Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Παγκόσμιο -απλησίαστο- ρεκόρ: Η Ελλάδα έχει τους πιό έντιμους πολιτικούς....

Πολιτικοί στην Ελλάδα, μέλη και μη της κυβέρνησης και του σάπιου συστήματος, αναλαμβάνουν την... ''καταπολέμηση της διαφθοράς''. 

Σίγουρα θα διαπρέψουν σε δηλώσεις και τηλεοπτικές εμφανίσεις, επειδή να ασχοληθούν ουσιαστικά με την καταπολέμηση της διαφθοράς, αποκλείεται. 

Να την συγκαλύψουν, ναι......
..Είναι πιθανότερο. 

Σε ποιά χώρα του κόσμου, με στοιχειώδεις κανόνες, πολιτικοί αναλαμβάνουν την καταπολέμηση της διαφθοράς, που το πολιτικό-κομματικό βρώμικο σύστημα εξέθρεψε;;; 


Αυτό είναι δουλειά διωκτικών-δικαστικών Αρχών και όχι γραφικών πολιτικών... 

Σημ.: Στην Βουλή της συγκάλυψης- ασυλίας-ατιμωρησίας ψηφίστηκε ο νόμος 4174/26-7-2013, περί αμνήστευσης μεγάλων φοροφυγάδων γιά 9 χρόνια (2000-2008). 

Η ίδια Βουλή ''κατσιαπλιάδων- τσαρλατάνων'', είχε ψηφίσει και τον νόμο 3126/2003 περί (ΜΗ) ''ευθύνης υπουργών'' (ουσιαστικά, παραγραφή αδικημάτων).

Παγκόσμιο -απλησίαστο- ρεκόρ: Η Ελλάδα έχει τους πιό έντιμους πολιτικούς

Τα τελευταία 40 χρόνια μόνο δύο πολιτικοί κατηγορήθηκαν (έγινε δίκη) γιά μίζες-αρπαχτές: Ο πρώην υπουργός 'Ακης Τσοχατζόπουλος και ο πρ. υφυπουργός Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. 

Το γεγονός αυτό πιστοποιεί ότι η Ελλάδα διαθέτει, αναλογικά, τους πλέον έντιμους πολιτικούς στον πλανήτη, που δεν έχουν σχέση με αρπαχτές, μίζες, διαφθορά κλπ. 


Η παγκόσμια αυτή πρωτιά την τιμά ως χώρα, τιμά και τους 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου