Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Εταίροι ή… σαρκοβόρα;


Οι εξελίξεις στην Κύπρο, επιβεβαιώνουν όλους εκείνους που επέμεναν για την προβληματική Ευρώπη, για την Ευρώπη του 4ου Ράιχ, για την Ευρώπη των σαρκοβόρων που έστησαν παγίδα θανάτου με το πρόσχημα της αλληλεγγύης, της αδελφοσύνης και της… δημοκρατίας!

Η γενέτειρα της Αφροδίτης, το πολύπαθο νησί της Κύπρου στοχεύθηκε από τους… «εταίρους» και δέχεται ευθεία επίθεση. Μία επίθεση που μπορεί να μην γίνεται με στρατιωτικά όπλα, αλλά τα αποτελέσματά της θα είναι το ίδιο –ίσως και περισσότερο- οικτρά για την Κύπρο. 

Η πρόφαση είναι το οικονομικό πρόβλημα, το οποίο όμως είναι ουσιαστικά ανύπαρκτο για το μέγεθος της Ευρώπης, αφού είναι δυνατό να αντιμετωπισθεί με ένα μικρό στατιστικό λάθος στην εκτύπωση ευρώ. 


Η πραγματική αιτία, είναι ο φυσικός ορυκτός – ενεργειακός πλούτος που έχει πλήρως επιβεβαιωθεί και το μέγεθος του οποίου αιτιολογεί απολύτως το γιατί η Κύπρος (αλλά, όλως συμπτωματικώς και η Ελλάδα) έχει τοποθετηθεί στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενεργειακού χάρτη του αύριο. 


Τα αρπακτικά – σαρκοβόρα της Ευρώπης, οσμίστηκαν την μοναδική ευκαιρία να ΚΛΕΨΟΥΝ αυτό το οποίο έχουν απόλυτη ανάγκη να… αγοράσουν. Και χωρίς δεύτερη σκέψη, απέναντι στην αμφιβόλου ποιότητας και ικανότητας νεότευκτη κυβέρνηση Αναστασιάδη, εκβίασαν ωμά και προσυνεννοημένα τον έτσι κι αλλιώς «ευλίγιστο» (κατά πολλούς ολίγιστο) Αναστασιάδη.

Δοθείσης της ευκαιρίας, λοιπόν, και δημιουργώντας συνθήκες ψυχροπολεμικές, τα όρνεα της ευρωζώνης, έριξαν τις μάσκες του πολιτισμού, του ανθρωπισμού και της δημοκρατίας, και αποφάσισαν να μην βάλουν το δάχτυλο στο… «μέλι», αλλά να πάρουν ολόκληρο το «μέλι» από τους πραγματικούς ιδιοκτήτες του, αφού οι δικές τους χώρες (βόρεια Ευρώπη) αποτελούν παραδείγματα μηδενικής γεωπολιτικής και γεωοικονομικής αξίας. 


Η λογική του απλού κλέφτη, του κοινού τοκογλύφου, αλλά και του στυγερού δολοφόνου, δημιούργησαν ένα μοναδικό μίγμα θρασύτητας, αφού προηγουμένως εξασφαλίσθηκε πως οι αντιστάσεις για το εγχείρημα θα είναι από ελάχιστες έως μηδενικές. Και οι αντιστάσεις του Αναστασιάδη (σημερινός πρόεδρος της Κύπρου) στον εκβιασμό προς την Κύπρο, ήταν όντως μηδενικές, αφού δεν ακολούθησε τον δρόμο της λογικής, δεν προφασίσθηκε το μέγιστο της απόφασης και την απαραίτητη ενημέρωση του Κυπριακού Κοινοβουλίου, αλλά… αφού πρώτα ενέδωσε, στη συνέχεια… διαμαρτυρήθηκε!

Η Κύπρος, σήμερα, δέχεται μία νέα εισβολή. Μία αχαρακτήριστη επίθεση από υποτιθέμενους φίλους και δυστυχώς –η ιστορία επαναλαμβάνεται- με πολιτική ηγεσία αμφίβολης ή μηδενικής ικανότητας. 


Οι Κύπριοι, σήμερα καλούνται –εάν και εφόσον θέλουν να διασωθούν οικονομικά αλλά και εθνικά- να ανατρέψουν άμεσα την ολίγιστη κυβέρνηση Αναστασιάδη και να απαγκιστρωθούν από την απειλή της παραμονής στο ευρώ, τη στιγμή που γνωρίζουν πολύ καλά πως οι «εταίροι» είναι κοινοί κλέφτες με κοστούμια και δεν προτίθενται να κινηθούν –σε καμία απολύτως περίπτωση- για να βοηθήσουν την Κυπριακή οικονομία, αφού μέσω της εκβιαστικής εντολής τους επιβεβαιώνουν πως θέλουν να δολοφονήσουν οικονομικά το κράτος της Κύπρου και να ανοίξουν στη συνέχεια όλες τις «πόρτες» για την διάλυσή του (βασιζόμενοι στην λογική του «διαίρει και βασίλευε»).

Τα σαρκοβόρα επιτίθενται –κατά κανόνα- στα αδύναμα μέλη μιάς ομάδας. Το πρόβλημα της Κύπρου είναι πως τα σαρκοβόρα αποτελούν μέρος της ομάδας και η μοναδική οδός για να αντιμετωπισθεί η προσχεδιασμένη δολοφονία της αδύναμης Κύπρου, είναι να… φύγει από αυτή την ομάδα – δολοφόνο, ζητώντας την άμεση βοήθεια της Ρωσίας...


Η Κύπρος βρίσκεται μέσα σε ένα τεράστιο πρόβλημα και έχει την δυνατότητα (λόγω ενεργειακών πόρων) να διαφύγει της δολοφονικής "προστασίας" της ευρωζώνης και να την καταγγείλει διεθνώς γιασχεδιασμούς και πρακτικές κοινού απατεώνα... Εάν οι Κύπριοι κοιτάξουν ψυχρά τα δεδομένα, θα διαπιστώσουν πως η ευρωζώνη είναι εξαρτώμενη από την Κύπρο και όχι το αντίστροφο, το οποίο αποδέχτηκε πολύ εύκολα η σημερινή πολιτική της ηγεσία...


ΥΓ: Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για την Ελλάδα. Κι αυτό επειδή –αν και έγινε γνωστό παρακάμφθηκε από το σύνολο των τροϊκανών ΜΜΕ- στην Ελλάδα ισχύει ήδη η δυνατότητα υφαρπαγής προσωπικής περιουσίας (είτε αφορά ακίνητα είτε μετρητά) από τη στιγμή που «πέρασε» νόμος που δίνει το δικαίωμα στο ΣΔΟΕ να παρεμβαίνει σε τραπεζικούς λογαριασμούς πολιτών, χωρίς καν εισαγγελική εντολή…! 


Θα έχει πραγματικό ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε τις αντιδράσεις των βόρειων χωρών της ευρωζώνης, εάν υπάρξει θέμα ταυτόχρονης αποχώρησης (Ελλάδας και Κύπρου) από το ευρώ... 

Τότε, η παρτίδα πόκερ των σκληρών της βόρειας Ευρώπης θα γίνει πραγματικά ενδιαφέρουσα, αφού η επόμενή τους κίνηση θα είναι η διάλυση της "κοινότηταςπρος διαφύλαξη των μέχρι σήμερα κερδών τους...

bordersgr
http://kefalokleidomata.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου