Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

Η κα Τασία Χριστοδουλόπουλου οφείλει να διευκρινήσει αν έχει δική της ΜΚΟ για τους μετανάστες.Αλλιώς θα στείλουμε την υπόθεση στον Εισαγγελέα

tsipras1-744x518.jpg
Η κα Τασία Χριστοδουλόπουλου οφείλει να διευκρινίσει αν έχει δική ΜΚΟγια τους μετανάστες. Αλλιώς θα στείλουμε την υπόθεση στον Εισαγγελέα.

Από χθες το πρωί αναρτήσαμε με επιφύλαξη αποκάλυψη του www.press.gr ότι, η κα Τασία Χριστοδουλόπουλου έχει δική της ΜΚΟ (Μη Κυβερνητική Οργάνωση ) για τους μετανάστες με σκοπό "την ένταξη των επωφελούμενων σε προγράμματα εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας σε μετανάστες υλοποιούμενα από φορείς της κοινωνίας των πολιτών και της τοπικής αυτοδιοίκησης". 


Η ανάρτησή μας αυτή έγινε με ερωτηματικό και επιφύλαξη γιατί θεωρούμε αδιανόητο.....
... η ίδια η αρμόδια πρώην Υπουργός για τους μετανάστες να έχει εν λειτουργία οργάνωση η οποία αντλεί κονδύλια από το Υπουργείο της ή από άλλους φορείς για έργο που αφορά το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Δεν είναι ούτε νόμιμο ούτε ηθικό για έναν ανώτερο δημόσιο λειτουργό και ειδικότερα μία Υπουργός, να ασκεί οποιαδήποτε δραστηριότητα με οικονομικές δοσοληψίες και πολύ περισσότερο όταν η δραστηριότητα αυτή έχει σχέση με το αντικείμενο που διαχειρίζεται ως ανώτερο κυβερνητικό στέλεχος. 


Ερευνητέο είναι ποια ποσά, από ποιες πηγές και ποιες δραστηριότητες έχει αναπτύξει η συγκεκριμένη ΜΚΟ. 

Η κα Χριστοδουλόπουλου, παρ’ όλο που το θέμα έχει διαρρεύσει και σε άλλες ιστοσελίδες, δεν έχει προβεί σε καμιά σχετική διάψευση ως όφειλε. 

Εκτός και αν κάνει κάτι τέτοιο το συντομότερο δυνατό, τότε η αφωνία της επιβεβαιώνει το όλο θέμα και στην περίπτωση αυτή, η υπόθεση θα πρέπει να εξεταστεί από αρμόδιο Εισαγγελέα. 

Αν η κα Χριστοδουλοπούλου δεν διευκρινίσει σύντομα το όλο θέμα, εμείς θα το παραπέμψουμε στον Εισαγγελέα, ο οποίος με τη σειρά του θα το στείλει στη Βουλή για τα περαιτέρω. Αναμένουμε.

odosdrachmis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου