Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΠΑΝΙΚΟΣ στους καταθέτες μετά από δήλωση Στουρνάρα! (VIDEO)

Σχόλιο attikanea: Σηκώστε τα χρήματά σας  από τις Τράπεζες... Απλά σκεφθείτε ένα.... "μπλοκάρισμα" των ΑΤΜ τι θα σημαίνει....Τα γεγονότα, εξελίσσονται ραγδαία....
20130316-210154.jpg 

Πριν από λίγο, ο Στουρνάρας δήλωσε ότι “Δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις”!!!

Καταλαβαίνετε λοιπόν τον πανικό που προκλήθηκε σε..

αυτούς που (ακόμα) έχουν πέντε δεκάρες στην τράπεζα.


(να μην θυμίζουμε τώρα πόσο μέσα έπεσε ο Στουρνάρας στις προηγούμενες 35 δηλώσεις του…)


http://olympia.gr
http://attikanea.blogspot.gr
http://kefalokleidomata.blogspot.gr : ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ..


Η επανάσταση θα γίνει μέσω των τραπεζών» υποστηρίζει ο Ερίκ Καντονά σε βίντεο που ανέβηκε, αρχικά, στο YouTube και από αυτό, σε εκατοντάδες ιστοσελίδες, στο διαδίκτυο. 
Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής κάνει έκκληση σε όλους του πολίτες να αποσύρουν τις καταθέσεις τους από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.”Για να μιλήσουμε για επανάσταση, δεν θα πάρουμε τα όπλα, δεν θα σκοτώσουμε ανθρώπους. Μπορούμε να κάνουμε κάτι απλό. 
Αν 20 εκατομμύρια άνθρωποι αποσύρουν τις καταθέσεις τους το σύστημα θα καταρρεύσει γιατί είναι δομημένο πάνω στη δύναμη των τραπεζών”, εξηγεί ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 44 ετών.
“Αντί να βγεις στους δρόμους και να διανύσεις χιλιόμετρα για να διαμαρτυρηθείς, πήγαινε στην τράπεζά σου και απόσυρε τις καταθέσεις σου”, προτείνει ο Καντονά.
Το βίντεο, που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εφημερίδα Presse Ocean, στις 6 Οκτωβρίου, έχει υπότιτλους σε πολλές γλώσσες και μέχρι στιγμής το έχουν δει δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι.
“Αν υπάρξουν 20 εκατομμύρια άνθρωποι που αποσύρουν τις καταθέσεις τους το σύστημα θα καταρρεύσει χωρίς όπλα, χωρίς αίμα, τίποτα”, υπογράμμισε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου