Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Προ μιας εβδομάδος το Αμερικανικό κογκρέσο και η αρμόδια επιτροπή χρηματοπιστωτικών θεμάτων κίνησε διαδικασίες ελέγχου νομιμότητας του ΔΝΤ και τον ρόλο του στην υπόθεση χρηματοδότησης της Ελλάδος είναι αποκαλυπτικά αυτά που διαβάζουμε και βλέπουμε τις τελευταίες μέρες να μας κοινοποιεί η αρμόδια επιτροπή..

Δείτε τα πρακτικά της κατάθεσης του εν λόγω στελέχους όπου μιλά ανοιχτά και ξεκάθαρα για τις μυστικές συναντήσεις .........Παπανδρέου και Στρος Καν σε ξενοδοχείο του Νταβός της Ελβετίας αλλά και σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης..

Είναι αποκαλυπτικά για τον βρώμικο ρόλο εκ μέρους των Ευρωπαίων εταίρων και ουσιαστικά αποκαλύπτει πως υπάρχει μεθόδευση αποτυχίας του εν λόγω προγράμματος γιατί προφανώς πίσω από αυτό υπάρχει συγκεκριμένη στρατηγική με τις ευλογίες του κεντρικού τραπεζίτη και των εκτελεστικών οργάνων που πειραματίζονται επάνω στην Ελλάδα..

Είναι αποκαλυπτικό του ρόλου των πολιτικών στην Ελλάδα που επιτρέπουν μέχρι και σήμερα η χώρα να γίνεται έρμαιο μιας τραπεζικής μαφίας που στήσανε ένα παιχνίδι εις βάρος μιας χώρας με τα γνωστά εξοντωτικά αποτελέσματα

Δείτε και διαβάστε την αποκαλυπτική κατάθεση του εν λόγω κυρίου στην αρμόδια επιτροπή των Αμερικανικών αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου