Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Η ΣΠΙΘΑ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΥΡΟΚΡΟΤΗΤΗΣ ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ,ΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ!!


Πρωτοπορία ανήκει, πάντα και σε όλες τις ιστορικές περιόδους, στους ολίγους.


ΗΛΙΑ Α. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥ

Η Διατατεγμένη «Υπηρεσία» των Εντολοδόχων–Υποτελών, κομματικών Ηγετίσκων για την ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ εν όλω ή εν μέρει, αποτελεί ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ. 
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ με ότι αυτό συνεπάγεται ήτοι: Πολιτική – Οικονομική – Ηθική και Ψυχολογική Υποδούλωση και Εξαθλίωση ενός ολόκληρου Λαού. Αποτελεί με άλλους λόγους καραμπινάτο Φασιστικό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. 

Το ΣΥΝΤΑΓΜΑ έχει κυριολεκτικά κονιορτοποιηθεί και απαιτείται Άμεση και Καθοριστική Επανασύνταξή του. Κατά συνεπεία μη Υπάρχοντος Συνταγματικού χάρτη, το εν λόγω φασιστικό και Δουλοπρεπές Υποταγμένο σε ψευδοεταίρους Καθεστώς, πρέπει Άμεσα να ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ, από τις Υπάρχουσες Εν υπνώσει ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Από ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. 

Από ΔΥΝΑΜΕΙΣ που Μάχονται «Υπέρ βωμών και Εστιών». Το Ελληνικό Κράτος έχει ήδη καταρρεύσει και ευρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση Έρμαιο όλων των ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ και των Υποκατ
αστάτων..
αυτής (Ε.Ε., ΔΝΤ, Ε.Κ.Τ.).

ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ «ΗΓΕΣΙΕΣ» ΑΝΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΜΕΣΗ. 

Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ Εν Καιρώ Ειρήνης και Άνευ τινός πολεμικής ήττας, Αποτελεί ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και Επισύρει την Εσχάτη των ποινών.  


Η Προκατασκευασμένη και Κάλπικη «Μεταπολίτευση» του 1974, που άρχισε με τον «Εθνάρχη» Κ. Καραμανλή του «Η Κύπρος κείται μακράν» που ήταν προϊόν των Σκοτεινών Στρατηγείων και Λεσχών των «παγκοσμιοποιητών», αποτέλεσε την πλέον χείριστη και επονείδιστη πολιτική περίοδο του 20ου αιώνα. 

Η «Κοινοβουλευτική Δημοκρατία» που επεβλήθη από το 1974 και εντεύθεν, αποτελεί Εθνικό ΟΝΕΙΔΟΣ και ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΗ, για το Ένδοξο Εθνικό Παρελθόν, του Οικουμενικού Ελληνισμού και της Παγκόσμιας Διαχρονικής ιδέας της Κλασικής Ελλάδας. Της Ελλάδας του Πνεύματος, του Πολιτισμού και της Αληθούς Δημοκρατίας. Η ψευδεπιγράφως λεγόμενη «Κοινοβουλευτική Δημοκρατία» του 1974 αποτέλεσε την φύτρα και το φυτώριο της Πολιτικής Απάτης, της Αναξιοκρατίας, της Αδίστακτης Φαυλότητας του Μακιαβελικού Πολιτικαντισμού, της Προπαγάνδας και της Άνδρωσης των Αχρείων «πολιτικών» Παρασίτων στον Δημόσιο βίο.

Εθνική Ταπείνωση.
Πολιτική Παρακμή.
Ηθική Κρίση Αξιών.
Οικονομική Εξαθλίωση, Κατάρρευση και Άτυπη Χρεοκοπία.
Ευτελείς Διεθνείς Συμβιβασμοί, είναι τα αγαθά της Μεταπολίτευσης του 1974.

Η χώρα μας σήμερα χρειάζεται από τους Έλληνες πολιτικούς περισσότερη πράξη και λιγότερες θεωρίες. ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ. Απαιτεί ουσιαστικές ενέργειες δια της ΑΠΛΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΝΟΥ, με βάση τα καθημερινώς διαμορφούμενα νέα Ιστορικοπολιτικά δεδομένα και τις εθνικές μας ανάγκες.
Αυτό επιβάλλουν οι επικρατούσες συνθήκες.
Αυτό επιτάσσουν οι διεθνείς εξελίξεις.

Η χώρα χρειάζεται νέα οράματα, δημιουργικές ιδέες και σύγχρονες ουσιαστικές θεωρήσεις, οι οποίες θα ανταποκρίνονται στα νέα πολιτικοκοινωνικά δεδομένα και στα ζωντανά μηνύματα των καιρών.
Αναζητούνται πρωτοπόροι, καινοτόμοι μεταρρυθμιστές για διάνοιξη καινούργιων Ιστορικών αφετηριών.

Οι Εθνικές και Ιστορικές συνθήκες, αξιώνουν να καταδικασθούν ηθικά, οριστικά και τελεσίδικα στη συνείδηση των Ελλήνων, οι εκτελεστές και εντολοδόχοι σκοτεινών και ύπουλων μεθοδεύσεων, που μας οδηγούν με βεβαιότητα στην εθνική καταισχύνη και στο ξερίζωμα των αξιών του ήθους και των αρχών της Ελληνικής κοινωνίας.

Οι φαύλοι, οι ψεύτες, οι συνωμότες της Εθνικής μας αξιοπρέπειας δεν έχουν θέση στη δημόσια ζωή της χώρας.

Οι ασχολούμενοι με τα της Πολιτείας, διαχειρίζονται ύψιστα εθνικά συμφέροντα και τις τύχες ολοκλήρου του Ελληνισμού και αυτό ασφαλώς αποτελεί έργο υπεύθυνων πολιτικών ηγεσιών και όχι των στυγνών επαγγελματιών της πολιτικής και των οπαδών του Μακιαβελικού Πολιτικαντισμού.
Επιβάλλεται, εδώ και τώρα, η άμεση ανανέωση σε θεσμούς, ιδέες, πράξεις και πρόσωπα.

Η πολιτική σκέψη και πράξη, θα πρέπει να συνοδεύονται από σύνεση, ωριμότητα, κριτική γνώση και αντίληψη του πολιτικού γίγνεσθαι και κυρίως γνήσια και αντικειμενική κρίση, πέραν των ατομικών βουλήσεων και επιθυμιών.

Είναι πλέον αυταπόδεικτο ότι οι «αιωνόβιοι» επαγγελματίες της πολιτικής και τα ετικετοφόρα κόμματα των χρωμάτων και τα οποία εξουσιάζουν σήμερα την πολιτική (και όχι μόνο) ζωή και πορεία της χώρας, καθίστανται ανίκανα και ανεπαρκή. 

Η ιστορική ευθύνη για τη συμμετοχή και ανάμειξη στον δημόσιο βίο της χώρας νέων ανθρώπων, εναπόκεινται πλέον σε αυτούς τους νέους που διακατέχονται από αισθήματα εθνικής προσφοράς και διαθέτουν την τόλμη της πρωτοπορίας.

Η πρωτοπορία ανήκει, πάντα και σε όλες τις ιστορικές περιόδους, στους ολίγους.

Ανήκει σ’ αυτούς οι οποίοι, μέσα από αντίξοες συνθήκες και δαιδαλώδεις διαδρομές, γίνονται οι αναμορφωτές και οι δημιουργοί των ιστορικών σταθμών και των νέων αφετηριών.

Εσήμανε η οριακή στιγμή για την ανάληψη εθνικών ευθυνών από όσους πιστεύουν ότι ο Ελληνισμός πρέπει να συνεχίσει το διαχρονικό Ιστορικό του Πεπρωμένο.

Όχι άλλα λόγια, στείρες διαπιστώσεις, άβουλες κρίσεις, θεωρίες, ευχολόγια, κλπ.

Εσήμανε η στιγμή των ιστορικών αποφάσεων, της δράσεως και των εμπράκτων πολιτικών πρωτοβουλιών.

Είναι βέβαιο ότι η Ελλάς, δεν στέρεψε σε πνεύμα, ψυχή και σθένος.

Το έναυσμα, η σπίθα και ο Εθνικός Πυροκροτητής, επί τέλους, ας λειτουργήσουν.

Απαιτείται η λειτουργία ενός Εθνικού Οροσήμου – Σταθμού, που θα σηματοδοτήσει καινούργιες Εθνικές και Ιστορικές αφετηρίες.

Το Αρχαίο Ελληνικό πνεύμα, πρωτοπόρο, δημιουργικό και συνεχής δότης ιδεών, σκέψεων και προσανατολισμών προς ολόκληρη την ανθρωπότητα, αποτέλεσε την φύτρα που βλάστησαν και καρποφόρησαν, η έννοια, ο ορισμός και η εδραίωση της πολιτικής σκέψεως, του πολιτικού διαλογισμού και της πολιτικής πράξεως, στοιχεία που συνιστούν την πολιτική επιστήμη.

Ιδέες, διαλογισμοί και αρχές οι οποίες με την διαδρομή των αιώνων εδραιώθηκαν, ενδυναμώθηκαν και καταξιώθηκαν στην ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και αποτελούν μέχρι σήμερα τις ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ και τα στηρίγματα που διέπουν τους ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.

Κατά συνέπεια, ο επονομαζόμενος σήμερα ΔΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ είναι γνήσιο δημιούργημα της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφικής θεωρήσεως.

Είναι ολόκληρα οικοδομημένος πάνω σε ελληνικά βάθρα, σε προγονικές μας πρωταρχικές ιδέες και έννοιες και οι βασικότεροι θεσμοί του διέπονται αδιαμφισβήτητα από την αρχαία ελληνική διανόηση και φιλοσοφία. Η ιστορική πορεία της ανθρωπότητας και οι εκάστοτε πνευματικές της ανατάσεις, συντελέσθηκαν υπό την οδηγό σκέψη των αθανάτων Εθνικών μας Αξιών. Η κλασική μας παιδεία, διαποτίζει την ζωή και τη δράση της δυτικής κοινωνίας και κάθε τι που διέπεται και διαπνέεται από νοητική και πνευματική δομή και προσδίδει ένα ιδιαίτερο ΗΘΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ αποτελεί την κεφαλαιώδη προσφορά της στον σύγχρονο δυτικό κόσμο.

Με αυτή, λοιπόν, την ανεκτίμητη υποδομή της εθνικής μας κληρονομιάς με την ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ διεθνή παραδοχή της, έχουμε την βαριά ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ να ενατενίσουμε δυναμικά και σύμφωνα με τα μηνύματα των καιρών, το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ, σηματοδοτώντας τις περαιτέρω ιστορικές μας επιλογές.

Εν επιλόγω κρίνουμε σκόπιμη την ακόλουθη επισήμανση.

Όλοι αυτοί οι Ανάξιοι, Φαύλοι και Ψοφοδεείς Πολιτικάντιδες της Δεκάρας, ας μην Εφησυχάζουν και Επαναπαύονται στις «Δάφνες» της Προδοσίας και της Υποταγής.

Απόλυτη Ενδοτικότητα και Υποταγή στον «Παγκοσμιοποιητικό παράγοντα» των Διεθνών Συνωμοτών.

Διότι η ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΜΕΣΙΣ, δεν έρχεται πάντα συστηματικά και προγραμματισμένα, αλλά έρχεται όλως Αιφνιδίως και πέφτει ως Σιδηρούς Πέλεκυς, επί των Κεφαλών όλων των Αχρείων, που επρόδωσαν, έναν ολόκληρο και Υπερήφανο Ελληνικό Λαό και εγκλημάτησαν βαρύτατα σε ένα Ένδοξο Ελληνικό Έθνος.    

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου