Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΜΕΣΑ !!

Αρθρο 1: (Μορφή του πολιτεύματος)

1. Tο πολίτευμα της Eλλάδας είναι Προεδρευόμενη Kοινοβουλευτική Δημοκρατία.
2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.
3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και....
..... ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.
Ως λαός που γέννησε την Δημοκρατία και την Ελευθερία ένα πράγμα μας απομένει να κάνουμε και αυτό είναι να ζητήσουμε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρόεδρο της Βουλής, την Κυβέρνηση και τους αρχηγούς των κομμάτων να γίνει Δημοψήφισμα ώστε ο ίδιος ο κυρίαρχος λαός να αποφανθεί εάν αποδέχεται ή όχι την συμφωνία των Πρεσπών και τότε η Βουλή να πράξει ανάλογα. 


Εχει αποδειχτεί πλέον ότι δεν υπάρχει πρακτική διαφορά μεταξύ «προοδευτικών» και «συντηρητικών» κομμάτων διότι όλα είναι υποταγμένα στις ίδιες ξένες δυνάμεις παρά την μεταξύ τους φαγωμάρα για το ποιός θα εξυπηρετήσει καλύτερα τους εντολείς του στην συντελούμενη εθνική μας παρακμή.

Δυστυχώς οι εκτός κοινοβουλίου αποκαλούμενες ως πατριωτικές ομάδες δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους και να συνταχθούν σε έναν κοινό αγώνα,αφενός εξαιτίας των μεταξύ τους ιδιοτελών διαφορών και αφετέρου λόγω διασπαστικών ενεργειών του συστήματος αλλά κυρίως λόγω της αδυναμίας τους να έχουν βήμα προς το ευρύ κοινό καθόσον τα μέσα ΜΜΕ ελέγχονται από το ίδιο το σύστημα. 

Ένα δημοψήφισμα για το εθνικο μας θεμα  θα αναπτερώσει το χαμένο ηθικό των Ελλήνων που αισθανόμαστε προδομένοι και ντροπιασμένοι.

1 σχόλιο:

  1. ΜΕ ΜΕΤΡΗΜΑ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΓΚΙΟΥΛΑΡ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ,

    ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ,

    ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΕΥΤΟΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΦΙΛΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ

    ΜΕ ΟΣΑ ΕΧΘΡΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ - ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,

    ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ....

    ΕΛΕΟΣ ! ! !

    .
    https://1.bp.blogspot.com/-UPBpbM7dxC4/W6t5YuJf8VI/AAAAAAAAYeQ/PLiQ8EMEcyMXZeRK48wQMEivhzZgoZJxQCLcBGAs/s400/42304731_2126774964000959_5294464885097234432_n.jpg
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ .
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή