Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΑΘΗΝΑ 21-8-2015.

Η όμαιμη φυλετική και λαϊκή κοινότητα, η καλούμενη ως Έθνος, χαρακτηρίζεται από την ορμέμφυτη επιδίωξη τής συμπτύξεως συμπαγών πολιτειακών οργανισμών. Το Έθνος δηλαδή διακατέχεται από την ανάγκη σχηματισμού κράτους προκειμένου να θωρακισθεί από εξωτερικές απειλές και να επιβάλλει στο γεωπολιτικό του περιβάλλον την δημιουργικότητα και την ισχύ του, με άλλα λόγια τον πολιτισμό του. Μονάχα έτσι υφίσταται Έθνος και μονάχα τότε υπάρχει λογική στην ύπαρξη τού λαού.

Πολιτισμούς δημιουργούν μονάχα τα ελεύθερα έθνη. Ελεύθερα έθνη είναι μονάχα τα δυνατά έθνη. Και φυσικά έθνη είναι οι λαοί που έχουν κοινές καταβολές και κοινές αξίες. Μα τα δυνατά έθνη προκειμένου να........ παραμείνουν τέτοια, να διατηρηθούν δηλαδή στην ζωή, έχουν κανόνες σταθερούς και στόχους αμετάβλητους. Σκέφτονται διαρκώς τρόπους αναπτύξεως και εξαπλώσεως τής Εθνικής Κοινότητας. Εργάζονται για την αυτάρκεια. Διδάσκουν την γνώση τής Ράτσας τους στα παιδιά τους. Και πολεμούν για να αποδιώξουν τα μισερά και ξένα σώματα από την γη τους.

Σκέψη, Εργασία και Πολεμική Αρετή. Ιδού η λογική τής ζωής που ταυτίζεται με την λογική τού Έθνους. Αυτοδιάθεση και Ελευθερία. Φιλοσοφία και Δύναμη. Αυτογνωσία και Εθνική Ισχύς. Είναι τα απαραίτητα συστατικά στοιχεία προκειμένου να μείνει η Φυλή ένας συμπαγής και κυρίαρχος λαός. Όταν υπάρχει ταύτιση πολιτείας και πολιτών, όταν η ανάπτυξη τής πολιτείας είναι το έργο των πολιτών, όταν η ισχυρή προσωπικότητα τής πολιτείας είναι αποτέλεσμα τής εξουσίας των δικών της πολιτών, τότε δεν υπάρχει χώρος μήτε για τυραννία μήτε για κατοχή.

Η ταύτιση όμως πολιτείας και πολιτών δεν είναι μια αφηρημένη έννοια ούτε στοιχείο μεταφερομένων τυχοδιωκτικών μαζών. Ο συγχρονισμός τής Εθνικής Κοινότητας είναι ζήτημα απόφασης να παραμείνει ο τόπος που γεννηθήκαμε αποκλειστικά στα χέρια τής Φυλής. Ο δε γενέθλιος τόπος είναι το άθροισμα τού χώματος, των Παραδόσεων και των ψυχών, είναι το Αίμα και η Γη, το Εθνικό Στράτευμα και το Κάστρο, είναι η κοινή απόφαση να παραμείνουμε λαός με Πίστη και Εθνική Ταυτότητα διακριτή, κατά δική μας.

Να συμβεί αυτό με εμάς, να συμβεί αυτό με τούς υπόλοιπους λαούς και να συντριφτεί αμείλικτα όποιος θελήσει να αλλοιώσει τις αξίες και την περιουσία τού Έθνους μας. Σύμμαχοι με το δικό μας Αίμα. Φίλοι με κείνους που μάς σέβονται. Εχθροί με κείνους που μισούν τον Θεό μας, την Πατρίδα μας, τον λαό μας. Κι όταν δούμε να απειλείται η υπόστασή μας, να απαλλοτριώσουμε τον παγκόσμιο τυχοδιώκτη. Τον δε «λογικό» πολιτικάντη που μπήκε στην ζωή μας με δανεικές πλάτες να τον καταδικάσουμε σε αφανισμό.

Είδαμε τις προάλλες τούς «λογικούς» τυράννους τής Ιερής Ελλάδος μας να ομονοούν στην εκπόρνευση τής Πατρίδος μας στο χρηματοοικονομικό πορνείο τής Εσπερίας. Τούς είδαμε να κοστολογούν από κοινού με τούς σιωνιστές τοκογλύφους το Οικόπεδο τής Φυλής μας, τον πλούτο τον ενεργειακό και τον φυσικό και την ιστορία μας ολάκερη με το μάκρεμα τής τοκογλυφικής αλυσίδας έως τα δισέγγονά μας. Να μάς κρατούν διά τής ψυχολογικής και πολιτικής βίας στην εβραιώπη που αποκαλούν Ευρώπη. Να στενεύουν τον κλοιό τον τραπεζιτικό για την εισδοχή των αντίχριστων καρτών και σφραγισμάτων.

Είδαμε ακόμη μέσα στον γενικό ορυμαγδό τής σκοπίμως επιβαλλόμενης φτώχιας, να επεκτείνεται η νόθευση τής ελληνικής πολιτείας με ξένους όχι μόνο στην εξουσία μα και στην κοινωνία. Είδαμε ένα δήθεν κράτος που υποτίθεται πως δεν μπορεί να ταΐσει τα γεννήματά του, να γεμίζει πόλεις, χωριά και νησιά με ισλαμιστές λαθρομετανάστες σε ιλιγγιωδώς αυξανόμενους ρυθμούς καθημερινά. Ακούσαμε τα γειτονικά νεοταξικά μορφώματα που γυρεύουν πάντα από ελληνικά χώματα ορμώμενα να μάς πάρουν ό,τι έχει απομείνει, να μάς λέγουν πως θα μάς βοηθήσουν… οικονομικά!

Αυτή είναι η παράφρων λογική τής αστικής δημοκρατίας και τού διεθνιστικού συρφετού, τού μαρξιστικού, τού σοσιαλιστικού και τού φιλελεύθερου εσμού με τις «δημοκρατικές» παραφυάδες από κοινού. Να υπηρετούν τον μισάνθρωπο, μισόθεο και μισελληνικό σιωνισμό. Να στέλνουν τον Ελληνισμό είτε στον θάνατο είτε στα τέσσερα σημεία τής γης. Να δίδουν γη και ύδωρ ελληνικό σε κείνους που οι πρόγονοί μας διώξανε με το τίμιο αίμα τους στα πεδία των μαχών. Να «σώσουν» τον Έλληνα σκοτώνοντας το Ελληνικό Έθνος σε συνεργασία με όλους τούς τυράννους τής γης.

Εάν η λογική τού εσχατολογικού καιρού μας είναι η υπηρεσία τού ξένου αφέντη, εγώ ο Έλλην εμμένω στην επιλογή που ταιριάζει στην Ράτσα μου. «Τρελός» Έλλην που μάχεται και κερδίζει την ελευθερία του. Ενάντια σε όλα τα θεριά τής οικουμένης. Σε όλους τούς καιρούς, ακόμη και στους πιο δύσκολους καιρούς. Και όσο πιο δύσκολοι είναι οι καιροί, τόσο πιο άγρια, τόσο πιο λυσσαλέα, με πιο αγριωπή χαρά πολεμώ. Για να παραμερίσω τις κακοπλασίες τής νεοταξικής φύσης. Για να τσακίσω την βαρβαρότητα. Για να κάνω αφέντη τής οικουμένης τον Ανίκητο Ελληνισμό.

Λογική συνιστά ο Θεός και τα Δημιουργήματά Του. Θεός και Ελληνική Φυλή. Κανείς νόμος δεν μπορεί να ξεπεράσει την φυσική νομοτέλεια. Να ευγνωμονούμε τον Πλάστη μας που εκείνος θέλησε να μάς δώσει σημαντική αποστολή, υψηλή νόηση και προσωπικότητα.

Να σπουδάζουμε τούς μεγάλους μας προγόνους με την ασυγκράτητη ορμή να φτιάξουμε έναν διαρκώς καλύτερο Ελληνισμό. Να θέλουμε να βαστήξουμε τούς Ναούς και τον Οίκο τής Φυλής κατά δικά μας. Να κάνουμε σύγχρονο πολιτισμό που να μάς προσφέρει συνάμα ανεξαρτησία και ευημερία. Και να απλώσουμε πλέρια στα φυσικά της σύνορα την Πατρίδα. Να κάνουμε τον Ελληνισμό κυρίαρχο και ηγεμονικό. Η λογική τής ζωής. Ιδού η λογική τού Λαϊκού Εθνικισμού μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου