Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΕΘΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ



ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΗΡΕΘΕΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ  ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !

«Αρχηγέ» του Τροικανού ΓΕΕΘΑ (ως μονοπρόσωπο εκφραστή του συνόλου των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας), με ποίο τίμημα και ψυχή ελληνική υπηρετείς και υπακούεις και τιμάς (με χαιρετισμούς τιμής) έναν «υπουργό» αμύνης που έχει υπογράψει την παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας της Χώρας στις ξένες κατακτητικές δυνάμεις της Τρόικας με επίσημες υπογραφές του ελληνικού κράτους στα πλαίσια δύο Διεθνών Συμβάσεων? (τις Δανειακές Συμβάσεις του 2010 και 2012).
Η πράξη αυτή προδοσίας, είναι βαρύτερη της αντίστοιχης Συνθήκης Παράδοσης της χώρας την 23 Απριλίου 1941 από τον Τσολάκογλου στους Γερμανούς, διότι η τελευταία έγινε, τουλάχιστον, μετά από μια ένδοξη πολεμική ήττα και σε κατάσταση πολέμου. 
ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑ κράτος στην παγκόσμια ιστορία, εκτός της σημερινής Ελλάδος, δεν έχει υπογράψει παράδοση της Εθνικής του Κυριαρχίας σε καιρό Ειρήνης και ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ δεν το έχει αυτό προδοτικά ανεχθεί!
Και σε ερωτώ: Εφόσον η αποκλειστική αποστολή και καθήκον τον Στρατού και των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι η προστασία των συνόρων, η αποτροπή εισβολής εξωτερικών εχθρικών δυνάμεων και η προστασία της ακεραιότητας και της Εθνικής Ανεξαρτησίας της Ελλάδος, ποίος ο σκοπός της ύπαρξή σας, όταν όλα τα παραπάνω έχουν παραδοθεί αμαχητί στον εχθρό? 
Δεν αντιλαμβάνεστε ότι με τις παραπάνω προυποθέσεις, ο λόγος ύπαρξής σας εξυπηρετεί μόνο την προστασία του εχθρού που είναι πλέον εντός των συνόρων της χώρας? 
Δεν αντιλαμβάνεστε ότι είστε πλέον ένας προδοτικός στρατός προστασίας των ξένων κατακτητών της Τρόικας και των ημεδαπών Προδοτών της χώρας? 
Δεν αντιλαμβάνεστε ότι λειτουργείτε ως Στρατός Προδοσίας και Κατοχής εναντίον του ίδιου του Ελληνικού Λαού, του οποίου-υποτίθεται-έχετε ορκιστεί ενώπιον του Θεού, να του προστατεύετε το Σύνταγμα Ελευθερίας και Εθνικής του Ανεξαρτησίας, την τιμή και την Ελευθερία του?
Με ποίο δικαίωμα και δικαίωση φοράτε τα παράσημα της ντροπής και προδοσίας στον στήθος σας? Με ποίο δικαίωμα αμαυρώνετε και προσβάλετε την ένδοξη θυσιαστική ιστορία του ενδόξου Στρατού της Ελλάδος, η ιστορία του οποίου ταυτίζεται και πραγματώνεται με αυτή του Ελληνικού Έθνους?

Κι ερωτώ: Εάν οι κληθέντες προς κατάταξη νεοσύλλεκτοι σε όλη την Ελλάδα, αρνηθούν συλλογικά να καταταγούν, για τους παραπάνω λόγους, θα βρεθεί Στρατοδικείο να τους καταδικάσει? Δεν νομίζω…και δεν το προτείνω, ούτε το συνιστώ βέβαια…Και, θα σας θυμίσω τούτο: 

Σύμφωνα με το άρθρο 120 Συντ., προδοσία διαπράττει όχι μόνο αυτός που ενεργά διαπράττει προδοσία κατά της χώρας, αλλά κι αυτός που δεν κάνει ότι μπορεί, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ, να την αποτρέψει…και στην κατηγορία αυτή ανήκετε ΕΣΕΙΣ (ο στρατός).
Και σας πληροφορώ, ότι σας έχω συμπεριλάβει στην μήνυσή μου για συνέργια στην Εσχάτη Προδοσία κατά της Πατρίδος.
Αρχηγέ, Ντροπή σας, να σιωπάτε ενοχικά και προδοτικά για τον αφανισμό και θάνατο της Ελλάδος, ως ιστορικής ύπαρξης και αξίας και να διαδηλώνετε ανήθικα στην Αθήνα και να εκφράζετε την έννοια σας ΜΟΝΟ για την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ της ΣΚΛΑΒΙΑΣ και ΚΑΤΟΧΗΣ την δική σας και της χώρας κι όχι για την ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ Αρχηγέ

Κι εσύ ΜΑΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ θα στείλεις το μονάκριβο γυιό σου, σαν πρόβατο σε σαγή σε έναν άοπλο στρατό εναντίον του σκλαβωμένου ελληνικού λαού?

ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.. ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 Συντάγματος





 Dimitrios Vogias.


1 σχόλιο:

  1. ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ Ο ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή