Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Βαράτε Νομή-Νο 2!!.

Picture
του CDEDALOS

Δυστυχώς επιβεβαιωνόμενα και λυπούμεθα που επανερχόμαστε  με το ίδιο θέμα, για δεύτερη φορά!  Το εδραιωθέν Μεταπολιτευτικό Σύστημα της σάπιου Δημοκρατικού κομματικού καθεστώτος καλά κρατεί και έχει βάλει καλά τις ρίζες του και εντός του Στρατεύματος. 
Στις 19 Απριλίου 2013 ο Πρωθυπουργός της τρικομματικής μνημονιακής κυβέρνησης συναντήθηκε με τους πιλότους της 331 Μοίρας της Πολεμικής Αεροπορίας για να τους
συγχαρεί στο Μέγαρο Μαξίμου.
Εικάζουμε πως ο ενορχηστρωτής του όλου αυτού επικοινωνιακού σκηνοθετημένου παιχνιδιού να ήταν ποιος άλλος από το υπουργό ΥΕΘΑ τον κ. Παναγιωτόπουλο, ο ίδιος που είχε παρασύρει στο ίδιο θέατρο και τις ενώσεις Αποστράτων, τις οποίες μολονότι είχαμε προειδοποιήσει να μην πέσουν στην παγίδα και ξευτελιστούν, αυτοί προσήλθαν, την πάτησαν και το μόνο που κέρδισαν ήταν να βγάλουν μια φωτογραφία την οποία ευχόμαστε να την βάλανε στο κατάλληλο μέρος για να εμπνέονται! Το ίδιο θέατρο παίχθηκε και με τους πιλότους της Πολεμικής μας Αεροπορίας και εξηγούμαστε για να καταλάβουν πώς την πάτησαν!
Αναφερόμενος προς τους πιλότους ο κ. Σαμαράς τους είπε αυτολεξεί τα εξής: « Δεν υπάρχει μόνο η Ελλάδα που μας πληγώνει, αλλά και εσείς που μας κάνετε περήφανους». «Κανείς όμως Αξιωματικός δεν του απάντησε καταλλήλως και να γράψει …Ιστορία!  
Εκείνη τη στιγμή έπρεπε ένας  από τους πιλότους να βγει μπροστά του και να του δώσει την εξής αποστομωτική γενναία απάντηση: «H Ελλάδα κ. Πρωθυπουργέ δεν σας πληγώνει και ούτε σας πλήγωσε ποτέ. Εσείς με την πολιτική σας την έχετε πληγώσει, την πτωχεύσατε και τη ρημάξατε!  
Η Ελλάδα σας τίμησε εκλέγοντάς σας σε Ανώτατο Άρχοντα για να την κάνετε  τιμημένη  όπως την κάναμε εμείς παίζοντας τη ζωή μας στον αέρα κορώνα γράμματα, νύχτα μέρα, πιστοί στον όρκο που δώσαμε και στο καθήκον, αγωνιζόμενοι μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός μας και μας έχετε καταντήσει επαίτες με μισθούς πείνας.  
΄Ομως κ. Πρωθυπουργέ αντί να δίνετε το καλό παράδειγμα στον πεινώντα Ελληνικό Λαό, όπως ο Καποδίστριας και ο Πλαστήρας,δυστυχώς εσείς και οι συνάδελφοι σας εθνοπατέρες, ο κομματικός σας στρατός, αλλά και όλο το σκυλολόι σας τρώτε με χρυσά κουτάλια!  
Καταντήσατε μία χώρα, πλούσια και ευημερούσα, σε χρεοκοπία και  έχετε υποθηκεύσει το μέλλον της. Είχατε υποσχεθεί ότι δεν θα μειώσετε τους μισθούς και τις συντάξεις και μας εξαπατήσατε. 
Η Ελλάδα δεν σας πλήγωσε λοιπόν, εσείς την πληγώνετε, την βασανίζετε και την τυραγνάτε καθημερινά οδηγώντας τους Έλληνες στις αυτοκτονίες και στα συσσίτια λες και είμαστε στην Κατοχή!  
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, αν έχετε συνείδηση και τσίπα, να τσακιστείτε να φύγετε το ταχύτερο, εσείς και όλα τα κόμματα, μαζί με τη Δημοκρατία σας, από την Ελλάδα που σας πληγώνει όπως λέτε και να βρείτε να κάνετε καμιά άλλη δουλεία σε άλλη χώρα που να μην σας πληγώνει, μαζί με το φίλο το συμφοιτητή σας τον Γιώργο Παπανδρέου. 
Και μην ξεχάσετε όταν θα φύγετε να πάρετε μαζί σας τον Σημίτη και τον Καραμανλή και να μην μας ξαναγυρίσετε… 
Όσο για την Ελλάδα να μην στενοχωριέστε θα την ξαναφτιάξουμε από την αρχή όπως το κάναμε το 1912 – 13 που την διπλασιάσαμε. 
Το 1922 που απελευθερώσαμε τη Θράκη. Τα 1940 που είπαμε το ΟΧΙ  και στο τέλος που κερδίσαμε και τα Δωδεκάνησα. Και τέλος θα την καταστήσουμε ανεξάρτητη και θα κάνουμε τον Ελληνικό Λαό προκομμένο, χαρούμενο και υπερήφανο, όπως κάνουμε κάθε μέρα και θα δώσουμε και τη ζωή μας για την Ελλάδα την οποία αγαπάμε και πονάμε!» 

Και με την απάντηση αυτή έπρεπε να κάνουν μεταβολή και να φύγουν αυθωρεί και παραχρήμα! Πάνω απ’όλα η αξιοπρέπεια και η τιμή του ΄Εθνους!  
Ελπίδες και υποσχέσεις από τους ανίκανους, ανεύθυνους και χαλασμένους πολιτικάντηδες του σάπιου Μεταπολιτευτικού καθεστώτος της ρεμούλας, της διαπλοκής και της διαφθοράς δεν μπορούμε άλλο να περιμένουμε και δεν επιθυμούμε, ούτε αντέχουμε να τους έχουμε άλλο  στο σβέρκο μας.

Να σηκωθούν να φύγουν και να μην ξαναγυρίσουν. Θα ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα μας μόνοι μας από την αρχή, μεγάλη και τρανή, όπως της ταιριάζει στην Ιστορία και στον πολιτισμό της και χωρίς αυτούς._ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου