Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Ίσως να μην υπάρχει τίποτα που να μπορεί να ξυπνήσει το αγελαίο πλήθος από τον ύπνο του.

Κάποιοι έχουν την εντύπωση πως αυτοί που ελέγχουν τον πλανήτη, θέλουν να κάνουν πολέμους, να δουν ανθρώπους να βασανίζονται και γενικά να μας κάνουν κακό. Όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. 

Ο σκοπός της Νέας Τάξης είναι να στήσει μία παγκόσμια χούντα, όπου όλοι οι πολίτες θα παρακολουθούνται 24 ώρες το 24ωρο και θα πρέπει να είναι υπάκουοι και ελεγχόμενοι, για την διατήρηση της ασφάλειας και της ειρήνης. 

Για να πετύχει όμως κάτι τέτοιο, πρέπει να εφαρμόσει τα κλασικά βήματα, δίνοντας πρώτα το ...
.....πρόβλημα και μετά τη λύση.

Στην προκειμένη περίπτωση, το πρόβλημα που μας δίνει το σύστημα είναι η τρομοκρατία. Οι τρομοκράτες τύπου ISIS δημιουργήθηκαν από την Νέα Τάξη για αυτόν ακριβώς τον λόγο. 


Για να τρομοκρατούν τον κόσμο με επιθέσεις όπως αυτές που γίνονται στην Γαλλία ή στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα ο φοβισμένος λαός να ζητήσει την βοήθεια από αυτούς που έχουν την εξουσία, φωνάζοντας "σώστε μας" και "προστατέψτε μας". 

Έτσι, με αυτόν τον απλό τρόπο, οι κυβερνήσεις των κρατών μπορούν να εφαρμόζουν νόμους για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας που ταυτόχρονα θα παραβιάζουν την προσωπική ζωή του καθενός με σκοπό το απόλυτο φακέλωμα. 

Στο τέλος, τσιπάκια που θα λένε ποιος είσαι, που είσαι και τι κάνεις, θα εμφυτευτούν στους ανθρώπους, για να γνωρίζει το παγκόσμιο κράτος τα πάντα για τους πάντες. Και έτσι απλά, η Νέα Τάξη θα έχει πετύχει τον στόχο της, με τις ευλογίες του παγκόσμιου λαού. Εξάλλου, ο πιο εύκολος τρόπος για να κρατήσεις κάποιον φυλακισμένο, είναι να τον κάνεις να νομίζει πως είναι ελεύθερος.

Ωστόσο, αν παρατηρήσουμε προσεκτικά, θα δούμε πως ο κόσμος αντιδράει επιλεκτικά. Αντιδρά μόνο σε πράγματα και καταστάσεις στις οποίες έχει εκπαιδευτεί να αντιδρά από το σύστημα. Στην ουσία, αν κάποιο θέμα δεν ακούγεται έντονα και δεν το δείχνει η τηλεόραση - ή το δείχνει για πολύ λίγο -, τότε ο κόσμος ούτε που θα νοιαστεί για το τι μπορεί να συμβαίνει ακριβώς δίπλα του. Μπορεί οι ισλαμιστές να βρίσκονται κοντά στο σπίτι μας και να περιμένουν την εντολή για να επιτεθούν σε όποιον βρουν μπροστά τους σπέρνοντας τον θάνατο, όπως έχουμε δει να συμβαίνει στην Νίκαια ή στο Ορλάντο.

Ειδικά εδώ στην Ελλάδα έχουμε απόλυτη απάθεια. Τώρα που είναι και καλοκαίρι, δύσκολα θα βρεις κάποιον που θα παραπονεθεί για το οτιδήποτε. Τα μπάνια του λαού είναι κάτι το ιερό για τον νεοέλληνα και αν προσπαθήσεις να του χαλάσεις τις καλοκαιρινές διακοπές, αλίμονό σου. Και αν του ασκήσεις αρκετή πίεση, θα καταλήξει να σου πει: «Εντάξει, μωρέ. Συμβαίνουν αυτά.» «Εντάξει, μωρέ. 

Και τι έγινε που η αριστερή κυβέρνηση έφερε δύο μνημόνια μέσα σε λίγους μήνες; Και οι άλλοι αυτά θα κάνανε.» «Εντάξει, μωρέ. Και τι έγινε που γεμίσαμε με μουσουλμάνους; 400 χρόνια μαζί ζούσαμε.» «Εντάξει, μωρέ. Και τι έγινε που σκοτώθηκε κάποιος στο κέντρο της Αθήνας από χέρια μουσουλμάνου; Κόσμος πεθαίνει κάθε μέρα.» «Εντάξει, μωρέ. Και τι έγινε που θα μας βάλουν τσιπάκια για να μας ελέγχουν; Για το καλό μας είναι. Προς το παρόν ας πεθάνει και λίγος κόσμος. Δεν τρέχει τίποτα. Συμβαίνουν αυτά.» Και μετά θα συνεχίσει να απολαμβάνει τον φανταχτερά διακοσμημένο καφέ του.

Έχετε δει ποτέ ένα πρόβατο που πάει για σφαγή; Λίγο πριν το οδηγήσουν στον χώρο, όπου με το ειδικό πιστόλι ευθανασίας που χρησιμοποιείται στα σφαγεία γίνεται η θανάτωση, το πρόβατο βόσκει αμέριμνα χωρίς να γνωρίζει τι το περιμένει. Όταν φτάνει στο σημείο της θανάτωσης, έχει ένα βλέμμα που κοιτάει στο πουθενά και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει γύρω του. Σίγουρα θα αναρωτιέται πότε θα γυρίσει πίσω στο λιβάδι για να απολαύσει λίγο ακόμα φρέσκο χορταράκι. Κλικ! 

Το πρόβατο αποκτάει μια νέα τρύπα στο κεφάλι και σωριάζεται κάτω σαν ένα σακί από χώμα. Έτσι είναι και ο άνθρωπος. Ζει αμέριμνα στον κόσμο του, μέχρι να έρθει κάποιος που με μια απλή κίνηση του χεριού του, θα του αφαιρέσει τη ζωή και θα δει το άψυχο σώμα του να πέφτει κάτω στο έδαφος με το βλέμμα του προβάτου. Θα έχει βλέμμα προβάτου, επειδή νόμιζε ότι ο κόσμος του είναι ασφαλής και ότι δεν υπάρχει τίποτα που να τον απειλεί στην "ισχυρή" και "απρόσβλητη" κοινωνία που η Νέα Τάξη έστησε για αυτόν και το υπόλοιπο κοπάδι.

Ίσως να μην υπάρχει τίποτα που να μπορεί να ξυπνήσει το αγελαίο πλήθος από τον ύπνο του. Ίσως η Νέα Τάξη να κατάφερε την απόλυτη αποχαύνωση του λαού και τώρα απλά προσθέτει τις τελευταίες πινελιές για την ολοκλήρωση της παγκόσμιας χούντας. 

Μάλλον έτσι είναι. Όταν βλέπεις τον κόσμο να αντιδρά για να προστατέψει τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και να αδιαφορεί όταν οι πολιτικοί ηγέτες δηλώνουν μπροστά στις κάμερες ότι οι "εξωγήινοι" ζουν ανάμεσά μας και θέλουν να μας βοηθήσουν, τότε μάλλον τα πάντα έχουν τελειώσει. 

Δεν πειράζει όμως. Στο τέλος, πάντα οι λίγοι κάνουν την διαφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου