Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

«Έχει ξεφύγει» η CIA του Μ.Ομπάμα: Για όργια με Ρωσίδες «κατηγορούν» τώρα το Ν.Τραμπ και λένε ότι οι Ρώσοι τον εκβιάζουν!

https://paratolmosblog.blogspot.gr
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Τι άλλο θα σκεφτεί το σύστημα Ομπάμα-Κλίντον-Σόρος για να διαβάλει το νέο πρόεδρο Ν.Τραμπ και για να επιχειρήσει να σύρει για μια τελευταία φορά τον πλανήτη σε μια πιθανή πυρηνική σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας-ΗΠΑ.

Τώρα «σοβαρή» έκθεση των ελεγχόμενων μέχρι τις 20 Ιανουαρίου μυστικών υπηρεσιών από τους Δημοκρατικούς αναφέρει ότι ο Ν.Τραμπ συμμετείχε σε όργια με πόρνες στη Μόσχα και ότι οι Ρώσοι τον έχουν καταγράψει!

Έχουν ξεφύγει τελείως εκεί στην Ουάσιγκτον. Βέβαια όλα αυτά θα αλλάξουν άρδην στις 20 Ιανουαρίου ότα αλλάξουν όλοι οι επικεφαλής των 17 αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και ο έλεγχός τους περάσει στο νέο πρόεδρο.

Η «πληροφορία» αυτή φέρεται ....
...να περιλαμβάνεται σε ένα έγγραφο το οποίο παραδόθηκε από στελέχη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών στον ίδιο τον Ντόναλντ Τραμπ στην ενημέρωση που έκαναν στο νέο αμερικανό πρόεδρο την περασμένη Παρασκευή.

Το υλικό κατά τις πληροφορίες των διεθνών ΜΜΕ παρέδωσε ένας Βρετανός κατάσκοπος, ο οποίος, όπως υποστηρίζει το CNN, αποτελεί αξιόπιστη πηγή από τις αμερικανικές υπηρεσίες κατασκοπείας.

Φυσικά όλες αυτές οι «μη κατονομαζόμενες» πηγές από μόνες τους παύουν να είναι αξιόπιστες.Κάποιος, κάπου, είπε κάτι... κ.λ.π



Όσο για τα όργια εδώ και πολλά χρόνια η προσωπική ζωή του οποιουδήποτε δεν απασχολεί το ευρύ κοινό για να είναι υποχείριο εκβιασμών. Στη μόνη που θα ήταν υπόλογος ο νέος πρόεδρος εάν τελικά ισχύανε όλα αυτά θα ήταν μόνο η Μελάνια Τραμπ.

Συνολικά πρόκειται για μια έκθεση έκτασης 35 σελίδων με τους αμερικανούς αξιωματούχους να παρουσιάζουν στον Τραμπ μια «καυτή» σύνοψη δύο σελίδων όπως αναφέρει το απολύτως εχθρικό απέναντί του CNN

Ο ίδιος ο Τραμπ με ανάρτησή του στο Twitter όταν δημοσιεύθηκαν οι σχετικές ειδήσεις υποστήριξε ότι όσα αναφέρονται σε αυτά είναι «ψεύτικα νέα - είναι ένα πλήρες πολιτικό κυνήγι μαγισσών».
Στο έγγραφο, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι οι Ρώσοι έχουν βίντεο στο οποίο φαίνεται ο νεός αμερικανός πρόεδρος να βρίσκεται σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο κάποτε έμεινε ο Μπαράκ Ομπάμα και να παρακολουθεί πόρνες να προβαίνουν σε σεξουαλικές πράξεις στο κρεβάτι που κοιμήθηκε ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ.

Κατά τον Guardian το υλικό έχει καταγραφεί το Νοέμβριο του 2013 όταν ο Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε στη Μόσχα προκειμένου να παρουσιάσει τα καλλιστεία για τη Miss Universe.

Σε ένα απόσπασμα, το έγγραφο που έχουν στην διάθεσή τους οι αμερικανικές υπηρεσίες αναφέρει: «Όμως, υπάρχουν κι άλλες οπτικές της εμπλοκής του Τραμπ με τις ρωσικές αρχές. Μία από αυτές, που απέδωσε καρπούς γι' αυτούς, ήταν να ερευνήσουν τις προσωπικές εμμονές και σεξουαλικές διαστροφές του Τραμπ, ώστε να αποκτήσουν "Kompromat", υλικό «ικανό για συμβιβασμό», ώστε να τον εκβιάσουν. 


Σύμφωνα με την «Πηγή D», όπου αυτός/-ή ήταν παρών/-ούσα το ταξίδι του Τραμπ στην Μόσχα περιελάμβανε την ενοικίαση της προεδρικής σουίτας του ξενοδοχείου Ritz Carlton Hotel, όπου εκείνος ήξερε πως είχαν μείνει ο πρόεδρος και η κυρία Ομπάμα (τους οποίους μισούσε) κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης στην ρωσική πρωτεύουσα, και η βεβήλωση του κρεβατιού όπου εκείνοι είχαν κοιμηθεί, με το να προσλάβει έναν αριθμό ιερόδουλων, ώστε να του παρουσιάσουν ένα σόου "χρυσά ντουζ" (να ουρούν). Το ξενοδοχείο είναι γνωστό ότι βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ρωσικών υπηρεσιών, με μικρόφωνα και μικροκάμερες παντού, ώστε να καταγράφεται ό,τι επιθυμούν.

Στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται, ακόμα, ότι υπήρχε ανταλλαγή πληροφοριών ανάμεσα σε στενούς συνεργάτες του Τραμπ με στενούς συνεργάτες του Βλαντιμίρ Πούτιν και υψηλόβαθμα στελέχη της ρωσικής κυβέρνησης.

Η ίδια η ιστοσελίδα Buzzfeed η οποία πρώτη δημοσίευσε ολόκληρη την έκθεση σημειώνει ότι δεν κατάφερε να επιβεβαίωσει την εγκυρότητά της ενώ διεθνή ΜΜΕ παρατηρούν ότι περιέχει εξόφθαλμα λάθη.

Το Σύστημα που υποστήριζε Ομπάμα-Κλίντον στο καταστροφικό ψυχροπολεμικό παιχνίδι τους δεν μπορεί να αποδεχθεί την ήττα του από το Ν.Τραμπ.

Και έπεται συνέχεια καθώς αλλαγή θα υπάρξει και στην Γαλλία όπου αναμένεται να κερδίσει είτε ο Φ.Φιγιόν έιτε η Μ.Λεπέν τις γαλλικές προεδρικές εκλογές (και οι δύο πατριωτικής και αντιδιεθνιστικής κατεύθυνσης) και η μόνη ισχυρή χώρα που θα απομείνει στο Σύστημα αυτό θα είναι η Γερμανία μέχρι τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, καθώς η Α.Μέρκελ θεωρείται «φιλική» προς αυτό.

Mια Μέρκελ η οποία ανησυχεί καθώς βλέπει το SPD να είναι αποφασισμένο αυτή τη φορά να συγκυβερνήσει με το αριστερό Die Linke «εκπαραθυρώνοντάς» την έτσι από την εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου