Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Το καλύτερο σενάριο για την Ελλάδα.

Έχουμε 2016 και μετράμε αντίστροφα για το μεγάλο πόλεμο Ρωσίας-Νάτο. Την ίδια στιγμή η Ελλάδα βρίσκεται στην χειρότερη κατάσταση που θα μπορούσε να βρεθεί χώρα στον δυτικό κόσμο.

Οι γιατροί και οι νοσοκόμες κάνουν διπλοβάρδιες, οι ασθενείς πολλές φορές είναι πεταμένοι στην κυριολεξία, έξω από τα εξωτερικά ιατρεία. Η οικονομία της Ελλάδας απλά είναι ανύπαρκτη, δεν υπάρχει ανάπτυξη, δεν υπάρχει βιομηχανία και από.....
.. εδώ και στο εξής δεν θα υπάρχει αγροτική παραγωγή.

Ταυτόχρονα ορδές μεταναστών, νέων σε ηλικία, μπαίνουν κατα χιλιάδες καθημερινά μέσα στην Ελληνική επικράτεια. 

Ο τιμημένος Ελληνικός Στρατός έχει μετατραπεί σε υπηρέτη των μεταναστών. Καθώς μπαίνουν χιλιάδες μετανάστες στην χώρα μας, όπως είναι λογικό, υπάρχει αύξηση των εγkλημάτων. 

Η αστυνομία πολλές φορές δεν έχει καύσιμα για τα περιπολικά, οι αστυνομικοί δεν αρκούν, γιατί πλέον έρχονται αντιμέτωποι με ξένη εισβολή.


Την ίδια ώρα οι πολίτες της χώρας δεν έχουν αντιληφθεί, ότι η χώρα τους σβήνει, πεθαίνει. 

Οι πολιτικοί σφυρίζουν αδιάφορα και τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Ακόμα και στην απίθανη περίπτωση, που η Παγκόσμια οικονομία ανακάμψει και όλα τα γεγονότα πάνε πίσω, η πατρίδα μας θα βρίσκεται κοντά στον θάνατο.

Το καλύτερο σενάριο για την Ελλάδα είναι απλά να συνεχίσει να υπάρχει. Αυτό είναι το μέλλον που μας περιμένει και είναι ζοφερό. 

Αν δεν μας βοηθούσε η Παναγία που βρίζουμε, τώρα θα είχαμε σβήσει σαν έθνος.

1 σχόλιο:

  1. η ελλαδα θα συνεχισει να υπαρχει.....για τους ελληνες ,δεν ειναι σιγουρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή