Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Βόμβα! Η Ρωσία προκαλεί ανοιχτά τις ΗΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ).

rospiravloi
Από την μέρα που ο νυν Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, ανέλαβε τα ηνία της διοίκησης του ρωσικού κράτους, η "αρκούδα του βορρά" όχι απλά έφτασε τις ΗΠΑ, όσον αφορά τα εξοπλιστικά προγράμματα, αλλά μάλλον πλέον προπορεύεται της κούρσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ρωσία βρυχάται και μάλιστα ηχηρά καθώς, ο Ρώσος Αντιστράτηγος και διοικητής των Στρατηγικών Δυνάμεων, Sergei  Karakayev, προχώρησε σε μια δήλωση πρόκληση προς τον Λευκό Οίκο, αναφέροντας .....
.....χαρακτηριστικά ότι: «Το διευρυμένο σήμερα σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας των ΗΠΑ είναι κατώτερο από το αντίστοιχο ρωσικό. 

Ως εκ τούτου  οι Ηνωμένες Πολιτείες, δεν είναι σε θέση να αντέξουν μια μαζική επίθεση ρωσικών πυρηνικών πυραύλων SN»!

Στην συνέχεια αποφάσισε να στηρίξει τα λεγόμενά του προσθέτοντας ότι, ύστερα από ενδελεχή μελέτη ειδικών αμυντικών εμπειρογνωμόνων, «η ένταξη των διαφορετικής εμβέλειας πυραύλων στο νέο ρωσικό  σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας,  θα επιτρέψει την δημιουργία ενός πολυεπίπεδου  συστήματος  ασφαλείας, που θα εξασφαλίζει την  εξουδετέρωση όλων των εναέριων στόχων ανεξάρτητου υψομέτρου. 

Μιλάμε κυρίως για την εξουδετέρωση εχθρικών πυραύλων με πυρηνικές  κεφαλές με συστήματα λέιζερ,  κινητικά  όπλα, πυραυλικά  συστήματα με την βοήθεια ραντάρ και συστημάτων παρακολούθησης σε  ξηρά, θάλασσα και αέρα».

Η άνωθεν δήλωση αποτελεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα από την ρωσική πλευρά προς τις δυνάμεις των ΗΠΑ, αλλά και γενικότερα της δύσης, αφού οι πρόσφατες εξελίξεις στην Μ. Ανατολή σε συνδυασμό με τα γεγονότα στην Τουρκία και τις κινήσεις των Ρώσων στη βορειοανατολική Ευρώπη, έχουν στήσει έναν ιδιόμορφο ιστό, καθιστώντας την κόντρα "Ανατολής" και "Δύσης" πιο επικίνδυνη από ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου