Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΤΗ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑΤΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ.

syria-nato
Ή με τον Άσαντ ή με το ΝΑΤΟ ή με το Θεό ή με το διάβολο.
Eπιταχύνεται η σύγκρουση η γενίκευση η κορύφωση του δράματος,πόλωση, oι μάσκες έπεσαν το ΝΑΤΟ τάσεται πλέον ανοιχτά και διακηρυγμένα στο πλευρό των ισλαμιστών « ανταρτών » που αιματοκύλισαν τη Συρία .
Ο αναπληρωτής ΓΓ του ΝΑΤΟ ο αμερικανός πρέσβης Alexander Vershbow (το ότι αναλαμβάνει αμερικανός να κάνει αυτή τη δήλωση έχει κι αυτό από άποψη σημειολογίας την αξία του) κατηγόρησε την Παρασκευή τη Ρωσία ότι περιέπλεξε την αναζήτηση διακανονισμού στη Συρία βομβαρδίζοντας τις δυνάμεις της μετριοπαθούς αντιπολίτευσης.
« Καθώς η Ρωσία πρόσφερε σ΄ένα ....
...πιο υψηλό βαθμό στρατιωτική βοήθεια στον al-Assad, συμπεριλαμβανομένων των βομβαρδισμών κατά οργανώσεων της μετριοπαθούς αντιπολίτευσης και διώκοντας χιλιάδες πολίτες από το Χαλέπι κι από άλλες πόλεις αυτή έκανε ακόμη πιο δύσκολη την αναζήτηση λύσης μακράς διαρκείας κατά της βίας μιας ειρήνης διαπραγματεύσιμης και μιας πολιτικής μετάβασης « , υπογράμμισε ο Vershbow στηνΚρακοβία Cracovie (νότο), σε μια διάλεξη οργανωμένη από το πολωνικό Ινστιτούτο για στρατηγικές μελέτες.
Εκφράζοντας την ελπίδα ότι η τωρινή εκεχειρία μπορεί να μετεξελιχθεί σε « κάτι πιο διαρκές », ο υπεύθυνος της Ατλαντικής Συμμαχίας εκτίμησε ότι η » Ρωσία θα μπορούσε ακόμη να χρησιμοποιήσει την επιροή της στον Assad και να γίνει μια δύναμη ειρήνης στη Μ Ανατολή. (…) Αλλά ο απώτερος στόχος της Μόσχας δεν είναι καθαρός « ,δήλωσε.
Αναφορικά με την επιθυμία της Πολωνίας και των χωρών της Βαλτικής να ενδυναμώσουν την ανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ και ν΄αποκτήσουν τη διαρκή παρουσία δυτικών Δυνάμεων της Συμμαχίας στο έδαφός τους ο Vershbow περιορίστηκε να εκθειάσει την ενδυνάμωση « της προχωρημένης παρουσίας » του ΝΑΤΟ όπως οι υπουργοί της Άμυνας του ΝΑΤΟ την υιοθέτησαν τον προηγούμενο μήνα.
« Όταν οι ηγέτες σύμμαχοι θα συναντηθούν στην Πολωνία τον Ιούλιο αυτοί θα συμφωνήσουν επί των λεπτομερειών « , είπε μοιάζοντας έτσι να οριοθετεί τη Σύνοδο Κορυφής στις 8 και 9 Ιουλίου.Απαντώντας σε μια ερώτηση δήλωσε αισιόδοξος σε αυτό το θέμα ελπίζοντας ότι « θα μπορούσε να προσφέρει απαντήσεις ικανοποιητικές για τους πολίτες της Πολωνίας και των χωρών της Βαλτικής. « ( lalibre 4/3/16)
To NΑΤΟ αναλαμβάνει βγαίνει μπροστά και ο α.ΓΓ του γίνεται απολογητής της ισλαμιστικής τρομοκρατίας αφού μετριοπαθείς τρομοκράτες δεν υφίστανται και αφού στη Συρία η μετριοπαθής αντιπολίτευση στο τερέν είναι ανύπαρκτη.Γίνεται άτυπος εκπρόσωπος τύπου της σαλαφιστικής θεοκρατίας της Σ Αραβίας και του Κατάρ για τα συμφέροντα των οποίων ενεργούν όλες αυτές οι φράξιες και οργανώσεις στη Συρία.
Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η εγκληματική πολιτική Ερντογάν προέδρου της Τουρκίας χώρας μέλους του ΝΑΤΟ στο συριακό ήταν υπαγορευμένη από τα γεωπολιτικά παιχνίδια διεύρυνσης επιροής του ΝΑΤΟ που μετέτρεψαν την Τουρκία σε διαμετακομιστικό κέντρο τζιχαντιστών προς Συρία και οπλισμού που έγινε βάση τζιχαντιστών και κέντρο εκπαίδευσής τους που έγινε το Κέντρο ανάνηψης των αποκεφαλιστών και σταυρωτών.
Το ΝΑΤΟ πλέον και επίσημα χρεώνεται όλο το αίμα όλη την οδύνη όλα τα βασανιστήρια όλη την καταστροφή όλους τους πρόσφυγες……και όλη την ανάπτυξη του Ισλαμικού κράτους εις βάρος του Συριακού επίσημου κράτους και κατά της ασφάλειας των λαών…..
Ή με τον Άσαντ ή με το ΝΑΤΟ ή με το Θεό ή με το διάβολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου