Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Συνδέσανε προσφυγικό με οικονομική κρίση: Τα δεινά έρχονται!

Είναι πολύ περίεργο το γεγονός ότι ήρθε στην εξουσία ένα κόμμα εθνομηδενιστών, τη στιγμή που χρειαζόταν εθνική πολιτική για να βγούμε από την κρίση.

Είναι επίσης περίεργο ότι η αντιπολίτευση είναι εξαφανισμένη από τότε που ήρθε ο Σύριζα στην εξουσία. Δηλαδή, είναι απούσα από όλες τις εξελίξεις. Στο παρελθόν, μικρότερα γεγονότα προκαλούσαν την πτώση της κυβέρνησης, αλλά τώρα, παρόλο που ζούμε δύο από τις χειρότερες κρίσης που έχει γνωρίσει ο τόπος και κινδυνεύουν να καταστρέψουν για πάντα τον Ελληνισμό, η λέξη «εκλογές» δεν έχει αναφερθεί σχεδόν καθόλου από τη ΝΔ.

Είναι περίεργο επιπλέον το γεγονός ότι παρόλο που έχουμε τη χειρότερη οικονομική κρίση στη σύγχρονη ιστορία μας, παρόλο που η ανεργία έχει φτάσει στα ύψη, παρόλο που όλες οι χώρες έχουν κλείσει τα σύνορα, η δική κυβέρνηση επιμένει στα ανοιχτά σύνορα και στη ....

....δημιουργία χώρους φιλοξενίας για τους λαθρομετανάστες και πρόσφυγες. Είναι σαν να λέει σε όλους τους ταλαίπωρους Μουσουλμάνους, ελάτε στο Ελλάντα! Όλα αυτά λίγο πριν την καλοκαιρινή περίοδος.

Μία χώρα που έχει ως βαριά βιομηχανία τον τουρισμό, και βρίσκεται σε οικονομική κρίση, θα έκανε τα πάντα για να τον προστατέψει. Θα έκανε τα πάντα για να αυξήσει τις αφίξεις τουριστών σε όλα τα σημεία της χώρας, και όχι να λέει ο Πρωθυπουργός της χώρας: «Σιγά, και να καταστραφούν μερικά νησιά, έχουμε τόσα άλλα!».

Κάτι άλλο που επιμένουν να μην κάνουν είναι ο διαχωρισμός των προσφύγων από τους λαθρομετανάστες. Δηλαδή ο Πακιστανός και ο Μαροκινός, που δεν έχουνε κανένα πόλεμο στις χώρες τους, θεωρούνται ίδιοι με τους Σύριους. Παρόλο που όλοι γνωρίζουν ότι οι πραγματικοί πρόσφυγες είναι μικρό ποσοστό, συνεχίζουν να τους αποκαλούν όλους πρόσφυγες.

Επίσης επιμένουν να μη θέλουν να λυθεί το πρόβλημα στη ρίζα του. Δηλαδή, τα hotSpots μπορούν να γίνουν στην Τουρκία ή σε Αμερικάνικες βάσεις της Μέσης Ανατολής ή ακόμα και να στείλει το ΝΑΤΟ στρατό για να πολεμήσει τους Ισλαμιστές τρομοκράτες του ISIS, αλλά επιμένουν να θέλουν να μεταφέρουν το πρόβλημα στην Ελλάδα, εντός της Ευρώπης.

Ζούμε σε μία εποχή που αν κοιτάξεις περίεργα έναν Μουσουλμάνο, μπορεί να βρεθείς στη φυλακή, αλλά παρόλο που οι γείτονες μας είναι έτοιμοι να πυροβολήσουν όσους πλησιάζουν τα σύνορά τους, κανένας στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν αντιδρά. Τελικά η Ευρώπη έχει σύνορα ή όχι; Ισχύει η συνθήκη Σένγκεν ή όχι;

Όπως είπα στην αρχή του άρθρου, χρειαζόταν εθνομηδενιστική κυβέρνηση για να τα κάνει όλα αυτά… και περιέργως ήρθε στην εξουσία ο Σύριζα. Από το 3% κατευθείαν στο 30%.

Επίσης παρόλο που ξεκίνησε και η προσφυγική κρίση, οι Ευρωπαίοι «φίλοι μας», δε θέλουν να χαλαρώσουν καθόλου τα μνημόνια και τα μέτρα.

Τι συμβαίνει ακριβώς;

Πολύ φοβάμαι ότι έρχονται πολύ άσχημες εξελίξεις.

Συνδέσανε την οικονομική κρίση με την προσφυγική. Προσέξτε, δύο κρίσης που πριν από μερικά χρόνια δεν υπήρχαν. Ειδικά η προσφυγική. Παρόλο που οι πόλεμοι στη Συρία, στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ ξεκίνησαν πριν από 5 χρόνια, η «προσφυγική» κρίση ξεκίνησε τώρα. Σχεδόν 5 χρόνια μετά.

Και ερχόμαστε στο σήμερα, εν έτη 2016 να συνδέουν την οικονομική κρίση με την προσφυγική (που δεν υπήρχε πριν από ένα χρόνο), και επειδή η κυβέρνηση δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για να βελτιώσει τα πράγματα στην οικονομία, αντιθέτως έχει κάνει ότι μπορεί για να την καταστρέψει περισσότερο, πολύ φοβάμαι ότι τα ανταλλάγματα θα είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ, αφού οι διαπραγματευτικές δυνατότητες θα είναι ανύπαρκτες.

Θα έρθει ο Τσίπρας να πει στους Έλληνες, που τους έχει πατήσει κάτω από την φορολογική καταιγίδα: «Θα χαλαρώσω τους φόρους, αν δεχτεί η Ελλάδα 1.000.000 πρόσφυγες». Θέλετε; Τι θα πει ο φουκαριάρης που προσπαθεί να ταΐσει την οικογένεια του; Θα τα δεχτεί όλα και χειρότερα!

Άρα προβλέπω… για να «χαλαρώσουν» τα μέτρα, θα έχουμε εξελίξεις στο Κυπριακό, στις ελληνοτουρκικές σχέσεις με επίκεντρο στο Αιγαίο και στην Θράκη, και τέλος στην ονομασία των Σκοπίων… και φυσικά θα γεμίσουν την Ελλάδα και εκατομμύρια λαθρομετανάστες!

Όλα φυσικά κατά των συμφερόντων της Ελλάδας!

(αν οι κυβερνώντες τα είχαν σχεδιάσει αυτά εξαρχής… τότε θα πρέπει να κρεμαστούν στο Σύνταγμα για εσχάτη προδοσία)

Ελπίζω να πέσω έξω στις προβλέψεις μου, αλλά πολύ φοβάμαι ότι έχουμε να ζήσουμε πολύ άσχημες καταστάσεις ως λαός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου