Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Ανθρωποκυνηγητό για τον γκριζομάλλη που συχνάζει σε πλατείες και μιλάει στα παιδιά ....

Ανθρωποκυνηγητό για τον γκριζομάλλη που συχνάζει σε πλατείες και μιλάει στα παιδιά για την οικονομία εξαπολύει η ΕΛΑΣ..

Ευρείας έκτασης αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή των Αθηνών καθώς οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τον γκριζομάλλη ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων τις τελευταίες ημέρες συχνάζει σε πλατείες του κέντρου όπου πλησιάζει παιδιά .....
.....που παίζουν ανυποψίαστα μπάλα, τα μαζεύει σε κύκλο και τους μιλά για το μέλλον τους, την οικονομία και την πορεία της χώρας.

Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για έναν ψηλό γκριζομάλλη, γύρω στα 60, καλοντυμένο με παλτό, κοστούμι και...
γραβάτα. Χαρακτηριστικά του το «πλάγιο» χαμόγελο την ώρα που μαζεύει τα παιδιά για να τους μιλήσει αλλά και ο τρόπος που σηκώνει με νόημα το ένα φρύδι.

«Μόλις γύρισαν σπίτι τα παιδιά μας τα είπαν όλα και φυσικά καλέσαμε αμέσως το 100. Τι θέλει αυτός ο κύριος από τα παιδιά μας;

Τι είδους τέρας πρέπει να είναι κανείς για να πλησιάζει ανυποψίαστα παιδιά σε πάρκα και πλατείες με αυτόν τον τρόπο; Ελπίζουμε η αστυνομία να τον συλλάβει πριν είναι αργά» συμπληρώνουν.

Σε ανακοίνωση της, η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι ή έχει δει τον άγνωστο άνδρα να επικοινωνήσει με τις αρχές στο τετραψήφιο 1591.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου