Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ...ΕΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ !

ΝΔ και λοιπά νεοφιλελέ κομματόσκυλα κουραμπιέδες οργανώνουν συλλαλητήριο για να φύγουν οι "αριστεροί" κουραμπιέδες και να εφαρμόσουν αυτοί τα Μνημόνια με ακόμα περισσότερο πάθος!

Οι παλαιοί "Μένουμε Ευρώπη" επανέρχονται και καλούν στις 15 Ιουνίου στο Σύνταγμα με σύνθημα "Παραιτηθείτε" και καλούν τον Τσίπρα να παραιτηθεί.......

Το κάλεσμα είναι....... κατευθυνόμενο από την Νέα Δημοκρατία και κύκλους του Ποταμιού, και όπως θα δείτε στην εκδήλωση στο facebook, πέφτει χρήμα στην διαφήμιση για την δουν ακόμα περισσότερο, ενώ ακόμα περισσότερο χρήμα πέφτει στο twitter με αποτέλεσμα το αντίστοιχο trend να είναι από τα κορυφαία...

Και οι δημοσιεύσεις των φίλων του συλλαλητήριου μόνο ακομμάτιστο δεν το κάνει, αφού βρωμάνε Δεξιά! Θέλουν Κούλη, Ξαφά και Βενιζέλο...ΔΡΑΜΑ!!!
Και επειδή πολλοί νόμιζαν ότι πρόκειται για αντιμνημονιακή συγκέντρωση και δήλωσαν διαδικτυακά παρών, επικοινωνήσαμε με τους διοργανωτές του προηγούμενου ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ συλλαλητηρίου #ΑΡΚΕΤΑ, οι οποίοι όχι μόνο δήλωσαν ότι δεν συμμετέχουν στο #Παραιτηθείτε, αλλά μιλάνε για καθαρά φιλομνημονιακή συγκέντρωση!

Άλλωστε και το κάλεσμα των νεοφιλελέ τα λέει όλα:

Όλοι οι πολίτες οι οποίοι ανήκουμε στο δημοκρατικό τόξο δεν ανεχόμαστε άλλο αυτό το ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ μόρφωμα της Αριστερο-δεξιάς Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Μια Συγκυβέρνηση η οποία προεκλογικά αντί για ΤΑΝΚΣ χρησιμοποίησε αναρίθμητα ΨΕΜΜΑΤΑ για δήθεν αυξήσεις μισθών, σκισίματα Μνημονίων (δεν γουστάρουν οι διοργανωτές σκήσιμο μνημονίων) και μειώσεις φόρων απέναντι στον ταλαιπωρημένο Ελληνικό Λαό ώστε να αποκτήσει την Εξουσία.

● Ζητάμε ΑΛΛΑΓΗ πολιτικής ΤΩΡΑ (Με τον Κούλη).

● Ζητάμε επιτέλους ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ χωρίς ΕΧΘΡΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ απέναντι στην υπόλοιπη ΕΥΡΩΠΗ. (Να ξεβρακωθούμε ακόμα περισσότερο στους δανειστές)

● Ζητάμε την γρήγορη ΕΞΟΔΟ της Ελλάδας από τα Μνημόνια στα ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ (με τα Μνημόνια στην Κύπρο να εφαρμόζονται κανονικά).

● Ζητάμε ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ και των νέων ΕΜΜΕΣΩΝ και ΑΜΕΣΩΝ ΦΟΡΩΝ τους οποίους επιβαρυνόμαστε για τις… ‘Αυταπάτες’ κάποιων ανεύθυνων πολιτικών.

● Ζητάμε ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΔΑΠΑΝΩΝ παντού, να μπει ένα τέλος στο σπάταλο κράτος (Εδώ ζητάνε απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και μειώσεις μισθών και συντάξεων).

● Ζητάμε ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και όχι ‘βόλεμα’ του Κομματικού Στρατού της Αριστερο-δεξιάς Συγκυβέρνησης.

● Ζητάμε άμεσα ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ της καθημερινής ζωής μας.(Μεταρρυθμίσεις τα λένε και οι δανειστές)

Λέμε ΌΧΙ στην δημιουργία ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΕΧΘΡΩΝ στο Εξωτερικό και στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ της χώρας.

Λέμε ΌΧΙ στον άκρατο ΛΑΪΚΙΣΜΟ, την χειραγώγηση των ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και τον ΤΑΞΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟ συμπολιτών μας από την Αριστερο-δεξιά Συγκυβέρνηση.

Η ακριβής θέση της χώρας μας στην ΕΥΡΩΖΩΝΗ μπορεί να συζητηθεί ΜΟΝΟ όταν μπορέσει η Οικονομία μας να βρεθεί επιτέλους σε συνθήκες ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ( Πάση θυσία ευρώ...)

Ήρθε η ώρα ΟΛΟΙ οι Έλληνες να ενωθούμε κατά του ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ο οποίος μας έφερε σε αυτή την τραγική οικονομική κατάσταση και όμως, με την Αριστερο-δεξιά Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ζει και βασιλεύει ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ότι θα μας ακούσουν και θα αφήσουν έτσι εύκολα τις ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ τις οποίες άλλωστε τόσο πολύ αγαπούν, αλλά ας μάθουν επιτέλους ότι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

ΩΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΑΝΤΕΣ, ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ,ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου