Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Π.Καμμένος: "Τα τείχη του Βερολίνου πέφτουν από τους λαούς - Δεν κάνουμε πίσω"

«Τα τείχη Βερολίνου συνήθως πέφτουν. Πέφτουν από τους λαούς», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, διαβεβαιώνοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση θα μείνει σταθερή στις θέσεις της.
«Ο ελληνικός λαός έχει φτάσει πια στην εξαθλίωση. Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, μιλώντας.....
......στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ, σήμερα το πρωί.
Σχολιάζοντας τις πιέσεις που δέχεται η Αθήνα από Μέρκελ και Ντράγκι, ο κ. Καμμένος είπε: «Τα τείχη Βερολίνου συνήθως πέφτουν. Πέφτουν από τους λαούς», και συμπλήρωσε : «Η κυβέρνηση έχει τη στήριξη του συνόλου των Ελλήνων. Ενώσαμε τους Έλληνες και αυτό ήταν κάτι σημαντικό. Εδώ πια διαπραγματεύεται η Ελλάδα. Δεν διαπραγματευόμαστε ούτε με σκυμμένο το κεφάλι, ούτε στα τέσσερα».
«Ο ελληνικός λαός έχει φτάσει πλέον στην εξαθλίωση. Δεν θα κάνουμε πίσω», είπε ο κ. Καμμένος.
«Η κυβέρνηση έχει την εντολή από τον ελληνικό λαό να προχωρήσει στην αλλαγή της λάθος πολιτικής, υπέρ εκείνων των πολιτών που τα πέντε τελευταία χρόνια έχουν πληγεί από την πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης, που είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε 70% ανεργία στους νέους, να έχουν φύγει στο εξωτερικό 300.000 παιδιά, στο να έχουν κλείσει επιχειρήσεις, να έχει διαλυθεί η μεσαία τάξη, να έχει εξαθλιωθεί ο ελληνικός λαός».
Και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφερόμενος στην πολιτική που ακολούθησε η προηγούμενη κυβέρνηση σημείωσε: «Αυτή η πολιτική τελείωσε τώρα και δεν έχουν απέναντί τους τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο, να το καταλάβουν αυτό».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου