Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Οι ΜΚΟ του Σόρος ψιθυρίζουν στο «αυτάκι» της Ε.Ε. να ενθαρρύνει την εισροή μεταναστών!

http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2016/05/Soros-924x500.jpgΕνόσω η κρίση του μεταναστευτικού κλιμακώνεται, ο Γάλλος πολιτικός Bernard Carayon έχει ενταχθεί στο χορό εκείνων που κατηγορούν τον δισεκατομμυριούχο και κερδοσκόπο των ΗΠΑ, George Soros ότι είναι ο εγκέφαλος της εισροής προσφύγων μέσω περισσοτέρων από εκατό ΜΚΟ, που «ψιθυρίζουν στο αυτί της Ευρωπαϊκής Ένωσης να ενθαρρύνει την εγκατάσταση των μεταναστών»

Ούτε μια, ούτε δυο, ούτε τρεις, αλλά… «εκατό ΜΚΟ υποστηρίζουν και ενθαρρύνουν την εγκατάσταση αυτών των μεταναστών στην Ευρώπη», δήλωσε σε συνέντευξή του ο πρώην Γάλλος πολιτικός και πρώην μέλος του γαλλικού κοινοβουλίου  στην ιστοσελίδα Atlantico.

«Το ένα τρίτο από αυτούς αποτελούν αντικείμενο επιδοτήσεων από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Open Society του George Soros, ένα δίκτυο ιδρυμάτων, συνεργατών και προγραμμάτων σε περισσότερες από 100 χώρες», εξήγησε ο πολιτικός αναλυτής.

Ο εβραϊκής καταγωγής ουγγρο-αμερικανός δισεκατομμυριούχος και κερδοσκόπος, υπενθυμίζει ο Carayon, απέκτησε ....
...κακή φήμη στο παρελθόν για την κατάρρευση της Τράπεζας της Αγγλίας το 1992 – κερδίζοντας $ 1,5 δις μέσα σε μόλις ένα μήνα ποντάροντας στη βρετανική λίρα και πολλά άλλα ευρωπαϊκά νομίσματα που ήταν υπερτιμημένα έναντι του Γερμανικού μάρκου.

Ήταν ο ίδιος άνθρωπος που επιτέθηκε στα νομίσματα Ταϊλάνδης και Μαλαισίας το 1997 και που κερδοσκόπησε έναντι του φράγκου το 1993.

Η περιουσία του είναι τεράστια, η οποία εκτιμάται σε περίπου 25 δισεκατομμύρια δολάρια, λέει ο πολιτικός, και τα έσοδα από τοκεφάλαιο του εξακολουθεί όπως πάντα να τα χρησιμοποιείται για τη χρηματοδότηση «χρωματιστών επαναστάσεων» (εννοεί τους γκίλει) και των ΜΚΟ, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που υποστηρίζουν την εισροή προσφύγων στην Ευρώπη. Οι δαπάνες φτάνουν περίπου ένα δισεκατομμύριο δολάρια ανά έτος για το σκοπό αυτό!

Ο Carayon εξηγεί ότι το Open Society του George Soros και το think tank «Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής» που εδρεύει στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, έχουν δημοσιεύσει μια κοινή έκθεση «Δέσμευση Καλωσορίσματος: Πώς ιδιωτικές χορηγίες μπορούν να ενισχύσουν την αποκατάσταση των προσφύγων στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Η έκθεση, λέει, ότι χαιρετίζει τη δραστηριοποίηση και την ενθάρρυνση των ιδιωτικών χορηγών και των ΜΚΟ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την επανεγκατάσταση των μεταναστών στα κράτη μέλη της ΕΕ.


Μια άλλη ΜΚΟ που εμπλέκεται άμεσα στην κρίση με έδρα τις Βρυξέλλες «Πλατφόρμα Διεθνούς Συνεργασίας για τους μετανάστες χωρίς χαρτιά» (PICUM), έχει σημαντική επιρροή στο εσωτερικό των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων.


Βγήκε πρόσφατα με έναν οδηγό, ακολουθώντας την οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης “σχετικά με τα δικαιώματα των θυμάτων,” για τους μετανάστες χωρίς έγγραφα ώστε να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες προστασίας και δικαιοσύνης. Και αυτή η ΜΚΟ, λέει ο Carayon, χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Open Society.


Η τρίτη οργάνωση είναι η ΜΚΟ Oxfam, η οποία συνεργάζεται τακτικά με το Open Society. Μαζί χρηματοδοτήσουν το κίνημα “Φτάνει πια” στη Σενεγάλη, το οποίο στην πραγματικότητα, είναι μια “συνήθης προσπάθεια” του Σόρος για να ξεκινήσει μια «έγχρωμη επανάσταση» στη χώρα.

Η Oxfam έχει επίσης επενδύσει στην καταπολέμηση του άνθρακα, με την ευκαιρία της COP 21 για τη Διάσκεψη του Παρισιού Κλιματικής Αλλαγής, το Νοέμβριο του 2015.

Αυτή ειδικά η ΜΚΟ, υποστηρίζεται ιδιαίτερα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία κατέβαλε € 75.300.000 κατά το οικονομικό έτος 2013-2014, αναφέρει ο γάλλος πολιτικός αναλυτής. (σ.σ. Βρε που πάνε τα χρήματα μας!)

Τον Οκτώβριο του 2015, η Oxfam δημοσίευσε την έκθεση «Αλληλεγγύη με το λαό της Συρίας», όπου απαίτησε η Γαλλία να ενισχύσει τα προγράμματα της επανεγκατάστασης, επικρίνοντας το Παρίσι ότι δεν συμβάλλει αρκετά με τα προγράμματα για τους πρόσφυγες και υποστήριξε την επιτάχυνση των διαδικασιών για την οικογενειακή επανένωση, την επιτάχυνση των χορηγιών της κοινότητας, ρυθμίσεις και ευκαιρίες για συντροφικότητα και πληρωμή με βάση την εργασία.


Ένας άλλος παράγοντας για την υποστήριξη των μεταναστών είναι η «UNITED for Intercultural Action», ένα δίκτυο, που αποτελείται από αριστερούς ακτιβιστές και χρηματοδοτήθηκε από το Συμβούλιο της Ευρώπης, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Open Society.


Μια άλλη πολύ ισχυρή δεξαμενή σκέψης που εργάζονται για το θέμα είναι το “think tank” των ΗΠΑ, «Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Σταθερότητας», η οποία, στην πραγματικότητα, είναι πίσω από το «Σχέδιο Μέρκελ», του Οκτωβρίου του 2015. Το σχέδιο αυτό συνιστά στη Γερμανία να υποδεχθεί περισσότερους μετανάστες και να τους χορηγούν θεωρήσεις που δεν συνεπάγεται κόστος για να μετακινούνται ελεύθερα σε ολόκληρη τη χώρα.


«Πίσω από αυτή την σκοτεινή δεξαμενή σκέψης, έχουμε βρει για μια ακόμα το Open Society του Soros, αλλά και το «Rockefeller Brothers Fund and other American financiers», λέει ο Carayon.


Και έτσι αυτό μας φέρνει πίσω στον ίδιο άνθρωπο, τον George Soros, καταλήγει, ο οποίος είναι επίσης πίσω από τα ξακουστά Panama Papers.

Μέσα από αυτές τις ΜΚΟ βάζει βάρος για τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα και τα κυβερνητικά προγράμματα, όπως αυτό που ανάγκασε τη Γερμανία να φιλοξενήσει παράνομους μετανάστες.


Κι εδώ, δεν έχουμε κάτι άλλο να προσθέσουμε, απλά να θυμίσουμε τι γράφαμε τον Απρίλιο στο άρθρο μας: Η ΜΚΟ του Σόρος πίσω από το μπάχαλο με τους μετανάστες και με την ανοχή του ΣΎΡΙΖΑ για την εν λόγω ΜΚΟ στην Ελλάδα και τον Έλληνα που την εκπροσωπεί, με τις ευλογίες του ΣΎΡΙΖΑ.


© AllNewz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου