Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Μέρκελ θα θέσει θέμα μη εξεταστικής για τα υποβρύχια στον Αλέξη!

ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΣ!
Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ – ΜΑΜΟΥΘ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


Εκβιασμό με φόντο την εξεταστική για τα υποβρύχια και την συμφωνία του 2010 θα θέσει η Μέρκελ στην συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό. 


Η αποφασιστικότητα του υπουργού Άμυνας αλλά και της προέδρου της βουλής να οδηγήσουν την συμφωνία Βενιζέλου στην δικαιοσύνη, έχει τρομάξει τους γερμανούς που νόμιζαν οτι «καθάρισαν» τον Βενιζέλο μέσω Σαμαρά.

Η συμπαιγνία......

.... Βενιζέλου – Σάφα – Γερμανών που επιχείρησε να ξεπλύνει το καθεστώς Σαμαρά βέβαια, ήταν τρισχειρότερη ακόμα και από αυτή του Τσοχατζόπουλου! Αυτό το διαπίστωσε όχι μόνον ο Πάνος Καμμένος, αλλά το είχαν ομολογήσει και στελέχη της ΝΔ πριν από τις εκλογές του 2012.

Έπειτα βεβαίως κατάπιαν αμάσητες τις καταγγελίες, καλύπτοντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Την ίδια στιγμή όμως, ο Αβραμόπουλος απαιτούσε 7 δις αποζημίωση για την ζημια του Ελληνικού δημοσίου, προκαλώντας την οργή του Βενιζέλου.

Ο εκβιασμός αυτός έχει την στηριξη των Γερμανών σοσιαλιστών και του «καμμενοφάγου» κυρίου Σουλτς, συνεταίρου του Σρέντερ. 


Ας μην ξεχνάμε ότι η επονείδιστη συμφωνία Βενιζέλου, ηταν ευεργετική για την σοσιαλιστική παρέα της HDW, αφού τους απήλλαξε από τις τεράστιες ευθύνες έναντι του Ελληνικού δημοσίου, την ίδια στιγμή που η γερμανική δικαιοσύνη αποκάλυπτε το σκάνδαλο!
Μιλάμε για τον Βενιζέλο, που είχε βαφτίσει τους μαύρους λογαριασμούς Τσοχατζόπουλου ως «αριθμούς τηλεφώνου»… Φαίνεται ότι έβλεπε μπροστά.

Εκτός όμως από τις ευθύνες Βενιζέλου, Γερμανών σοσιαλιστών και HDW, υπάρχει άλλος ένας παράγοντας που υποχρεώνει την Μέρκελ να κουκουλώσει το σκάνδαλο: Η αντίστοιχη συμφωνία που υπεγράφη με την Αίγυπτο αλλά δεν έχει ακόμα ξεκινήσει! 


Σε περίπτωση που η εξεταστική προχωρήσει και η Ελλάδα αποδώσει ευθύνες, αυτή η συμφωνία κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα, προκαλώντας ανυπολόγιστη ζημιά στην Γερμανία. 

Που στηρίζει την αναπτυξη της σε δόλιες συμφωνίες και λαδώματα εγκληματικών συμμοριών.

Είναι αυτονόητο ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρέπει να κάνει πισω ουτε στο ελάχιστο. Η εξεταστική για την συμφωνία του 2010 πρέπει να γινει, ανεξαρτήτως απειλής ή ανταλλάγματος. 


Θα είναι άλλωστε πολύ μικρό για την υλική και ηθική ζημιά της χώρας από τις μαγικές νύχτες Βενιζέλου και Νίκου Παπανδρέου στο Αμπου Ντάμπι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου