Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΛΑΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ! !


«ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΗΝ ΑΕΡΙΝΗ ΤΗΝ ΜΑΚΑΡΙΑ ΓΗ
Η ΑΓΝΗ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΖΗ ΚΑΙ ΖΗ ΚΑΙ ΖΗ»
Κωστής Παλαμάς

Αδέλφια,

Μετά από αυτό που προέκυψε και στην Κύπρο αναρωτιόμαστε σοβαρά αν εξαπατόμεθα σκόπιμα και διωκτικά από τους παράγοντες που προκάλεσαν την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και στην Κύπρο.Κι ασφαλώς και σε άλλες χώρες όχι μόνο του Νότου .

Η ιδιαιτέρη σκληρότητα κι η αμεσότητα που έδειξε η τρόικα στην Κύπρο όπου ήδη Κύπριοι καταθέτες κλαίνε τις καταθέσεις τους μας προβληματίζει πια πολύ σοβαρά για τους καταστροφικούς παράγοντες που ανέλαβαν να μας σώσουν.!

Ποιοι είναι επιτέλους;Πως είναι δυνατό να μην λαμβάνουν υπόψη τους τα κοινωνικά δεδομένα και τις επιπτώσεις που δημιουργούν τα μέτρα στο λαό;

Είμαστε πλέον βέβαιοι πως αφενός η κρίση δημιουργήθηκε τεχνηέντως βάση σχεδίου αλλά και η διαχείριση είναι τέτοια ώστε να προκαλεί προβλήματα αποσύνθεσης της δημοκρατίας και της κοινωνικής συνοχής όσο και φτωχοποίηση κι εθνική όσο και κρατική αποδυνάμωση.

Πιο σοβαρό θεωρούμε το πρόβλημα της Κύπρου όπου υπάρχει κατοχική δύναμη .Η εμφάνιση Νταβούτογλου επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές όταν επιβεβαιώνεται επίσης πως το θέμα υφαρπαγής πετρελαίων κι αερίου από τα πλούσια κοιτάσματα μπορεί να θεωρείται αιτία της κρίσης..Κι ασφαλώς τα πετρέλαια δεν ενδιαφέρουν μόνο την Τουρκία.

Οσον αφορά την περίπτωση της Ελλάδας εχουμε να σημειώσουμε τα εξής:

-Μπορεί να μας εξηγήσει η Ελληνική Κυβέρνηση πότε βγαίνει η χώρα κι αν θα βγη ποτέ από την κρίση;
-Πώς γίνεται να έχουμε πλεόνασμα και να συνχίζονται ακάθεκτα τα χαράτσια;
-Μπορεί να μας πείσει πως η ένταξή μας στο ΔΝΤ έγινε από υπαρκτό έλλειμμα κι όχι από διογκωμένο και γιατί ο Γιωργάκης θέλησε να πάει στο Κατσελλόριζο να μας κάνει την σχετική ανακοίνωση όταν ο ίδιος σε προηγούμενς δηλώσεις του δήλωνε ότι το ΔΝΤ είναι παράδειγμα προς αποφυγή ;
-Μπορεί να μας εξηγήσει που πάνε τα λεφτά που μας παίρνουν και που πάνε τα λεφτά που παίρνουμε από τα δάνεια;
-Πως ξέρουν κάποια παπαγαλάκια πως ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ,τα οποία ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ειχε υποσχεθή πως θα καταβάλλονταν από την πρώτη Ιανουαρίου;Τώρα γιατί σωπάινει η κυβέρνηση;
-Μήπως περιμένει η κυβέρνηση να πεθάνουμε και μετά να μας τα δόσει;
(Από το 2010 λέμε στην κυβέρνηση πως δεν είναι δυνατό να περιμένει ο συνταξιούχους ένα χρόνο εν μέσω κρίσης αλλά και περισσότερο για να βγη η σύνταξή του.Μόλις τώρα ανακοίνωσε πως θα δ’ίδεται προσωρινή σύνταξη στο μισό του μισθού,Θα παρακαλούσαμε αυτόν που θα πάρει να μην ξεχάσει να μας ειδοποιήσει..!!).
-Μπορείτε να μας εξηγήσετε γιατί ενώ είμαστε φτωχοί και τα ταμεία είναι άδεια δίδονται υψηλοί μισθοί σε συμβούλους και παρασυμβούλους τύπου γκόλντεν μπόυς ;

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ...

Πως ναι η κρίση δημιουργήθηκε από ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ πράκτορες του σιωνισμού που έχουν αλώσει τα κέντρα εξουσίας από τον καιρό της χούντας ως σήμερα και διασπαθίζουν εξουσία και χρήμα σύμφωνα με το διεθνες αποκρυφιστικό σχέδιοΚΑΜΠΑΛΑ που σημαίνει ξεπούλημα του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας μας προς όφελος μιας νέας θρησκείας που ετοιμάζουν και θέλουν να την εμφανίσουν με ψεύδη στην θέση της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ μας..

Βάση του σχεδίου και κέντρο του γεωγραφικά είναι η ΚΥΠΡΟΣ και η ΕΛΛΑΔΑ.Επειδή γράφεται στην Ελλάδα η ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από το 1989 ως σήμερα.Η ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ αφορά και την Κύπρο και κρύβει και γεωλογικά κι αρχαιολογικά στοιχεία όσο και θρησκευτικά που έχουν κρύψει.Τα στοιχεία αυτά αφορούν και την Νέα Αποκάλυψη που το κείμενο έχει βρεθή σε κυλίνδρους ή κείμενα θρησκευτικά σε Μονές ..Με βάση το κείμενο πολεμούν με κάθε τρόπο την οικογένεια όσο και τις συγγενείς οικογένειες της Ελληνίδας που γράφει την Νέα Αποκάλυψη.

Ο ναζισμός είναι αποκρυφιστικός και η απόκρυφη ιδεολογία του συντίθεται από θεωρίες των Σταυροφόρων καταστροφέων που ηθελαν όχι απλώς να κατακτήσουν τους Άγιους Τόπους αλλά να τους λεηλατήσουν και να υφαρπάξουν τους θησαυρούς της και την Ορθοδοξία..!!

Από αυτές τις θεωρίες και σχολές (Δομινικανικά Τάγματα ,Ναίτες κλπ) διαμορφώθηκαν μετέπειτα μασονικές,
στοές οι οποίες στην συνέχεια προώθησαν το σχέδιο που υλοποιήθηκε και στον Β παγκόσμιο Πόλεμο( φασισμό-ναζισμό),Πανσλαβισμό(Κόκκινο φασισμό) αλλά και στην περίπτωση του 1974(πραξικόπημα –εισβολή και τουρκική κατοχή στην Κύπρο).

Ο σκοπός της διαχείρισης της κρίσης στην Ελλάδα δεν δείχνει καθόλου να είναι η αποχρέωση αλλά η μεγαλύτερη κρίση.Δείχνει ως εκβιασμός για τον λαό να αποδεχτεί την Νέα Τάξη πραγμάτων.

Τα σκάνδαλα τύπου Βατοπεδίου (Βατοπέδι,Μονή Τοπλού,αρχαιολογικός χώρος Ραμνούς )είναι το σχέδιο Καμπάλλα(ξεπούλημα).

Ειδικά η περίπτωση ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ αφορά συγκεκριμένα το ξεπούλημα της ΝΕΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ γιατί ως φαίνεται στην Μονή αυτή βρέθηκε προφητεία σχετική. Ετσι την μετέτρεψαν σε real estate Ρουσόπουλος,μοναχός Εφραίμ και συνεργάτες μοναχοί αλλά και η οικονομική συντεχνία που αφορά ως φαίνεται την ΛΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.Στο θέμα έχουν αναμειχθή και πολιτικοί παράγοντες (ΠΟΥΤΙΝ και ΦΙΛΙΠΠΟΣ της Αγγλίας). Ο Πούτιν αρνήθηκε ν αγοράσει την τράπεζα γιατί η Ε. κατέχει την ΝΑ και δεν την δίνει.Αντίθετα οι αδελφοί της και άλλοι αδελφοί φίλοι του Βατικανού την έχουν ήδη « δώσει  με ανταλλάγματα με σκοπό μάλιστα την αλλοίωση του κειμένου ώστε να έρθει στα μέτρα της μασονίας και των αιρέσεων και τουΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ.

Ο Ρουσόπουλος ήταν πολιτικός προιστάμενος της Ε στο Υπουργείο Τύπου όπου εργαζόταν ως τα τέλη του 2010 .Στο Υπουργείο αυτό οργίαζαν τα γκόλντεν μπόυς δεξιάς και ΠΑΣΟΚ.Τα έξοδα δώρων προς τον Εφραίμ κάλυπτε το Υπουργείο όσο και τα έξοδα των εκδρομών του Ρουσόπουλου και της οικογένειάς του..Το real estate ήταν τόσο «καλό» ώστε και «αποκαλύφθηκε» και ΔΕΝ υπέστη τιμωρία ο ‘ίδιος με την σουπερ βίλλα στο καπανδρίτι με ελικοδρόμιο ως κλαμπ.Μήπως είναι στέγη της Μπίλντερμπεργκ;

Πρότειναν στον Χριστόδουλο να δεχθή να ανακοινώσει ψευδή Νέα Αποκάλυψη αλλά αρνήθηκε φυσικά και μετά αρρώστησε και πέθανε στα πλαίσια των γνωστών συχνών καρκίνων ..που πλήτουν την αθρωπότητα (Τσάβες).

Η Ελένη που γράφει την ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ εκβιάζεται οικονομικά για να δεχθή να δώσει την Νέα Αποκάλυψη και γι αυτό κάνουν τον Ελληνισμό να υποφέρει.
Στην ίδια άρχισαν να της δημιουργούν πρόβλημα με τις τράπεζες και για ποσά 15000 ευρώ και 7000 ευρώ προσπάθησαν να της πάρουν δύο ακίνητα.
Όταν άρχισαν οι μειώσεις μισθών και τα χαράτσια τα προσάρμοσαν στη δική της περίπτωση ώστε να μην μπορεί να τα βγάλει πέρα οικονομικά αλλά ούτε να έρχεται στην Κύπρο ..
Επιπλεον υπάρχει μια φήμη πως κάποια μεγάλα ποσά βρίσκονται στο εξωτερικό σε λογαριασμούς τραπεζών και μας αφορούν σαν Ελληνες και Κύπριους.

Στην περίπτωση της Ε εμφανίσθηκε αρχικά μια κληρονομιά και μετά λεφτά από την Νιγηρία ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ.Για να πάρει αυτά τα ποσά ΠΛΗΡΩΣΕ 80000 ευρώ έως ότου ήρθε η κρίση .Χρωστούσε όσα είχε δώσει στις τράπεζες για να πάρει τα λεφτά.Το χρέος έφτασε ψηλά αφού και με τις μειώσεις και τα χαράτσια δεν μπορούσε να αποκριθή.

Οι μειώσεις των μισθών και συντάξεων έχουν γίνει με την συνεργασία του αδελφού της που είναι συνταξιούχος ναυτικός και ανήκει στο κλαμπ του Μητσοτακεικου φιλογερμανικού έτσι ώστε να της δημιουργείται πρόβλημα και να ζητήσει την βοήθεια αυτού του τέρατος ώστε να επιβιώσει..

Αλλά γιατί δεν αντιδρούν όσοι δεν παίρνουν τα εφαπαξ ;
Μήπως δίδονται σε ορισμένους όπως και οι συντάξεις;
Ας μάθει ο κόσμος πως τα χαράτσια χαρίζονται σε ορισμένους και πως οι μεγαλοεπιχειρηματίες πληρώνουν το μισό ποσό τουλάχιστον.Ετσι «ελέγχουν» τις αντιδράσεις του κόσμου.

Επίσης οι αυτοκτονούντες δεν είναι βέβαια πάντα αυτοκτονούντες.Είναι προσχεδιασμένη δολοφονία με διάφορους τρόπους..

Άλλη πονηρία αφορά το εν ψυχρώ σχέδιο ναρπαξουν τα σπίτια των υπερχρεωμένων ..Και το σχέδιο αυτό αφορά την καθυστέρηση που προκαλούν..

Ετοιμάζουν λένε δόσεις..Πληρώνεις όμως μόνο τους τόκους..Και φυσικά πρέπει να ζητήσουμε από τον Θεούλη να μας κάνει μαθουσάλες μόνο και μόνο για να προφτάσουμε να τα εξοφλήσουμε..Δηλαδή ποτέ,Ετσι θαρχίσουν να παίρνουν με κατασχέσεις τα σπίτια ..Αντί λοιπόν να βοηθήσουν τον κόσμο να εξοφλήσει το ποσό που χρωστά αυξάνει(αφού ο τόκος ανεβαίνει ) και πληρώνει συνέχεια..Οτι συμβαίνει με το χρέος το κρατικό που θα φθάσει στον ουρανό τελικά.

Δηλαδή δημιουργείται οικονομικός εγκλωβισμός..
Τα σπίτια είναι ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία.Το ίδιο στοχοποιούν και τους Κύπριους ώστε να χάσουν σπίτια. Στην Κύπρο ,αν αφήσει ο λαός να εφαρμοστεί το τερατώδες μνημόνιο,τα σπίτια θα τα πάρουν οι πλούσιοι ξένοι κι ιδίως οι Ρώσοι (ίσως κι οι πλουτίσασες πό
@ρνες ) ενώ στην Ελλάδα που τα σπίτια μικρά και μεγάλα χάσαν τις αξίες τους πολύ θα τα παίρνουν οι Αλβανοί κι οι άλλοι.

Αλλά τα μνημόνια εχουν ήδη αρχίσει να εφαρμόζονται στην Κύπρο όταν ούτε στο φούρνο μπορούν να μιλήσουν ελληνικά οι Κύπριοι κι εχουν κι εκεί ξένους υπαλλήλους .. Αλλά όταν ακόμη δικαιώματα κρατικά δίνονται σε τουρκοκύπριους ή άλλους εις βάρος των δικαιωμάτων των Ελληνοκυπρίων..Ποιούς τώρα να κατηγορήσουμε γι αυτό ;Τους αριστερούς ή τους δεξιούς που το ανέχονται;Αγαπάμε και τους Τουρκοκύπριους κι όλο τον κόσμο αλλά αυτό δεν είναι δίκαιο και καλούμε τους Κύπριους να καταγγείλουν τέτοια πράγματα και να απαιτήσουν ΑΜΕΣΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ.

Κύπριοι αδελφοί μην δεχθήτε ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ .Μην γίνετε πρόσφυγες στην ίδια σας την πατρίδα,την Νήσο των ΑΓΙΩΝ που επιβουλεύονται τόσοι ξένοι ακόμη και με μορφή φίλου εμφανιζόμενοι..

Ποια όμως είναι η προέλευση των πολλών χρημάτων που έχουν στο όνομα της Ε οι ξένες τράπεζες που συνολικά φθάνουν περί τα 2 δις μαζί με περιουσίες παιδιών της Νιγηρίας που έχει οικονομικά υιοθετήσει;
Αφορά περιουσίες Ελλήνων που ζήσαν στην Νιγηρία και Βόρειο Αφρική που είτε σκότωσαν οι ναζί στον Β παγκ πόλεμο είτε οι φύλαρχοι οι εκεί κι οι τοπικές χούντες κατά διαταγή των Ευρωπαίων αποικιοκρατών που ήσαν Αγγλοι και Γάλλοι κυρίως κι όχι μόνο.Εξ ου και η τάση να μας κάνουν αποικία τον 21ο αιώνα.

Τα λεφτά αυτά θέλουν να σφετεριστούν επίσης οι μεγάλοι αδελφοί.

Τα λεφτά αυτά της Νιγηρίας από περιουσίες Ελλήνων έχει υπό την εποπτεία του το ΔΝΤ και προσωπικά η Κα Λαγκάρντ έχει επικοινωνήσει κι επικοινωνεί με την Ε για την μεταφορά αυτών των χρημάτων..Πλην καμία μεταφορά δεν έχει γίνει..Κυρίως γι αυτό ευθύνεται η ΕΚΤ ..Δεν ξέραμε πως λέγεται και ΕΛΑ.Ελπίζουμε να μην αφορά και την τρομοκρατική οργάνωση της Ελλάδας..Γιατί ΕΚΤ υπάρχει και στην Ελλάδα και φορά και την ΚΥΠ και το θέμα των βιβλίων που αφαιρούνται συστηματικά από τις Βιβλιοθήκες της Ελληνικές ως μέρος σχεδίου βαση του οποίου αφαιρέθηκαν τα ελληνικά βιβλία απόλες τις βιβλιοθήκες της Βορείου Κύπρου από τους Τούρκους στην εισβολή του 1974.Δεν θα είχε λόγο κι η Ευρώπη ή κάποια κυκλώματα σαυτήν την ενέργεια;Αφού στα βιβλία υπήρχαν βιβλία για την Νέα Αποκάλυψη.


Κι αν το θέμα δεν ήταν τόσο σοβαρό δεν θα έρριχναν τους πύργους στην Αμερική οι ίδιοι παράγοντες ώστε να πεθάνει ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΜΒΟΥΝΕΛΗΣ που ήταν στην περιοχή του εμπορικού κέντρου.Εργαζόταν στις πετρελαιοπηγές στο Κέηπ Τάουν.Ονομα κι επίθετο ήταν ίδια με του πατέρα της Ε που κατάγεται από την ηρωική Κρήτη και βρήκε οικτρό θάνατο στην Νέα Μάκρη το 1964.!!

ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΜΗΤΡΑΛΟΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ αλλά και κατά των λαών ..
Γι αυτό καλούμε ΙΣΠΑΝΟΥΣ,ΙΤΑΛΟΥΣ,ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥΣ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ μαζί μας για ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ,ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.
ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ TΥΧΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ.!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

30/3/2013

Πηγή email Ε.Δ.


attikanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου