Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

Αντίποινα Πούτιν στον Τραμπ: Κλείνει δίαυλο επικοινωνίας των στρατιωτικών Ρωσίας και ΗΠΑ.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας δήλωσε ότι το Πεντάγωνο ειδοποιήθηκε πως η λειτουργία του διαύλου επικοινωνίας των ένοπλων δυνάμεων της Ρωσίας με αυτές των ΗΠΑ, ο οποίος έχει στόχο να αποφεύγονται αθέλητες συγκρούσεις των αεροσκαφών τους στον εναέριο χώρο της Συρίας, θα κλείσει στις.....
... 00:00 (ώρα Ελλάδας), μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Interfax. 

Τα πυραυλικά πλήγματα στη συριακή στρατιωτική βάση, τα οποία ενέκρινε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα στον κόσμο, υποστήριξε σήμερα ο Λευκός Οίκος, αποφεύγοντας όμως να διευκρινίσει αν ο Αμερικανός πρόεδρος θα εγκρίνει και νέες επιθέσεις ή άλλες ενέργειες εναντίον του καθεστώτος του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ. 

“Νομίζω ότι οι ενέργειες του προέδρου ήταν πολύ αποφασιστικές χθες τη νύχτα και ήταν σαφείς όσον αφορά το τι πιστεύει ότι θα πρέπει να γίνει” είπε ο Σον Σπάισερ, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων. “Πρώτα και κύρια, ο πρόεδρος πιστεύει ότι η συριακή κυβέρνηση, το καθεστώς Άσαντ, θα πρέπει τουλάχιστον να συμφωνήσει ότι θα συμμορφωθεί με τις συμφωνίες που έχει κάνει να μην χρησιμοποιεί χημικά όπλα”, πρόσθεσε ο Σπάισερ. 

07/04/2017 21:04 ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters Μόσχα, Russian Federation
Πηγή: mignatiou.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου