Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;;

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΣ ΑΠΟ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣΧΕΣ ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ???

Χωρίς τέλος αποδεικνύεται ο κατηφορικός δρόμος της οικονομικής και κοινωνικής «περιδίνησης», στον οποίο έχει εισέλθει η Ελλάδα στα τρία τελευταία χρόνια της εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών. 

Οι συνέπειες αυτών είναι ιδιαίτερα καταστρεπτικές για την κοινωνία και τη Χώρα, αλλά και την θέση της στον διεθνή χώρο, καθόσον έχει αποδεχθεί τον ρόλο του παγκόσμιου «πειραματόζωου» και της μετατροπής της, από ισότιμη Ευρωπαϊκή Χώρα, σε οιονεί «αποικία χρέους».

Είναι, πλέον, πασιφανές, ότι το ακολουθούμενο ακραίο νεοφιλελεύθερο οικονομικό «πείραμα», το μόνο που προσφέρει, είναι η γιγαντιαία οικονομική ύφεση και τα κοινωνικά «ερείπια».

Η εφαρμογή του «θανατηφόρου μνημονιακού φαρμάκου» έχει δημιουργήσει συνθήκες ιστορικής ήττας για την Χώρα, αφού το 30% του ενεργού δυναμικού της και το 60% των νέων είναι άνεργο, τα μισά και πλέον νοικοκυριά έχουν κηρύξει στάση πληρωμών, ο πρωτογενής τομέας βρίσκεται στα όρια της κατάρρευσης, ενώ η παραγωγική βιομηχανική βάση της Χώρας σε πλήρη αποδιοργάνωση.

Το μόνο «αντίδοτο», που προτείνεται ως λύση για τη Χώρα από το σύστημα παρακμής, είναι το ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου μέσω των αποκρατικοποιήσεων και των υπολοίπων «φιλέτων», δηλαδή των «ασημικών» της Χώρας, χωρίς, καν, ένα στοιχειώδες σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης και ανάπτυξης. ...

Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, το σύστημα παρακμής, που κυβερνά τη Χώρα και συναποτελείται από την παρασιτική οικονομική ολιγαρχία και μεγάλο μέρος του πολιτικού προσωπικού του δικομματικού κλεπτοκρατισμού της Μεταπολίτευσης, που υπηρετείται σήμερα από την τρικομματική κυβέρνηση, στην προσπάθειά του να περισώσει τα προνόμιά του με τις «πλάτες» των διεθνών τοκογλύφων, αφενός, επιδεικνύει συνεχή αυταρχισμό στην άσκηση της εξουσίας και, αφετέρου, είναι διατεθειμένο να ακολουθήσει μέχρι τέλους αυτή την «θανατηφόρα» πολιτική για την Ελλάδα, ανεξαρτήτως κοινωνικού και εθνικού κόστους.

Αυτή η κατάσταση της «βύθισης» της Χώρας πρέπει να ανατραπεί. Προϋπόθεση γι’ αυτό είναι η δημιουργία ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ . ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΣ ΑΠΟ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣΧΕΣ ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου