κάποιον καινούριο ΗΡΩΑ Σ/χη Νικ. Ζορμπά- που θα θέσει οριστικό τέρμα, στο τσίρκο της δήθεν «Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας». Και κάθε καινούργια τετραετία βελτίωναν ανερυθρίαστα τα δικά τους ρυπαρά ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ.

Και ασφαλώς θα αποτελούσε προϊόν απίθανης βλακείας, να πιστεύει κανείς ότι με τους Πολιτικάντηδες-Υπηρέτες, θα μπορούσε να Σχεδιασθεί και Εκτελεστεί Υπερήφανη και Ρωμαλέα εξωτερική Στρατηγική και Πολιτική.

Με δεδομένη την πλήρη Υποταγή τους, δι’ Υπογραφών, στα κατακτητικά και αισχρά μνημόνια των Διεθνών Συνωμοτών, δηλώνουν ΕΥΘΕΩΣ την ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και καθίστανται, ολοσχερώς ανίσχυροι και Υποτελείς, στην Άσκηση, οιασδήποτε Ελεύθερης, Κυρίαρχης, Αυτόνομης και Αυτοτελούς ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ.

Άλλωστε ουδείς σοβαρός Αναλυτής των Εθνικών μας πραγμάτων, θα μπορούσε να εκλάβει ως Υπεύθυνες πράξεις πολιτικής, τους περιφερόμενους Διεθνείς Υπηρέτες και Πολιτικάντηδες, οι οποίοι πειθαρχούν αυτομάτως και δουλικώς, στους ξένους Επιτρόπους και Δανειστές.

Από τον Ανεύθυνον και Ψευδόμενο Ηγετίσκο, ο οποίος προέβη σε μια ακροβατική μεταβολή υπέρ του αισχρού Μνημονίου των Διεθνών Εκβιαστών Τοκογλύφων, όπου και εν συνεχεία, ζήτησε δημοσίως συγγνώμη μεταμεληθείς προφανώς, για τα αστεία και φαιδρά κηρύγματά του, στα κατ’ εξακολούθηση «ΖΑΠΠΕΙΑ».

Ο Υποτελής και Εντολοδόχος έξωθεν Πρωθυπουργός όσο και φασίζων ανερυθρίαστα έσωθεν, απειλεί τους βουλευτές, ως Λογιοφθορείς, εάν καταψηφίσουν τα αναγκαστικά και άθλια Νομοσχέδια τα υπαγορευόμενα από τους Διεθνείς Οικονομικούς Δολοφόνους και Τοκογλύφους.

Μέγιστο και Ύψιστο Έγκλημα, εναντίον της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ.

Καθίσταται ολοσχερώς ΑΝΑΞΙΟ και ΑΝΙΚΑΝΟ να εκπροσωπεί στη Διεθνή Σκακιέρα τα καίρια και Ευαίσθητα ΕΘΝΙΚΑ μας ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ, Σχεδιάζονται και Εκτελούνται από Υπεύθυνους Πατριώτες με πλήρη ΕΘΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ και ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, και όχι από φαύλη κομματοκρατία και πιστούς Υπηρέτες των Διεθνών Χαλκείων των κοσμοκρατόρων.

Τούτων Δοθέντων, φυσικά όλο αυτό το φαιδρό και προδοτικό «Κυβερνητικό Κατασκεύασμα».

Διάπραξη ωμού Εκβιασμού προς τους βουλευτές για την Άλωση της συνειδησιακής ψήφου, που αυτοί όλοι υποχρεούνται να υπερασπίζονται και να εφαρμόζουν.

Πρωθυπουργός Εθνικής Καταισχύνης και Εθνικού Ονείδους.

Αποτελεί μέγιστη ΙΣΤΟΡΙΚΗ και ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ, η ανεύρεση ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΟΥ, μέσα από τους κόλπους του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ΡΙΖΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΜΕ ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ.

Η ΕΚΠΗΓΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ θα προκύψει, από τα σπλάχνα του Οικουμενικού Ελληνισμού, της Εθνικής Διασποράς, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Εντίμων Ελλήνων Πατριωτών.

Επίορκοι της αποστολής τους προς το Έθνος είτε όπως είναι και την εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας, ως Εντολοδόχοι και Υποτελείς ξένων Δυνάμεων και Κρατών, είτε ως Προδότες και Υπονομευτές των «Ιερών και Οσίων» που συνάδουν με την Εθνική Ιστορική και Θρησκευτική Συνείδηση και Πίστη των Ελλήνων.

Όπως επίσης και η παράδοση σε ξένους, Στρατηγικής σημασίας τομέων κρατικών Εθνικής Ασφάλειας.

Αυτοί όλοι οι ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΟΡΚΟΙ, θα πρέπει να τύχουν και της ανάλογης Εθνικής Τιμωρίας.

Μόνο έτσι θα συντελεσθεί και η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


http://www.triklopodia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου