Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Σχέδιο μίσους κατά των Ελλήνων - Όλοι τους και μόνοι μας.

Ο Νίτσε ήλπιζε να βρει το κώνειο, προκειμένου να εξαφανιστούν όλοι οι Έλληνες.

Τελικά βρέθηκε ένας τρόπος και προς αυτή την κατεύθυνση κινητοποιούνται θεοί και δαίμονες στην κυριολεξία.

Η χώρα μετατράπηκε με λεφτά Ευρωπαίων και μίσος γειτόνων σε ένα απέραντο hotspot με χιλιάδες μετανάστες σκόπιμα να καταφτάνουν καθημερινά από την Τουρκία.
Τα σύνορα δε κλειστά, αφού τα Σκόπια είναι πλήρως συνεννοημένα και ως αντάλλαγμα «βλέπουν» είσοδος σε ΝΑΤΟ και ΕΕ.

Όλο και περισσότεροι μουσουλμάνοι εγκλωβίζονται στην χώρα μας, όπου δημιουργούνται συνεχώς νέα κέντρα και καταυλισμοί για .......να τους φιλοξενήσουν. Πέραν τούτου ήδη έχει αρχίζει η στέγασή τους σε σπίτια Ελλήνων.

Με το κλείσιμο των συνόρων να θεωρείται πλέον δεδομένο και τετελεσμένο γεγονός, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εστιάζει στο πως θα μείνουν όλο και περισσότεροι «πρόσφυγες και μετανάστες» στην χώρα μας.

Δίνουν λεφτά στην Ελλάδα για την στέγαση των εκατομμυρίων μουσουλμάνων, που βάσει υπολογισμών θα εγκλωβιστούν επ' αόριστον στην χώρα μας. 

Έκτος από τα Σκόπια τα σύνορα κλείνει και η επίσης ανθελληνική χώρα Αλβανία, με το ιταλικό κράτος να στέλνει, ως δεύτερη Αυστρία, δυνάμεις ασφαλείας στα σύνορα, για να αποτρέψει έγκαιρα κύμα μουσουλμάνων στα εδάφη της, οι οποίοι αναζητούν νέες διεξόδους προς την Ευρώπη. Τα σύνορά της έχει κλείσει και η Βουλγαρία.

Μόνη της για μία ακόμη φορά η Ελλάδα. Όπως δήλωσε πρόσφατα ο Χένρι Κίσινγκερ, κάτι που αποκλειστικά πληροφορηθήκατε από το prisonplanet.gr, ήρθε η ώρα να μας ξεκάνουν. 

Με αφορμή τις ισλαμικές ορδές να χτυπήσουν την γλώσσα μας, την πίστη μας και την ιστορία μας. Εν συνεχεία να μας αφανίσουν μέσω της πληθυσμιακής αλλοίωσης και όπως είπαν κάποια κυβερνητικά στελέχη οι μουσουλμάνοι θα λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.

Θα δούμε αν θα τα καταφέρουν. Αυτός ο τόπος πάντα έβρισκε την λύση. Απλά πρέπει να έρθει η σταύρωση, την οποία εμείς προκαλέσαμε με τις επιλογές μας. Νομοτελειακά ακολουθεί η Ανάσταση.

Άλλωστε όπως πάλι ο Νίτσε παραδέχτηκε, το έχουμε παιχνίδι να ξεφεύγουμε εύκολα από την άβυσσο, μ' ένα άλμα όμοιο μ' εκείνο του Αχιλλέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου