Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Τομή στην εθνική ασφάλεια από τον Α.Τσίπρα: Καταργεί την ΕΥΠ και δημιουργεί την "Υπηρεσία Προστασίας Εθνικής Κυριαρχίας"!

Την κατάργηση της νυν Εθνικής Υπηρεσίες Πληροφοριών και την αλλαγή του ρόλου της με πλήρη προσανατολισμό στις πάσης φύσεως απειλές που δέχεται η χώρα από το εξωτερικό (περιλαμβάνει ακόμα και απειλές για την εθνική κυριαρχία από περιπτώσεις όπως το ζήτημα του χρέους!) ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας και θα λάβει το όνομα "Υπηρεσία προστασίας της Εθνικής κυριαρχίας".

Η ΕΥΠ είναι...

μεταπολιτευτικό δημιούργημα και αντικατέστησε μόνο κατ'όνομα την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΚΥΠ) και πάντα είχαν και τομέα εσωτερικής ασφάλειας. 

Τώρα όλα αυτά καταργούνται και αναλαμβάνει υπηρεσίες αποκλειστικά κατασκοπείας και αντικατασκοπείας από εξωτερικές απειλές

Ο πρωθυπουργός φάνηκε να δίνει ιδιαίτερο βάρος στις εξωτερικές απειλές σαν να ετοιμάζεται για κάποιου είδους αντίδραση από υπερεθνικά κέντρα εξουσίας στην ανεξάρτητη πολιτική που θέλει να ασκήσει προστατεύοντας το εθνικό συμφέρον και το λαό αυτής της χώρας.


Ίδωμεν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου