Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Έρχεται άγριο κούρεμα καταθέσεων;;;;;

Όλο και πιο συχνά το τελευταίο διάστημα οι Έλληνες τραπεζίτες κάνουν λόγο για την ανάγκη της ταχείας ανακεφαλαιοποίησης, ώστε να προστατευθούν και οι "μπλοκαρισμένες"
καταθέσεις των Ελλήνων.

Το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι ήλθε να επιβαρύνει περαιτέρω την βαριά ατμόσφαιρα και την δυστοκία των επενδυτών.
Στο μεταξύ δεν υπάρχουν και θετικές ειδήσεις από τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής πλευράς με τους δανειστές.
Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά; Γιατί βρισκόμαστε μια ανάσα από το βίαιο κούρεμα των καταθέσεων;
Γιατί (όπως κατ΄επανάληψη έχει γράψει το "Κουρδιστό Πορτοκάλι") απλά είμαστε .........κατσαπλιάδες.
Τόσο ο λαός όσο και οι εκάστοτε κυβερνώτες. Ολα αυτά τα χρόνια των μνημονίων οι άθλιες κυβερνήσεις μας έσπρωχναν προς τα πίσω τις μεταρρυθμίσεις ενώ οι εκάστοτε αντιπολιτευόμενοι, σε ένα ντελίριο δημαγωγίας, καλούσαν τους πολίτες να μην πληρώσουν.
Την πολιτική να σπρώχνουμε στο διηνεκές την αντιμετώπιση των προβλημάτων και κυρίως την Λερναία Ύδρα του πελατειακού κράτους η οποία ζει και βασιλεύει, έφτασε η ώρα να την πληρώσουν οι εγκλωβισμένοι μικροκαταθέτες των τραπεζών.
Οι κομματικοί στρατοί αλλά και οι συμμορίες που ελέγχουν την εξουσία στην Κολομβία των Βαλκανίων, δεν επέτρεψαν στο κράτος να μεταρρυθμιστεί. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος.
Στην πρόσφατη ιστορία ήταν ο Ολάντ εκείνος που έσωσε την Ελλάδα από την έξοδο από το ευρώ.
Τώρα ο Ολάντ βρίσκεται αντιμέτωπος με την διάσωση της Γαλλίας. Δεν έχει χρόνο και δυνάμεις να σώσει εκ νέου την Ελλάδα.
Η Ψωροκώσταινα είναι παραδομένη στο έλεος των ντόπιων συμμοριών, των μαφιόζων μεγαλοδικηγόρων που καθαρίζουν με αδρά αμοιβή τους πολυτελείς πελάτες τους, των ντόπιων μηντιαρχών που εξακολουθούν να λεηλατούν τους δημόσιος οργανισμούς, του παρακράτους που εξουσιάζει τις ανάσες μας.
Το μοιραίο κούρεμα των καταθέσεων από τις 5.000 ευρώ και πάνω θα είναι το κερασάκι στη τούρτα που θα σερβίρουν οι ντόπιες μαφίες στον πολίτη, ο οποίος με την ψήφο του επιλέγει διαχρονικά τα συνεταιράκια των ντόπιων μαφιόζων που τον κυβερνάνε.
Είναι μεγάλο ψεύδος ότι θα την γλιτώσουν οι καταθέσεις κάτω από 100 χιλιάδες.
Σύμφωνα με το Μνημόνιο αρκεί η υπογραφή ενός ξιπασμένου υπουργού για να γίνουν παρανάλωμα της κρατικής μαφίας.
Ήδη ακούγεται η 1η Ιανουαρίου του 2016 σαν η μέρα του Εθνικού Κουρέματος-μπορεί όμως οι δραματικές εξελίξεις στην Ευρώπη να φέρουν το βίαιο κούρεμα πολύ πιο νωρίς ακόμη και τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη.
-Ανθρωπάκο, ετοιμάσου να ανακαλύψεις και σ΄ αυτή την περίπτωση δικαιολογίες του στυλ "φταίει ο Ντράγκι και ο Σόιμπλε"...
Είναι ο μόνος τρόπος για να απαλύνεις την επώδυνη συνειδητοποίηση του πόσο μαλάκας είσαι όταν ανέχεσαι να σε κυβερνούν διαχρονικά συνέταιροι των μαφιόζων αρχισυμμοριτών της ντόπιας μαφίας, που ανέχεσαι να μην υπάρχει δικαιοσύνη, που ανέχεσαι υπουργούς που σε κλέβουν, που παρακολουθείς τα μήντια σαρδανάπαλων ιδιοκτητών που ζούνε από τους παρακρατικούς οργανισμούς.
Οι τρομοκράτες του Παρισιού επιταχύνουν την κόλασή σου.
Ευτυχώς, από μία άποψη.
killbill

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου