Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Ξαναβρείτε την χαμένη σας Ελληνικότητα!!!

Κοιτάζω γύρω μου με απελπισία και διαπιστώνω ότι οι εχθροί είναι τόσο πολλοί, τόσο πολλοί οι προσκυνημένοι και οι γενναίοι τόσο λίγοι, τόσο λίγοι οι μπροστάρηδες του Έθνους για να δείξουν τον δρόμο που ακολουθούν όσοι θέλουν να νοιώθουν πάντα νέοι και πάντα ωραίοι σ’ αυτή την γωνιά της Γης, που δεν …κουράστηκε να ξαναγεννιέται κάθε φορά από την στάχτη της!!!
Με συνείδηση της κοινωνικής μας ευθύνης προς το Έθνος μας, δεχόμαστε το κάλεσμα της γενιάς μας να αγωνιστούμε για να δώσουμε πίσω ....
...στα παιδιά μας την Ελλάδα μας γνωρίζοντας στις οδαλίσκες των τραπεζών ότι υπάρχουν Έλληνες που μπορούν να φέρουν την ελπίδα και τις τελικές λύσεις κάνοντας το θεωρητικό δεδομένο, άμεσα εφαρμόσιμο. Ότι υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν την πατρίδα πάνω από το τομάρι τους γιά να δουν ξανά την πατρίδα τους να κερδίζει την χαμένη αξιοπρέπειά της. Αυτή είναι η υπόσχεσή μας!!!
Δεν πάει άλλο πιά. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ με την καθημερινή βία της εξουσίας των ουτιδανών.
Μην κιοτεύετε μωρέ. Το δίκαιο είναι με το μέρος μας. Αν παραταχθούμε ενωμένοι και αλληλέγγυοι σε φάλαγγα και πολεμήσουμε τον κοινό εχθρό όλοι μαζί, μπορούμε να τον νικήσουμεΤο τολμήσαμε στο παρελθόν και το πετύχαμεΗ νίκη είναι αποτέλεσμα μιας τελευταίας προσπάθειας.
Αν αγαπάτε τη χώρα που μας γέννησε μην μένετε απαθείς. ΜΗΝ ΤΗΣ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΡΑ.  Μην σκύβετε το κεφάλι ζητιανεύοντας για ψίχουλα. Ξαναβρείτε την χαμένη σας Ελληνικότητα!!! 
Ελευθερώστε την δύναμη και την ενέργειά σας για να οργανώσουμε τις αντιστάσεις μας ενωμένοι στον αγώνα της τιμής, στον αγώνα των δικών μας αξιών, στον αγώνα των δικών μας ιδανικών, στον αγώνα του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού αθάνατου Ελληνικού πνεύματος
Χρειάζεται κανείς να πολεμήσει πολύ σκοτάδι για να υπερασπιστεί το φως και την ελευθερία. Εμπρός λοιπόν ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!! Εμπρός, για την Ελλάδα που όλοι ονειρευόμαστε!!! 
Πάνω απ’ όλα η πατρίδα μας και ο λαός μας!!! «Φύλακες γρηγορείτε!!!» Ασκώντας τα συνταγματικά δικαιώματά σας ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.
Έχοντας «Πάντ’ ανοιχτά, πάντ’ άγρυπνα τα μάτια της ψυχής μας», ας θυμηθούμε ότι είμαστε Έλληνες, η Ιστορία το προστάζει!!!! 


Από αύριο θα είμαστε αήττητοι!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου