Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Τέλος στην ιδιωτική ζωή -Θα μπαίνουν στα σπίτια ανά πάσα ώρα ......Οι «μεγάλο-καρχαρίες όμως δεν πρόκειται να δώσουν τίποτα.

http://www.liakonews.gr/media/k2/items/cache/0af604035b5121092813cda8ad865055_L.jpg

Φορό-φυλακές και κατασχέσεις περιμένουν τους «παραβάτες»

Στον βωμό εγκαθίδρυσης παγκόσμιας κυβέρνησης σοβιετικού τύπου, η ιδιωτικότητα και το οικογενειακό άσυλο τελειώνουν μαζί με τις ατομικές ελευθερίες, για τις οποίες γίνονται δήθεν τόσες εξαγγελίες.

Έτσι, μεθοδεύεται και στην Ελλάδα, η εισβολή ελεγκτών της Εφορίας στα σπίτια όσων έχουν ....

...οφειλές προς το Δημόσιο, καθώς η Νέα Τάξη θέλει να ελέγχει τους πάντες.

Εν αρχή γίνεται λόγος μόνο για τους μεγάλους οφειλέτες, ενώ αργότερα θα μπαίνουν στα σπίτια των πάντων.

Οι παραβάτες θα γίνονται γνωστοί προς χλευασμό στην κοινωνία και εν συνεχεία ενδεχόμενα οδηγούνται σε φόρο-φυλακές και να κατάσχονται τα σπίτια τους και κινητός πλούτος.

Μέχρι στιγμής, όσοι χρωστούν περισσότερα από 300.000 ευρώ, είτε σε φόρους είτε σε ασφαλιστικές εισφορές είτε ευρύτερα στο Δημόσιο, απειλούνται πλέον με διαδικτυακή διαπόμπευση, ενώ κατόπιν εντολής εισαγγελέα και υπό την προϋπόθεση παρουσίας δικαστικού λειτουργού οι ελεγκτές της Εφορίας θα μπορούν να διενεργούν και ελέγχους κατ' οίκον.

Οι «μεγάλο-καρχαρίες όμως δεν πρόκειται να δώσουν τίποτα.

Σημειώνεται πως η δυνατότητα των ελεγκτικών οργάνων της Φορολογικής Διοίκησης να εισέρχονται και στην κατοικία των φορολογουμένων για διενέργεια ελέγχου -κατόπιν σχετικής εντολής εισαγγελέα- προβλέπεται ήδη από το 2013 με τις διατάξεις του άρθρου 25 του Νόμου 4174.

Με τις διατάξεις τις οποίες σύμφωνα με πληροφορίες εισηγούνται τα επιτελεία τόσο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη όσο και του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Γιώργου Πιτσιλή, γίνονται τροποποιήσεις ώστε να είναι απαραίτητη για την είσοδο στα σπίτια των φορολογουμένων και η παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου