Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Ένταση στην Κύπρο! Αγανακτισμένοι έξω από το Προεδρικό επιτέθηκαν στον κυβερνητικό εκπρόσωπο - Φυγαδεύτηκε ο Αναστασιάδης (βιντεο)


Εκατοντάδες αγανακτισμένοι πολίτες έχουν συγκεντρωθεί έξω απο το Προεδρικό Μέγαρο όπου αυτήν την ώρα συναντώνται οι πολιτικοί αρχηγοί της Κύπρου για να ζητήσουν εξηγήσεις απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για την αποδοχή του όρου του Eurogroup για κούρεμα των καταθέσεων.

Εισερχόμενος απο την κύρια είσοδο του Προεδρικού ο

Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης προπηλακίστηκε απο τους διαδηλωτές, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και χτυπούσαν το αυτοκίνητο του. 

«Ο λαός δεν χρωστά, δεν πληρώνει, δεν πουλά» είναι το σύνθημα που φωνάζουν οι διαδηλωτές που βρίσκονται αυτή την ώρα συγκεντρωμένοι έξω από την είσοδο του Προεδρικού Μεγάρου.

Οι αγανακτισμένοι πολίτες, περίμεναν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αφιχθεί στο Προεδρικό για την προγραμματισμένη του συνάντηση με τους αρηχγούς των κομμάτων.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του newsit.com.cy, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, βρίσκεται ήδη εντός του Προεδρικού Μεγάρου, αφού μπήκε απο διαφορετική είσοδο με τη βοήθεια των αστυνομικών.

Οι πολίτες έφραξαν την κύρια είσοδο του Προεδρικού Μεγάρου, ενώ απέκοψαν την κυκλοφορία στην Λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη.

Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και άντρες της Κυπριακής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Νωρίτερα, ομάδα διαδηλωτών από την Επιτροπή Ριζοσπαστικής Αριστεράς , είχε διαδηλώσει στην ίδια περιοχή έξω από το Προεδρικό κατά της απόφασης του Eurogroup για κούρεμα των καταθέσεων.


Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν πως πάνω από 150 εταιρίες έχουν ήδη αποστείλει μέσω των λογιστών τους σχετικά αιτήματα για απόσυρση των καταθέσεών τοους από τις τράπεζες της Κύπρου και μεταφοράς τους αλλού.

Από το πρωί χιλιάδες πολίτες προσπάθησαν να "σηκώσουν" τις καταθέσεις τους όμως βρήκαν τις τράπεζες κλειστές και τα ΑΤΜ εκτός λειτουργίας...


Δείτε το βίντεο

http://attikanea.blogspot.gr
http://kefalokleidomata.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου