Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Έφτασε η Ώρα της Μεγάλης Μάχης Ελλάδας-Γερμανίας! Η Ρωσία Δηλώνει Παρών και έτοιμη για Βοήθεια!‏

δίστομο
 Διαταγή Μερκελ προς ΕΕ << Η Συμμορφώστε τους με τους κανόνες της ΕΕ ,η Τελειώστε τους>>

Έφτασε η Μεγάλη ώρα για την Ελλάδα μας, να δώσει την Μεγαλύτερη Μάχη ενάντια στην Γερμανική πολιτική!

Η Γερμανία αφού περίμενε μερικές μέρες να δει τις προθέσεις της Νεοεκλεγεισας Κυβερνησης του Συριζα,αποφάσισε σε άμεση και σκληρή αντεπίθεση, εναντίον των ελληνικών θέσεων,απορρίπτοντας σχεδόν ολες τις Ελληνικές προτάσεις Λέγοντάς......
... μας ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ NEIN (ΟΧΙ).
Στην αρχή,οι Γερμανοι αιφνιδιαστηκαν με το αποτέλεσμα τον εκλογών στην Ελλάδα!
Μετά είδαν χιλιάδες Ισπανούς στους δρόμους της Μαδρίτης να διαμαρτύρονται για την λιτότητα,να ζητούν την Αλλαγή και στην πατρίδα τους,και να πανηγυρίζουν για την νίκη του Σύριζα!

Το ενα Σοκ μετα το αλλο χτυπούσε την Μερκελ, μετα και την ανοιχτή καταδίκη στα μέτρα λιτότητας που εφαρμόζουν στην Ελλαδα, και απο τον Αμερικανο Προεδρο Μπαρακ Ομπαμα!

Το κερασάκι στην τούρτα ηρθε απο την Ρωσια,που προσφέρθηκε για άμεση οικονομική ενίσχυση της Ελλάδας με το ποσό των 11 δισ!
Κάνοντας του Γερμανούς έξαλλους!
Τις πρώτες μέρες Νίκης του Σύριζα,και αφού ακολούθησε η περιπετειωδης συνάντηση Βαρουφακη-Ντάισελμπλουμ, με τον πρώτο να δηλώνει οτι η τρόικα στην Ελλαδα ειναι παρελθον! Μεγαλα ξενα ΜΜΕ εξεφραζαν των θαυμασμο τους προς το προσωπο του Γιαννη Βαρουφακη, γραφοντας οτι εχει καταφερει να απομονώσει την Γερμανια!
Βλεποντας την Κατάσταση να ξεφεύγει επικίνδυνα η Ανγκελα Μερκελ και Σοιμπλε,αποφάσισαν σε γενική επίθεση,
θελοντας να δείξουν ποιος κανει κουμαντο στην ΕΕ! Συμμάχους σε αυτην την προσπαθεια η Μερκελ εχει Σαμαρα-Βενιζελο,ο πρωτος εσπευσε να ζητηση και Συγνωμη στον Ντάισελμπλουμ, για την συμπεριφορα της Κυβερνησης του Συριζα,προς το προσωπο του!
Σαμαρας,Βενιζελος,Αδωνις, ζητουν απο τις πρωτες κιολας μερες πιο σκληρη αντιμετωπιση της Μερκελ προς τον Συριζα,
Φοβοντουσαν για τις Σκανδαλώδης Αποκαλυψεις που θα βγουν στην φορα επι Κυβερνησεως τους. Για τον ιδιο λογο και ο Ισπανος Πρωθυπουργος Ραχοι, σε επικοινωνια με την Μερκελ της λεει!<< Κανε κατι Χανομαστε>> Ετσι Εσκασε και η Βομβα του Reuters για δήθεν διαρροη των Αρνητικων Προθεσεων των Γερμανων
να που σε ολα NEIN (ΟΧΙ) στην Ελληνικη Κυβερνηση!
Δυστυχως ολες η θεσεις και βαρύνουσα ποστα στους κολπους της ΕΕ,οπως πχ ειναι<< Προεδρος ΕΕ Γιούνκερ, Προεδρος Ευρωκοινοβουλιου Σουλτς, Προεδρος Γιουρογκρουπ (Eurogroup) Ντάισελμπλουμ, ειναι υπο τον ελεγχο της Μερκελ,με σαφες εντολες<< Η Συμορφωστε τους με τους κανονες της ΕΕ ,η Τελειωστε τους>>
Υπάρχει λύση Σωτηρίας?!
Ναι υπαρχει,και αυτη ακουγεται στο Ονομα Ρωσια!
Σε αποκλειστικη ειδηση σε Άρθρο μου στις 19 Ιανουαριου με τιτλο-Ανοιχτή Στήριξη της Ρωσίας στον ΣΥΡΙΖΑ με Οικονομική Βοήθεια! Άμεση Αντίδραση ΕΕ-ΗΠΑ! Τώρα τα Γυρίζουν, Δεν Υπάρχει το Ενδεχόμενο GREXIT για την Ελλάδα! Ειχα αποκαλυψει τα εξης (που τωρα αλλα ΜΜΕ,βγαζουν σαν Δικια τους Ειδηση, μονο που αργησαν κατι Μερες!)
Σύμφωνα με κάποια σενάρια υπήρχαν εδω και καιρό μυστικές επαφές στελεχών του σύριζα, με ρωσους αξιωματουχους, στις συζητήσεις και επαφές που εγιναν απο τις δυο πλευρές, φαίνεται οτι ο συριζα εξασφάλισε μεγάλη ρωσική οικονομική βοήθεια (γυρω στα 11 δις) ωστε να εφαρμόσουν το πρόγραμμά τους, και την απεμπλοκή απο το μνημονιο σε περίπτωση που γίνουν κυβέρνηση! Ομως ολα αυτα ειναι σενάρια,που με την πραγματικοτητα απέχουν πολύ! Αργα η γρηγορα θα μαθουμε! η 25 Ιανουαριου πλησιάζει!
Την Ρωσική βοήθεια στην Ελλάδα είχε προαναγγείλει ουσιαστικά ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών Anton Siluanov με τη συνέντευξη του στο CNBC μετά την αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης με βετο, στο να επιβληθούν από την Ευρωπαϊκή Ένωση νέες κυρώσεις στη Ρωσία.
Οι εξελίξεις φαίνεται πώς έτρεξαν και η Ρωσία δηλώνει πλέον έτοιμη να συνδράμει οικονομικά την Ελλάδα. Αυτό είναι άλλωστε που έχει προκαλέσει πανικό τόσο στην Ευρώπη, με τη Γερμανία να δηλώνει πώς η Ελλάδα δεν μπορεί να πάρει χρήματα από τη Ρωσία, όσο και στις ΗΠΑ, οι οποίες σπεύδουν να στείλουν επιτροπή στη χώρα μας για να διερευνήσουν τα περιθώρια οικονομικής συνεργασίας.
Αν επιλέξουμε την συμπόρευση μας με την Ρωσία,ο δρόμος μας δεν θα ειναι στρωμένος με ροδοπέταλα, θα πρεπει να γνωρίζουμε οτι θα έρθουμε σε αντιπαράθεση με τις ΗΠΑ!
Αυτο κάποτε θα γινόταν, αργα η γρήγορα θα έπρεπε να διαλέξουμε με ποιους είμαστε! Το μονο που μενει ειναι να πειστεί και ο Υπουργος Οικονομικον Γιαννης Βαρουφακης, που ειναι ο μονος στην Κυβερνηση που φερνει αντιρρήσεις, σε μια συμπόρευση της Ελλάδας με την Ρωσία! Και ειναι δικαιολογημενες οι ενστάσεις του, ο ανθρωπος δουλευε για χρονια στις ΗΠΑ,βλεπει με αλλο ματι τα πραγματα!
Υπερ της κινησης αυτης, ειναι ο Υπουργος Αμυνας Πανος Καμμενος! Εχοντας εξασφαλισει απο τον Ρωσο ομολογο του, Βοηθεια προς την Ελλαδα με τα πιο συγχρονα Ρωσικα οπλα, σε τιμες ιδιαιτερα χαμηλες κατω του κοστους,και αποπληρωμη που ξεπερναει την 20ετια! 
Το προβλημα ειναι να αντεξει τις πολύ δύσκολες στιγμές που έρχονται οι Ελληνες, και μην σπάσουν! Το ίδιο ισχύει και για την Κυβερνηση Τσιπρα, θα πρεπει να γνωριζει οτι αν σπασει τις δεσμεύσεις και υποσχέσεις που έδωσε στον Ελληνικό λαο, και άρχισαν τις κολοτουμπες,πολυ γρηγορα θα γινουν παρελθον!
Το προβλημα ειναι τι Γινεται με τους Προδοτες! 
Σαμαρα,Βενιζελο, Αδωνι,Βοριδη,Βουλτεψη,και αλλους πολλους,που κεροφυλακτουν στην γωνια σαν Κορακια να αρπαξουν την εξουσια!
Αρθρο Σπυρος Πριφτης
email: sp.barber@hotmail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου