Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

Εάν θέλετε να σωθεί η Ευρώπη η Γερμανία πρέπει να ηττηθεί!

Εάν θέλετε να σωθεί η Ευρώπη η Γερμανία πρέπει να ηττηθεί!
Και όπως έχω γράψει πολλές φορές στο παρελθόν, οι νικητές δύο παγκόσμιων πολέμων δεν θα ανέχονταν να τους κάνει κουμάντο το Βερολίνο.
Οι πραγματικοί νικητές, όχι τα γαλλάκια, που ειδικά στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο κατάφεραν και παραδόθηκαν τρεις φορές (sic) στους Γερμανούς.
Για ποια Ευρωπαϊκή Ένωση μιλάτε; Για το Τρίτο Ράιχ;
Και που είστε ακόμα. Η Πολωνία ευνοείται από τις ΗΠΑ ως νέα «ατμομηχανή» της Ευρώπης και θα συμπαρασύρει και τις ανατολικές χώρες.
Ο Νότος, μετά από 7 χρόνια ύφεσης, τι θα κάνει από εδώ και πέρα; Θα συνεχίσει να δυστυχεί για την ευημερία της Γερμανίας;
Άνοιξε....
....ο ασκός του Αιόλου. Ο κόσμος που ξέρατε τέλειωσε.
Τα μεγάλα έθνη, οι αυτοκρατορίες, δεν εκβιάζονται.
Αναλύετε τον κόσμο μέσα από τα «μάτια» του ελλαδίτη ραγιά, του φοβισμένου και του προσκυνημένου και νομίζετε πως όλα τα έθνη σκέφτονται σαν εσάς!
Η Ευρώπη είχε μόνο έναν δρόμο, της Ευρώπης των λαών. Αυτή η Ευρώπη δεν υπάρχει. 
Την κατέστρεψαν οι γερμανικές ερπύστριες της λιτότητας και των ανοιχτών συνόρων της εισαγωγής φτηνών εργατικών χεριών (πρόσφυγες) για τις φάμπρικες των Γερμανών βιομηχάνων.
Σιγά μην καθόταν η Αυτοκρατορία, που το στέμμα της βασίλισσάς της «σκεπάζει» τον Καναδά και την Αυστραλία, «ενώνει» μια Κοινοπολιτεία στην οποία «ο Ήλιος δεν δύει ποτέ», να δέχεται εντολές από τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε.
Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου!
Εάν θέλετε να σωθεί η Ευρώπη υπάρχει μόνο ένας δρόμος: 
Η Γερμανία πρέπει να ηττηθεί! Αλλιώς; Αλλιώς τα τύμπανα του πολέμου ήδη ηχούν… 
Γιατί να ξέρετε, σε αυτά τα αδιέξοδα πάντα τη λύση δίνει ο πόλεμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου