Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ο δημιουργός της λίστας Λαγκάρντ Ερβέ Φαλσιανί είχε συναντήσει μυστικά την τότε πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Παρίσι και της είχε δώσει ατύπως φοβερά στοιχεία για την ελληνική κλεπτοκρατία.

Τι παραπάνω μπορεί να γνωρίζει η Ζωή για την περίφημη λίστα Λαγκάρντ;

  • ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΙΤ Ο «ΠΑΤΕΡΑΣ» ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ!
  • Απίστευτες εξελίξεις μετά τις εκλογές για πρόσωπα υπεράνω υποψίας…
kon_lagar_fletsia-1050x700
ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
Θύελλα που θα κάνει το σημερινό τοπίο στην ελληνική εξουσιαστική ελίτ τελείως διαφορετικό έρχεται και θα σαρώσει πολλά και διαφορετικά επίπεδα.
Οπως είχαμε αποκαλύψει ο δημιουργός της λίστας Λαγκάρντ Ερβέ Φαλσιανί είχε συναντήσει μυστικά την τότε πρόεδρο της Βουλής Ζωή κωνσταντοπούλου στο Παρίσι και της είχε δώσει ατύπως φοβερά στοιχεία για την ελληνική κλεπτοκρατία.

 Η κ.Κωνσταντοπούλου είχε ενδιαφερθεί μετά την πρόκληση Φαλσιανί.Με δήλωσή του ο πρώην τραπεζίτης είχε προκαλέσει το...
..... Ελληνικό Κράτος να ενδιαφερθεί γιατί έχει να δώσει τόσα στοιχεία ώστε αυτά που έδωσε με τη λίστα Λαγκάρντ να είναι μόνο το ενα εκατοστό.
 Η Πρόεδρος της Βουλής έκλεισε με μυστικές διαδικασίες ραντεβού με τον Φαλσιανί και τον συνάντησε για πολλές ώρες στο Παρίσι.Θεωρείται βέβαιο ότι ο τραπεζίτης έδωσε πολλά στοιχεία.

Γιατί είναι βέβαιο;

Διότι πριν μερικές ημέρες,αλλά μήνες μετά την συνάντησή του με την Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκαν στην ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι ο ίδιος ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος,εισαγγελέας με καλό όνομα τολμηρή διαδρομή και μαζί του τρεις βοηθοί,εκ των οποίων η γνωστότερη εισαγγελέας κ.Τουλουπάκη έχει ήδη στο ενεργητικό της σοβαρότατες έρευνες.
Κάποιες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι εισαγγελείς βρέθηκαν εκεί αφού η πρόεδρος της Βουλής κίνησε την νόμιμη διαδικασία επίσημης λήψης των στοιχείων.

Στην κατάθεσηΦαλσιανί αναφέρθηκε η ηλεκτρονική έκδοση του «ΒΗΜΑΤΟΣ» αλλά με τρόπο που δεν δείχνει κανέναν ενθουσιασμό…Αντίθετα το ρεπορτάζ μοιάζει να θέλει να καρφώσει τους τέσσερις εισαγγελείς που πήραν την κατάθεση γιατί  δεν είχε ενημερωθεί για τη μετάβασή τους η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

 Φανερά το ρεπορτάζ υποβαθμίζει την κατάθεση αναφέροντας(ανακριβώς) ότι ο Φαλσιανί έδωσε απλές διευκρινίσεςι για λογαριασμούς της  λίστας Λαγκάρντ…
 Η υποβάθμιση σχετίζεται με τη θύελλα και σε άλλα επίπεδα και για πολλούς καθώς στην εξουσιαστικη ελίτ έχουν αλλάξει όλα και μοιάζουν με κινούμενη άμμο.

Στη Δικαιοσύνη και σε άλλες ερευνητικές αρχές έχουν ανοίξει φάκελλοι νέοι αλλά και παλαιοί ,οι οποίοι είχαν κλείσει έναντι αδράς αμοιβής και με ρόλο απο ορισμένους δημοσιογράφους που αντι να κάνουν αποκαλύψεις ….κλείνουν φακέλους με αποκαλύψεις…

Πιάστε καλές θέσεις και να είστε έτοιμοι να μείνετε με το στόμα ανοιχτό μετά τις εκλογές για όσα θα δείτε στην πολιτική,δημοσιογραφική ,επιχειρηματική και δικαστική ελίτ…

ΥΓ.Κρατήστε την αναπνοή σας και για τις εξελίξεις σε υποθέσεις ναρκωτικών στη Μύκονο και αλλού και θα βρείτε υπόγεια τούνελ …

Σημειώστε ότι το Εθνικιστικο Κόμμα που τόσα χοντρά λέει για το πολιτικό κατεστημένο όταν πρέπει να μιλήσει με ονόματα για λογαριασμούς βρόμικους και για φορτία ναρκωτικών έχει έναν περίεργο γλωσσοδέτη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου