Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Αυτό που βλέπουμε είναι η απόλυτη διάλυση παντού.



Αγαπητοι φιλοι τα πραγματα που βιωνουμε σημερα και με αυτα που κανουν οι ιθυνοντες παλαιοτεροι και τωρινοι δεν μας νοιαζει πως .εξ ιδιων ή κατ' εντολην.

Αυτο που βλεπουμε ειναι η απολυτη διαλυση παντου. 

Ειχαμε μια πατριδα διαμαντι και την καταντησαν σκουπιδοτενεκε . Και τωρα ειδικα με την αθροα ελευση των λαθρομεταναστων και των προσφυγγων μας πανε με μαθηματικη ακριβεια στην αλλοιωση καθε εθνικου πατροπαραδοτου στοιχειου του ελληνισμου.

 Πως μια χωρα των 10.000.000. Θα σηκωσει το βαρος ενος εκατομυριου και ....
.....πλεον ξενων που σημαινει αυτοματως 10% και πλεον αλοθρησκων με αλλα εθιμα και απολυτα διαφορετικη νοοτροπια . 

Πως μπορουμε να ζησουμε μαζι με αυτους που η ανθρωπινη ευαισθησια και η ανθρωπινη ζωη ειναι ενα τιποτα για αυτους. Εμεις δεν μπορουμε να ζησουμε με τοσες αυξησεις προϊοντων .με τοσους φορους και χρεη και θα πρεπει να πληρωνουμε για να μη μεινουν νηστικοι και αστεγοι αυτοι ενω υπαρχουν χιλιαδες ελληνες και ιδιως παιδια νηστικα και σε λιγο και αστεγα. 

Ολοι δε αυτοι δεν ειναι και ευχαριστημενοι και εχουν και παραλογες απαιτησεις και προβαινουν σε ενεργειες ασεμνες .επιτιθενται και υβριζουν και προπηλακιζουν τους ελληνες που τους φιλοξενουν. Σε μερικες δε περιοχες τα βραδυα κυκλοφορουν μονον αυτοι διοτι οι ελληνες φοβουνται τις επιθεσεις τους. 

Ποιος τους εδωσε αυτα τα δικαιωματα και γιατι???
 


Οι ηγεσιες μας τα τελευταια εξη χρονια ειναι φανερα υπερ αυτων και κατα των ελληνων πραγμα οφθαλμοφανες με τη συμπεριφορα τους και με τους υπερ αυτων νομους που ψηφιζουν. 


Η ζημια που εγινε και συνεχιζεται θα ειναι ανεπανορθωτη σε λιγο.


Ολοι οι ελληνες ειναι στο τερμα της υπομονης τους και αν δεν ληφθουν μετρα σαφη υπερ του ελληνικου στοιχειου προβλεπω ανεξελεκτες καταστασεις πολυ συντομα και ειναι απολυτως λογικο.


 Δεν θα φωναζει ο κλεφτης και θα φευγει ο νοικοκυρης Αυτος που πρεπει να φυγει και συντομα ειναι αυτοι οι λαθραιοι ολοι και αυτοι που τους μαζεψαν εδω και τους βαβαλιζουν. 

Αρκετα τα ανεχθηκαμε ολα .

Tommy Geo


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου