Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Γιατί σε λίγες μέρες θα πέσει η Κυβέρνηση Τσίπρα.

Του Γιώργου Παπαγεωργίου 

 Κάτι απρόβλεπτο ήταν αυτό που θα φέρει άμεσα, ακόμα και εντός δέκα ημερών! Την Πτώση της Κυβέρνησης Τσίπρα. Ο Πρωθυπουργός φαίνεται να μην έχει πάρει στα σοβαρά το μάθημα του! Αιφνιδιαστικά χθες ανακοινώθηκε ότι ο εξάδελφος του Γεώργιος Τσίπρας ως....

.. γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών υπέγραψε την συμφωνία στην Αγία Πετρούπολη τη σύμβαση δημιουργίας του αγωγού φυσικού αερίου Southeast European Pipeline που θα μεταφέρει ρωσικό φυσικό αέριο, μέσω της Μαύρης Θάλασσας στην Ελλάδας, προς την Ιταλία και φυσικά την Ευρώπη. 

Όπως από τους πρώτους γράψαμε ΕΔΩ Αυτό για τους Αμερικανούς είναι κόκκινη γραμμή! Δείτε τι έπαθε ο Άκης Τσοχατζόπουλος ο οποίος υπέγραψε την αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη και έβαλε τις βάσεις για τον Soutstrem και φυσικά ο Κώστας Καραμανλής που συνέχισε τις συμφωνίες αυτές. 

 Φυσικά ο λόγος της πτώσης με εκκωφαντικό θόρυβο για όλη την Ευρώπη, δεν θα είναι αυτή καθ' αυτή η συμφωνία αλλά οποιοιδήποτε άλλος που τα συμφέροντα θα εφεύρουν! Αλλά ακόμα και αν πάτε στην άλλη δίοδο του ρωσικού φυσικού αερίου προς την Ευρώπη θα βρείτε την διαμελισμένη και πολύπαθη Ουκρανία. Αυτό είναι που με κάνει να πιστεύω ότι λίγα τα ψωμιά της Κυβέρνησης που από χθες λογικά θα βλέπει τους Αμερικανούς πράκτορες μέσα στα σπίτια τους και τα γραφεία τους. 

nyxtobaths

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου