Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Ακούστε την καρδιά σας, την καρδιά του πραγματικού Έλληνα.

Σχετική εικόνα
Τα καθεστωτικά ΜΜΕ στρέφουν ήδη την προσοχή μας στο 2060, δήθεν μισοαστεία, δήθεν μισοσοβαρά, για να αρχίσουμε να συνηθίζουμε στην ιδέα και να το χωνέψουμε.

Όμως μάγκες των ΜΜΕ, υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια. Μέχρι

το 2060 μεσολαβούν 43,5 χρόνια, δηλαδή μισός αιώνας.

Τι θα γίνει λοιπόν; Θα μείνουμε σε μνημόνια μέχρι τότε ή θα αποκτήσουμε από τώρα την ελευθερία μας, το δικό μας νόμισμα και τη δική μας οικονομική ανάπτυξη;

Ο.....

.. Μπαρόζο, που το 2010 ήταν πρόεδρος της ΕΕ, το είπε προχθές. Αν η Ελλάδα έφευγε από το ευρώ το 2010 το ευρώ θα κατέρρεε αμέσως. Εμείς όμως αποφασίσαμε να διασώσουμε το ευρώ και τις γαλλικές και γερμανικές τράπεζες, περιμένοντας, στην καλύτερη περίπτωση (για να μην το πω βλακεία ή προδοσία), να δείξουν οι εταίροι μας αλληλεγγύη.

Σήμερα και αφού προηγουμένως μας έκαναν δούλους των ευρωπαϊκών κρατών και μας εξάρτησαν από τις εκλογές τους και τα κοινοβούλιά τους, όχι μόνο δεν υπάρχει αλληλεγγύη, αλλά υπάρχει αυστηρή τιμωρητική διάθεση μέχρι το 2060 και
βλέπουμε.

Φίλοι μου, ακόμα πολλοί από εμάς διατηρούμε κάποιες περιουσίες έστω υποτιμημένες, αλλά τις διατηρούμε. Αν όμως συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δεν θα μας μείνει τίποτα. 


Κάποτε θα κοιτάμε τις περιουσίες που φτιάξαμε, τους δρόμους που κατασκευάσαμε, τις υποδομές τις οποίες εμείς πληρώσαμε, τα δημόσια αγαθά μας, να τα χαίρονται άλλοι, ενώ εμείς δεν θα έχουμε ούτε χρήματα για να φυτοζωήσουμε. 

Ο εξανδραποδισμός θα συνεχιστεί με γοργούς ρυθμούς και στην Ελλάδα θα έρθουν άλλοι άνθρωποι και άλλοι πολιτισμοί. Για την εγχώρια και ξένη ολιγαρχία αυτό δεν σημαίνει τίποτα, αντίθετα τους διευκολύνει στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, για μας όμως τους απλούς Έλληνες, είναι πόνος ψυχής.

Ακόμα και τώρα είναι καιρός να αποκτήσουμε το δικό μας νόμισμα, τη δική μας οικονομική πολιτική αυτάρκειας και να ανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία, αλλάζοντας ταυτόχρονα το σάπιο πολίτευμα που μας χρεοκόπησε. 


Δεν θέλουμε να εκδικηθούμε την Ευρώπη ούτε να την κάνουμε να ανησυχήσει και να υποχωρήσει. Απλά θέλουμε να ζήσουμε και να ζήσουμε ως λαός με αξιοπρέπεια, κατά πως ταιριάζει στην ιστορία μας.

Αν αρχίσουμε τώρα, μέχρι το 2060, όπου θέλουν να μας έχουν σε μνημόνια, θα έχουμε ήδη δημιουργήσει το νέο Χρυσό Αιώνα της ελληνικής ιστορίας. Αν δεν το μπορούμε, αν δεν το αξίζουμε, τότε ας καταστραφούμε, αλλά πρέπει πρώτα να προσπαθήσουμε. Έτσι κι αλλιώς με μνημόνια και επιτροπεία μέχρι το 2060 είμαστε ήδη κατεστραμμένοι. Δεν μας μένει άλλη λύση.

Μην ακούτε καλοταϊσμένους καθηγητάδες και τα παπαγαλάκια του συστήματος, που πληρώνονται ακριβώς για να κάνουν συστημική προπαγάνδα. Ακούστε την καρδιά σας, την καρδιά του πραγματικού Έλληνα.

Πέτρος Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου