Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Σπίτια από το κράτος απαιτούν τώρα οι μουσουλμάνοι «μετανάστες» - Σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο ισλαμοποίησης της Ελλάδας.

Η κατάσταση, όχι μόνο στην Ειδομένη, αλλά γενικά στην Μακεδονία είναι αφόρητη! Κάτοικοι καταγγέλλουν τα πρώτα κρούσματα παραβατικότητας από τους μουσουλμάνους «μετανάστες» και δηλώνουν αγανακτισμένοι. 

Οι «μετανάστες και πρόσφυγες» κατέφυγαν προς τον Βορρά, προκειμένου να φύγουν προς την Ευρώπη, όπως τους είχαν υποσχεθεί. Ωστόσο τα σύνορα έκλεισαν σκόπιμα και, κατά τα φαινόμενα, θα παραμείνουν κλειστά μέχρι να συγκεντρωθεί συγκεκριμένος αριθμός οπαδών του Ισλάμ στην Ελλάδα και μετά .....

....ενδεχόμενα ανοίξουν, προκειμένου η Ευρώπη να πάρει το μερίδιό της.

Έτσι οι «μετανάστες» εγκλωβίστηκαν στην Μακεδονία, απελπίστηκαν αυτοί, απελπίστηκαν και οι Έλληνες και η «λύση» λοιπόν που δίνεται είναι η ανακατανομή τους σε όλη την Ελλάδα. 


Κατά αυτόν τον τρόπο θα απλωθούν σε όλη την επικράτεια μουσουλμανικοί πληθυσμοί και οι διάφοροι πράκτορες (Τουρκία, Σαουδική Αραβία κτλ.) που έχουν παρεισφρήσει ανάμεσά τους, θα μπορέσουν να τους οργανώσουν με την ησυχία τους, γιατί όχι, για ταυτόχρονα χτυπήματα σε περιοχές-κλειδιά για την ασφάλεια της χώρας.

Σιγά-σιγά οι μουσουλμάνοι «μετανάστες» συνηθίζουν στην ιδέα της παραμονής τους στην χώρα. Και όχι μόνο αυτό! Ζητούν πλέον από το κράτους να τους δώσει σπίτια!


Η βρετανική εφημερίδα Guardian κάνει εκτενές ρεπορτάζ για την κατάσταση που επικρατεί στα σύνορα της Ελλάδας με τα Σκόπια και συγκεκριμένα στον καταυλισμό της Ειδομένης. 


Η 40χρονη Φατιμά Αχμέντ από το Ιράκ, μιλά στον Guardian. Αναφερόμενη στις μετακινήσεις προσφύγων με τα πούλμαν σε κέντρα φιλοξενίας, αποκαλύπτει μία νέα πτυχή, η οποία εκφράζει και άλλους εκεί: «Θα δεχόμουν να αποχωρήσω, αν η ελληνική κυβέρνηση μας πρόσφερε ένα απλό σπίτι, για να μπορέσουμε να μείνουμε».

«Μαγειρεύεται» λοιπόν η μαζική τοποθέτηση μουσουλμάνων σε άδεια σπίτια Ελλήνων εν αρχή και εν συνεχεία σε όσα κατοικούνται αλλά έχουν χώρους που μπορούν να φιλοξενηθούν κι άλλα άτομα. Η ισλαμοποίηση της χώρας μας προχωρά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου