Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015

Τρέμουν την εξεταστική γιατί οδηγεί στις μίζες!

exetastiki
Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
Στα άλλα ΜΜΕ,κυρίως τα ηλεκτρονικά, παρουσιάζονται ως θέματα άσχετα μεταξύ τους αλλά δεν είναι. Παρουσιάζονται έτσι, απλά για να μπερδεύεται ο κόσμος και να μην κρίνει με καθαρά δεδομένα, άρα καθαρό μυαλό. 
«Εμείς παρουσιαζόμαστε μονίμως ως θύματα, αλλά δεν είναι έτσι. 
Η Γερμανία πέρασε από τη βουλή της τα νέα μέτρα που πρέπει να πάρει η Ελλάδα και εμείς όχι. Αυτό δεν είναι ανεύθυνο και τρελό», αναρωτήθηκε βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ σήμερα κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνει.
Τι να καταλάβει;
Οτι η Γερμανία έσπευσε να .....
....περάσει τη ΝΕΑ συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου ,αν και μέχρι λίγες ώρες νωρίτερα έλεγε ότι δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να συμφωνήσει σε ΝΕΑ συμφωνία ,αφού έπρεπε ΠΡΩΤΑ να εφαρμοστεί η παλαιά. 
Έσπευσε να ψηφίσει την νέα συμφωνία ΥΠΟΧΩΡΩΝΤΑΣ,όπως μόνο εμείς γράφαμε εδώ και καιρό. 
Έσπευσε δε στην ψήφιση χωρίς να απαιτείται ψήφιση και απο την Ελλάδα.
Τι δεν κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν εδώ οι υποστηρικτές της σημερινής γερμανογαλλικής ηγεσίας;
Ότι η Ελλάδα δηλώνει απο την πρώτη στιγμή ότι η συμφωνία αυτή θα υλοποιηθεί με τρόπο που εκείνη θα αποφασίσει και όχι οι Γερμανογάλλοι και αυτό έχει τεράστια σημασία στο ποια μέτρα θα ληφθούν. 
Άλλο είναι να κοπούν συντάξεις και μισθοί και να γίνουν απολύσεις για να εξοικονομηθούν 1-2 δις ευρώ και άλλο να εντοπισθούν και να κατασχεθούν δεκάδες η εκατοντάδες δις απο παράνομες καταθέσεις, και παράνομο χρήμα στο εξωτερικό.
Η κυβέρνηση δεσμεύθηκε ότι θα ενοποιήσει ΟΛΕΣ τις διεκδικήσεις απο τις λίστες των καταθετών και αυτό ανακοινώθηκε και σήμερα ότι γίνεται. Και τα χρήματα εκεί είναι πολλά. Οι Γερμανογάλλοι καίγονται να μην πειραχτούν οι λίστες γιατί εκεί θα βρεθεί το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑ,αυτό που έδιναν δωροδοκώντας για να περάσουν οι δικές τους πωλήσεις και να κρατούν και στο χέρι τους πολιτικούς.
Η έρευνα για το πως μπήκαμε στο Μνημόνιο που ξεκίνησε σήμερα με τη χθεσινή πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ θα ερευνήσει και αυτά. ΠΧ.εκβιάζονταν ο πρώην πρωθυπουργός Παπανδρέου ή ο υπουργός του επί των Οικονομικών Παπακωνσταντίνου μέσω της λίστας ή όχι για να πει ναι στο Μνημόνιο;
Ποιοι και με ποιες γραπτές εισηγήσεις έπεισαν την κυβέρνηση του ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ σήμερα στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Παπαδήμου να βάλει νέες υπογραφές;
Δεν είναι καθόλου τυχαία και ασύνδετη η υπόθεση Παπασταύρου, του εκ δεξιών δηλαδή του επόμενου πρωθυπουργού Σαμαρά με όλα αυτά.Εκβιάζονταν ο ίδιος η και ο πρωθυπουργός μέσω της λίστας αυτής η όχι;
Αυτούς τους απαραίτητους συνδυασμούς για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες δεν θα τις δείτε πουθενά,ούτε στα ραδιοτηλεοτπικά.Οχι γιατί δεν τα ξέρουν.Αλλά γιατί στο βάθος όλα αυτά θα καταλήξουν στα δημόσια έργα και στο δημόσιο χρήμα.Και οι περισσότεροι των ιδιοκτητών ΜΜΕ σχετίζονται με τέτοιο χρήμα.
Είδατε πουθενά αναφορά για τις αποκαλύψεις των Ολλανδών σχετικά με τα χρυσωρυχεία της Χαλκιδικής και πόσα σέρνουν στην διαβόητη εταιρεία που ανέλαβε εκεί το έργο και έχει γεμίσει με διαφημίσεις ΜΜΕ και άλλους παράγοντες ώστε να τους κλείσει το στόμα…
Αντι να τα συνδυάσουν αυτά τότε θα γίνει αντιληπτό τι εννοεί η κυβέρνηση,όταν λέει ότι επιδιώκει ΠΟΛΙΤΙΚΗ λύση με διαγραφή του μεγάλου μέρους του χρέους η νέα ρύθμιση σε βάθος δεκαετιών με αφαίρεση τόκων…
Παράλληλα συνδέεται με όλα αυτά και η προσπάθεια σύναψης νέων συμφωνιών με Κίνα η Ρωσία ,απο τις οποίες συμφωνίες μπορούν να προκύψουν ποσά δισεκατομμυρίων και να ισοσταθμιστούν ,άλλες απώλειες.
Αυτή η κίνηση όμως επηρεάζει τη σταθερότητα του ΝΑΤΟ και αυτό ανησυχεί τόσο πολύ τις ΗΠΑ, ώστε να βλέπουμε στα κρατικά γερμανικά κανάλια τρομερά φιλελληνικά ρεπορτάζ για τις σφαγές και τις οφειλές της Γερμανίας και παράλληλα να έχει ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ο Σόϊμπλε…
Αύριο-μεθαύριο θα σας αποκαλύψουμε και τι θα γίνει στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της 6ης Απριλίου,ημέρας επίθεσης των Γερμανών,εναντίον της Ελλάδας το 1941.Και έχει τρομερή σημασία για όσα σήμερα γίνονται….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου