Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Παρατηθείτε προδότες πριν σας παραιτήσει ο λαός.

Βρωμερέ προδότη θα σε κατατρέχει για όλη την μικρή πλέον πολιτική καριέρα σου αυτή η εξαπάτηση του λαού. 

Μπορεί να έβαλες ταφόπλακα στα όνειρα των ελλήνων, αλλά έβαλες και την δική σου πολιτικά. 

Θα τα πούμε στις εκλογές όποτε και αυτές γίνουν.
  
Γιατί πώς να σταθούμε στα πόδια μας, όταν μετά τα ψεύτικα τα λόγια, τα μεγάλα, παραδώσαμε τα ασημικά στους αδηφάγους εταίρους μας;

Με τι κουράγιο να βγούμε στους δρόμους, για να ανεμίσουμε τη σημαία της αλλαγής, ενάντια στο κατεστημένο;

Τι να πούμε στους εξαθλιωμενους συνελληνες μας, που έχουν ήδη ....

....υποστείλει τη σημαία, ότι το μνημόνιό σας είναι τρισχειρότερο από εκείνο των Σαμαροβενιζέλων;

Ούτε τους δεξιούς κεφαλαιοκράτες δεν ικανοποιεί η κατάπτυστη αυτή συμφωνία, εφόσον τα ασημικά της χώρας περνάνε οριστικά στα χέρια των Ευρωπαίων εταίρων μας.

Οι Γερμανοί ξανάρχονται, ο Γλέζος φεύγει; Αυτό θα είναι το σύνθημά μας;

Είναι δυνατόν τόσα κόμματα, τόσες σημαίες, τόσοι Έλληνες να μην μπορέσουν να πουν το μεγάλο «ΟΧΙ» στους ευγενείς γκάνγκστερ της Ευρώπης;

Πρώην σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι σήμερα δεν είχατε καμία ευθύνη, στους πέντε μόλις μήνες διακυβέρνησης, έναντι της σπάταλης, ανεύθυνης και εγκληματικής πολιτικής 50 ετών και πλέον όλων των άλλων.

Από σήμερα είσαστε συνυπεύθυνοι. Ίδιοι και χειρότεροι, αφού ούτε καν σας είχε περάσει από το μυαλό το ενδεχόμενο να σας αδειάσει με τόσο άγριο και εξευτελιστικό τρόπο το βαρύ κεφάλαιο της Ευρώπης.

Απολαύστε τώρα τους Παπαχελάδες να αλωνίζουν στα μέσα των βαρόνων του Τύπου και να σας καταγγέλλουν ως πείραμα Κούγκι.

Το διακύβευμα δεν ήταν, όπως συνηθίζουν να το αποκαλούν τα φιλελεύθερα πλυντήρια, η επιστροφή στη δραχμή, αλλά η ατιμωτική παραμονή στο ευρώ. Σκοτώσατε το ελληνικό επιχειρείν μέσα σε πέντε μήνες.

Κι αν ξεχάσουμε για λίγο τους προλετάριους, ποιος Έλληνας επιχειρηματίας θα μπορέσει να παραμείνει ανταγωνιστικός με τέτοια συμφωνία απέναντι στα ευρωπαϊκά μεγαθήρια;

Ευθυγραμμισμένοι με την κακοδαιμονία της Αριστεράς σ' αυτόν τον τόπο, αφήσατε αθωράκιστη τη χώρα χωρίς plan b, όπως συνήθιζαν να το αποκαλούν οι φιλελεύθεροι συνομιλητές σας. Παραδοθήκατε αμαχητί. Μετρηθήκατε, ζυγιστήκατε και βρεθήκατε ελλιπείς.

Μαζί με τη χώρα παραδώσατε και τη σημαία της Αριστεράς. Την υποστείλατε κατά τρόπο εξευτελιστικό.

Ετοιμαστείτε λοιπόν τώρα, στο κοινό ταμείο περιουσιακών μας στοιχείων αξίας 50 δισεκατομμυρίων, που θα εκποιηθούν, να καταθέσετε και την Αριστερά.

Ίσως να αποτελεί ένα από τα πολυτιμότερα λάφυρα των αντιπάλων σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου