Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΙΔΟΥ Η Η AΛΛΟΙΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ..ΒΙΝΤΕΟ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ
Η συνέντευξη που σπάνει κόκκαλα... Με τον δημοσιογράφο Θανάση Γκόρδη στό Center TV Καβάλας και τον Νίκο Λογοθέτη Υποδιευθυντή της αμαρτωλής ΕΛΣΤΑΤ του υπόδικου Γεωργίου..
Να πως μας έβαλαν στα μνημόνια οι σύγχρονοι προδότες. Με αλχημείες της ΕΛΣΤΑΤ... Σκότωσαν την Ελλάδα <<κατά λάθος>> και με εκτιμήσεις, οι τέσσερις οικονομικοί δολοφόνοι πρώην υπάλληλοι της Goldman Sachs και του ΔΝΤ.. 
Ο ΓΑΠ (Δηλωσεις Στρος Καν) Παπακωνσταντίνου, Γεωργίου και ο δοτός Παπαδήμος..Όλοι τους συνεπικουρούμενοι απ την Πολιτική ελίτ του τόπου. 
Πώς θα σας φαινόταν αν....
.... ο προπονητής του Ολυμπιακού έπαιζε 100 εκατομμύρια στο Προ-Πο, ποντάροντας στην ήττα και τον υποβιβασμό της ομάδας του και συνιστώντας στους φίλους του να κάνουν το ίδιο; 
Τι θα έκαναν οι οπαδοί των Ερυθρολεύκων σε έναν τέτοιο προπονητή; Θα τον κρεμούσαν ανάποδα . Αυτό έκαναν οι προαναφερθέντες οικονομικοί δολοφόνοι που τους ξεσκεπάζει ο Νίκος Λογοθέτης. «Υπονομεύσαν » την ελληνική «αξιοπιστία», τινάζοντας στον αέρα τα ελληνικά επιτόκια με στόχο να υποχρεώσουν την Ελλάδα να χρεωκοπήσει, για να κερδίσουν από το «Στοίχημα» που «Πόνταραν» ότι η Ελλάδα θα χρεωκοπήσει! 
Αν δεν χρεωκοπήσει η Ελλάδα κερδίζουν από τα αυξημένα επιτόκια. Αν χρεωκοπήσει, κερδίζουν από τη χρεωκοπία! Κερδίζουν και φουσκώνοντας τη φούσκα, Κερδίζουν και ξεφουσκώνοντας τη φούσκα! 
Ακούστε και αναρωτηθείτε εάν πρέπει να περάσουν όλοι οι πολιτικοί, από Ειδικό Δικαστήριο..

Ακουστετο και κοινοποιήστε το ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου