Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Τι έφερε το μνημόνιο! Ο μάρτυρας-κλειδί σπάει τη σιωπή του για τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Έπρεπε να περάσουν 3,5 χρόνια για να γίνουν κατανοητές πλέον οι καταγγελίες όσων έλεγαν ότι το έλλειμμα του 2009 αδίκως και ανόμως διογκώθηκαν, στέλνοντας στην αγχόνη μέσω μνημονίου την Ελλάδα και τους Έλληνες. 
Επιτέλους η δικαιοσύνη αντιλήφθηκε ότι ....
...πρέπει να διερευνηθεί το μείζον αυτό ζήτημα μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα του Μανώλη Κοττάκη στην εφημερίδα «Δημοκρατία».
Την παραγγελία για την διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης  έδωσε χθες η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, ζητώντας να ερευνηθούν τα στοιχεία από τα ρεπορτάζ της εφημερίδας για το σκανδαλώδες ζήτημα.
Όπως όμως αναφέρει στο χθεσινό της δημοσίευμα η εφημερίδα και ο συνάδελφος Μανώλης Κοττάκης οι καταγγελίες και τα στοιχεία τα οποία και επικαλείται προέρχονται από παλαιότερο δημοσίευμα του στο περιοδικό «Crash» και από συνέντευξη που πήρε από τον μάρτυρα κλειδί στην υπόθεση μαγειρέματος των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ, τον κ. Νικόλαο Στρόμπλο.
Διαβάστε ολόκληρη την αποκλειστική συνέντευξη στο CRASH Μαρτίου 2013  του κ. Στρόμπλου  με τίτλο «Ανέστειλαν την χρεωκοπία για να σωθούν οι Γαλλικές και Γερμανικές τράπεζες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου