Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Είδηση βόμβα! Αυτά θέλουν να πάρουν οι δανειστές…

sale
Απίστευτα παιχνίδια παίζονται πίσω από την πλάτη της Ελλάδας με σκοπό την αρπαγή του εθνικού πλούτου και την πλήρη εκμετάλλευση από τους δανειστές!

Εντελώς ξαφνικά χθες ανακινήθηκε από τη Γερμανία θέμα κουρέματος των ελληνικών καταθέσεων ενώ των τελευταίο καιρό φαινόταν πως κάτι τέτοιο είχε αποφευχθεί. 

Μάλιστα το ΔΝΤ φέρεται να ζητάει εγγυήσεις ώστε να μην πειραχθούν οι καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών. Τι .....
..είδους εγγυήσεις άραγε;

Ήδη σε παλαιότερο άρθρο μας εδώ στο www.voicenews.gr είχαμε αναφερθεί στο ξεπούλημα της Ελλάδας. Η ελληνική κυβέρνηση δίνει τα πάντα στους δανειστές. Τον «αέρα» (αεροδρόμια) στη Γερμανία, τη «γη» (επίγειες συγκοινωνίες, ύδρευση, εισπρακτικούς μηχανισμούς) στη Γαλλία και το «υπέδαφος» το κρατάμε για τις ΗΠΑ!

Άρα οι μόνες εγγυήσεις που είμαστε σε θέση να δώσουμε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο το οποίο εντελώς συμπτωματικά εδρεύει στις ΗΠΑ είναι το «υπέδαφος» μας και πιο συγκεκριμένα τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου που υπολογίζεται ότι έχουν αξία
περίπου 7 τρις ευρώ!

Ή μήπως είναι πάλι συμπτωματικό το γεγονός της μεταφοράς των «κόκκινων» ελληνικών δανείων σε ξένα επιχειρηματικά funds και η ξαφνική προσπάθεια ελάττωσης των αντικειμενικών αξιών.
Στόχος λοιπόν των δανειστών, τόσο των Ευρωπαίων, όσο και των Αμερικανών είναι η αφαίμαξη της Ελλάδας. Αφού έχουν πάρει σχεδόν τα πάντα επιχειρούν τώρα να πάρουν τα σπίτια των ελλήνων πολιτών και τον ορυκτό πλούτο αυτής της χώρας.

 Τα μόνα πράγματα δηλαδή που θα μπορούσε να προσφέρει η σημερινή γενιά των 50άρηδων και 60άρηδων στα παιδία και στα εγγόνια τους.

Ξυπνήστε Έλληνες πριν να είναι πολύ αργά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου